VagArt12
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 397
- Πόντοι
- 21
Αμα περιμένουμε απ τον Μιχάλη σωθήκαμεΜιχάλης, που τσακισε Γκριικ Μαφία, θα βάλει Τάξη.
Αμα περιμένουμε απ τον Μιχάλη σωθήκαμεΜιχάλης, που τσακισε Γκριικ Μαφία, θα βάλει Τάξη.
Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 18χρονου Έλληνα - Ληστές τον πυροβόλησαν εν ψυχρώΟι ληστές χτύπησαν το εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν ο νεαρός με καταγωγή από τη Ρόδο, τα Σαββατοκύριακα
|
Προσβάλουμε τα ζωα τυπε, αυτα σκοτώνουν μονο για να επιβιώσουν.Η ιστορία αποδεικνύει, ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ! Ντίπ.-![]()
![]()
Δύσκολη νύχτα στα Βορίζια μετά τη βεντέτα με 2 νεκρούς: Αναζητούνται τρία άτομα - Ευρεία σύσκεψη στο Ηράκλειο υπό την ηγεσία της ΕΛΑΣ
«Ανοχή τέλος» το μήνυμα που στέλνεται από την αστυνομία - Το πρώτο σενάριο για το πώς συνέβη το αιματοκύλισμα - Την Κυριακή η κηδεία του ενός θύματος - Έξι οι τραυματίες, ο ένας σοβαράwww.protothema.gr
...Οι νεκροί είναι δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ η μία από τις γυναίκες φαίνεται πως πέθανε μετά από ανακοπή. Ο νεκρός άντρας είναι ένας εκ των δραστών που άνοιξαν πυρ στο χωριό...
έτσι ακριβώς !!!!Όλα αυτά γίνονται γιατι δεν υπάρχει αστυνομία με αρχιδια και γιατί οι μισοί βουλευτές είναι συντεκνοκουμπαροι με όλους αυτούς.οι υπόλοιποι απλά δεν μιλάμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάνεις καταγγελίες το μαθενουν από τους αστυνομικούς και έχεις θεμα μετά. Τους πιάνουν οι βουλευτές τους βγανουν... Θέλετε να αλλάξει όλο αυτό σταματήστε να ψηφίζετε κόμματα εξουσίας. Στο χωριό μου η μεγαλύτερη οικογένεια αριθμοί περίπου 45 άντρες χωρίς τις γυναίκες και έχουν συντεκνιες με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους αγγίζει τίποτα να τίποτα. Γαμανε και δερνουν και η αστυνομία σφυρίζει και σου λέει εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.... Τους πιάνω και την άλλη μέρα είναι έξω με διαταγή εισαγγελέα. Γαμω την δημοκρατία σας μπασταρδοι. Ζήτω ο Παπαδόπουλος που έβαζε τάξη. Επί Παπαδοπούλου να πω ότι οι μεγαλύτεροι τις οικογένειας είχαν κάνει εξορία για διάφορα ζωοκλοπή κτλπ

Όλα αυτά γίνονται γιατι δεν υπάρχει αστυνομία με αρχιδια και γιατί οι μισοί βουλευτές είναι συντεκνοκουμπαροι με όλους αυτούς.οι υπόλοιποι απλά δεν μιλάμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάνεις καταγγελίες το μαθενουν από τους αστυνομικούς και έχεις θεμα μετά. Τους πιάνουν οι βουλευτές τους βγανουν... Θέλετε να αλλάξει όλο αυτό σταματήστε να ψηφίζετε κόμματα εξουσίας. Στο χωριό μου η μεγαλύτερη οικογένεια αριθμοί περίπου 45 άντρες χωρίς τις γυναίκες και έχουν συντεκνιες με ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους αγγίζει τίποτα να τίποτα. Γαμανε και δερνουν και η αστυνομία σφυρίζει και σου λέει εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.... Τους πιάνω και την άλλη μέρα είναι έξω με διαταγή εισαγγελέα. Γαμω την δημοκρατία σας μπασταρδοι. Ζήτω ο Παπαδόπουλος που έβαζε τάξη. Επί Παπαδοπούλου να πω ότι οι μεγαλύτεροι τις οικογένειας είχαν κάνει εξορία για διάφορα ζωοκλοπή κτλπ