You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πυροβολισμοί παντού ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 507
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
Τα λέει ο Χίος τώρα όλα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
θα δινεις λινκ , ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΝΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.015
- Πόντοι
- 1.406
Στο κηραλοιφοκαναλο ηντονεθα δινεις λινκ , ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΝΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ![]()

Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.388
- Πόντοι
- 46.423
θα δινεις λινκ , ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΝΚ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ![]()
Τύπε πρόσεχε γιατί μοιάζεις με έναν καταζητούμενο ...
εγώ δε καταλαβαίνω το εξής , πουλάνε οι ελληνικές τράπεζες το στεγαστικό δάνειο στο 1/4 της αξίας του , σε ΚΟΡΑΚΙΑ
δηλαδή εάν το δάνειο είναι 100.000 κόκκινο , το κοράκι το αγοράζει 25 κ μετά ζητά από το δανειολήπτη , την πλήρη εξόφληση του δανείου ή έστω κούρεμα , οπότε το κοράκι θα κερδίσει τουλάχιστον τα διπλά αγοράζοντας ένα δάνειο .. στη προκειμένη περίπτωση θα κερδίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ
Οπότε γιατί η ελληνική τράπεζα δε κουρεύει το δάνειο στο 1/4 , για να πληρώσει ο δανειολήπτης κ έτσι να μη πάρει το δάνειο το κοράκι … αφού η τράπεζα θα πάρει τα 25.000
Ποιος μπουρδελοΟικονομολογος μπορει να μου εξηγήσει αυτή τη λαμογια των τραπεζών κ γιατί η κυβέρνηση ψήφισε τέτοιο κατάπτυστο νόμο ;
Εάν οι τράπεζες κούρευαν τα κόκκινα δάνεια στο 25%, ποιος θα ξανά πλήρωνε δόση μέχρι να του κοκκινίσει και να γίνει το κούρεμα ?
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 486
Εάν οι τράπεζες κούρευαν τα κόκκινα δάνεια στο 25%, ποιος θα ξανά πλήρωνε δόση μέχρι να του κοκκινίσει και να γίνει το κούρεμα ?
Δεν χρειάζεται τύπε οικονομολόγος για τα αυτονόητα...
Αν η τράπεζα κουρέψει το δάνειο όπως λες, αυτόματα δημιουργούνται 2 άλυτα προβλήματα (και μερικά άλλα ακόμα παράγωγα αυτών...)
1. Αμέσως χαρακτηρίζεται ως μαλάκας και κορόιδο αυτός που έκανε το σκατό του παξιμάδι και αποπλήρωσε το δάνειό του
2. Αμέσως όσοι πληρώνουν τα δάνειά τους θα τα μπιστολιάσουν γνωρίζοντας ότι στο τέλος η τράπεζα θα συμβιβαστεί με κλάσμα του δανείου.
Δε κατάλαβες τύπε , ας πρόσεχαν οι τράπεζες ,που , έδιναν τα δάνεια , οπότε να πάρουν τη περιουσία του τραπεζίτη που τα υπέγραφε κ έπερνε κ μίζα για να το δώσει
Εφόσον το πουλάνε σε κοράκια , το 25% θα πάρουν , οπότε ας πάρουν το ποσό από τον δανειολήπτη και από δω κ στο εξής να προσέχουν που τα δίνουν με νέα κριτήρια χορήγησης, να αλλάξουν δηλαδή το κανονιστικό πλαίσιο
Άχρηστοι χαρτογιακάδες που εποπτεύονται από το λαμόγιο το Στουρνάρα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.431
- Πόντοι
- 5.506
Ούτε διάβασες, ούτε θα καταλάβαινες τι σου έγραψαν και συνεχίζεις το τροπάριο καταλήγοντας στους "άχρηστους χαρτογιακάδες" και το "λαμόγιο Στουρνάρα". Τι το ήθελες να ρωτήσεις τότε;Δε κατάλαβες τύπε , ας πρόσεχαν οι τράπεζες ,που , έδιναν τα δάνεια , οπότε να πάρουν τη περιουσία του τραπεζίτη που τα υπέγραφε κ έπερνε κ μίζα για να το δώσει
Εφόσον το πουλάνε σε κοράκια , το 25% θα πάρουν , οπότε ας πάρουν το ποσό από τον δανειολήπτη και από δω κ στο εξής να προσέχουν που τα δίνουν με νέα κριτήρια χορήγησης, να αλλάξουν δηλαδή το κανονιστικό πλαίσιο
Άχρηστοι χαρτογιακάδες που εποπτεύονται από το λαμόγιο το Στουρνάρα
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 1.337
- Πόντοι
- 206
Πάντως έχει γίνει του μπογιατζή το κάγκελο απο τη δολοφονία Στεφανάκου και μετά. Φαγώθηκαν όλοι, ρουθουνι δε μένει. Για όλους ερχεται η ώρα καποια στιγμή σε αυτή τη σκοτεινή περιοχή της παρανομίας. Μου κάνει εντύπωση που επιμένουν τόσο και ενδόμυχα πιστεύουν οτι θα γλυτώσουν.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.343
- Πόντοι
- 12.756
ενας κλαδος μονο δουλευει εντελως φιλελευθερα χωρις επιδόματα και επιχορηγησεις του Κρατους ,
κανονική ελευθερη αγορά , ο ενας σκοτωνει τον αλλον , ουτε τιμές , ουτε καλαθια προστασιας οπως τα καλαθια του νοικοκυριου ,
ουτε ΦΠΑ , ουτε εχει σχεση με Ουκρανία πολέμους και μαλακίες Τραμπ κτλ , και παει το κράτος να τον κλεισει και αυτον ,
καθεται ο Χρυσοχοιδης ναπουμε και κυνηγαει τα παιδιά του μεροκάματου , αν ειναι δυνατό δηλαδη , αν ειναι δυνατον
κανονική ελευθερη αγορά , ο ενας σκοτωνει τον αλλον , ουτε τιμές , ουτε καλαθια προστασιας οπως τα καλαθια του νοικοκυριου ,
ουτε ΦΠΑ , ουτε εχει σχεση με Ουκρανία πολέμους και μαλακίες Τραμπ κτλ , και παει το κράτος να τον κλεισει και αυτον ,
καθεται ο Χρυσοχοιδης ναπουμε και κυνηγαει τα παιδιά του μεροκάματου , αν ειναι δυνατό δηλαδη , αν ειναι δυνατον

Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.589
- Πόντοι
- 3.846
Θα κάνωΠάντως έχει γίνει του μπογιατζή το κάγκελο απο τη δολοφονία Στεφανάκου και μετά.
Δράση - αντίδραση τόσο απλά κι όσοι επιζήσουν.Για όλους ερχεται η ώρα καποια στιγμή σε αυτή τη σκοτεινή περιοχή της παρανομίας.
Διαβάστε τα κογιότ εκεί στο Τιτιβί:Μου κάνει εντύπωση που επιμένουν τόσο και ενδόμυχα πιστεύουν οτι θα γλυτώσουν.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ;
Για να μην πάω ενωρίτερα - η πρώτη επίσκεψη μου στα μέρη του πληρωμένου "έρωτα" ήταν το 1995.
Τελευταία τροποποίηση:
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 486
Ούτε διάβασες, ούτε θα καταλάβαινες τι σου έγραψαν και συνεχίζεις το τροπάριο καταλήγοντας στους "άχρηστους χαρτογιακάδες" και το "λαμόγιο Στουρνάρα". Τι το ήθελες να ρωτήσεις τότε;
Ετσι όπως τα λέω έπρεπε να γίνει , κ μετά νέο κανονιστικό πλαίσιο , χαζούλη
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.715
- Πόντοι
- 2.306
Πρώτο Θέμα - ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα
Βρείτε ειδήσεις για Ελλάδα, Πολιτική, Οικονομία, Κόσμος, Σπορ, Αυτοκίνητο, People, Πολιτισμός, Τεχνολογία, Περιβάλλον, English, Έκτακτη επικαιρότητα, Breaking news, σκάνδαλο, τρόικα, εκλογές, γεγονότα, περισσότερα στο protothema.gr
Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου, έγραψε σε ανάρτησή της
Η Κατερίνα Δαρμή είχε γίνει γνωστή από το πρώτο Survivor
Η κυρία Δαρμή, η οποία το 2003 είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, κάνει λόγο για «βόμβα που έφαγα στο κεφάλι» προσθέτοντας προς όλους ότι «πάντα ήμουν υπερήφανη για σένα, δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου γιατί ήσουν ο "πιο μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε».
«Δεν γνώρισα τον δικό μου πατέρα, έφυγε κι εκείνος πολύ νωρίς, και για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα". Γι' αυτό όλοι απορούσαν πώς σε αγαπούσα τόσο πολύ και για πάντα...» συνεχίζει στην ανάρτησή της για τον Γιώργο Μοσχούρη και καταλήγει με τη φράση:
«Καλή Ανάσταση Γιώργο μου, εις το επανιδείν» βάζοντας αντί για τελεία, μια καρδιά.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
Γυναίκες: εγκεφαλική βλάβη.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.732
- Πόντοι
- 7.046
«Μην ανησυχείτε, όλα είναι υπό έλεγχο» είπε για την εγκληματικότητα ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Χρυσοχοΐδης
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 614
- Like
- 99.916
- Πόντοι
- 48.067
![]()
Πρώτο Θέμα - ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα
Βρείτε ειδήσεις για Ελλάδα, Πολιτική, Οικονομία, Κόσμος, Σπορ, Αυτοκίνητο, People, Πολιτισμός, Τεχνολογία, Περιβάλλον, English, Έκτακτη επικαιρότητα, Breaking news, σκάνδαλο, τρόικα, εκλογές, γεγονότα, περισσότερα στο protothema.grwww.protothema.gr
Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου, έγραψε σε ανάρτησή της
Η Κατερίνα Δαρμή είχε γίνει γνωστή από το πρώτο Survivor
![]()
Η κυρία Δαρμή, η οποία το 2003 είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, κάνει λόγο για «βόμβα που έφαγα στο κεφάλι» προσθέτοντας προς όλους ότι «πάντα ήμουν υπερήφανη για σένα, δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου γιατί ήσουν ο "πιο μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε».
«Δεν γνώρισα τον δικό μου πατέρα, έφυγε κι εκείνος πολύ νωρίς, και για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα". Γι' αυτό όλοι απορούσαν πώς σε αγαπούσα τόσο πολύ και για πάντα...» συνεχίζει στην ανάρτησή της για τον Γιώργο Μοσχούρη και καταλήγει με τη φράση:
«Καλή Ανάσταση Γιώργο μου, εις το επανιδείν» βάζοντας αντί για τελεία, μια καρδιά.
Αυτη γιατι δεν ειναι στην φυλακη ?
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.388
- Πόντοι
- 46.423
Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην Ουψάλα
Μαρτυρίες έκαναν λόγο για πέντε με έξι πυροβολισμούς - Πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε σε κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης της νότιας Σουηδίας - Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο που διέφυγε με ηλεκτρικό σκούτερ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 12K