Νέα

Πυροβολισμοί παντού ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.015
Πόντοι
1.406
Τα λέει ο Χίος τώρα όλα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.746
Πόντοι
456
Μπας και καταλάβουν όλοι αυτοί οι φουσκωτοι, ότι έχουν ημερομηνία λήξης..

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.582
Πόντοι
216
εγώ δε καταλαβαίνω το εξής , πουλάνε οι ελληνικές τράπεζες το στεγαστικό δάνειο στο 1/4 της αξίας του , σε ΚΟΡΑΚΙΑ

δηλαδή εάν το δάνειο είναι 100.000 κόκκινο , το κοράκι το αγοράζει 25 κ μετά ζητά από το δανειολήπτη , την πλήρη εξόφληση του δανείου ή έστω κούρεμα , οπότε το κοράκι θα κερδίσει τουλάχιστον τα διπλά αγοράζοντας ένα δάνειο .. στη προκειμένη περίπτωση θα κερδίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ

Οπότε γιατί η ελληνική τράπεζα δε κουρεύει το δάνειο στο 1/4 , για να πληρώσει ο δανειολήπτης κ έτσι να μη πάρει το δάνειο το κοράκι … αφού η τράπεζα θα πάρει τα 25.000

Ποιος μπουρδελοΟικονομολογος μπορει να μου εξηγήσει αυτή τη λαμογια των τραπεζών κ γιατί η κυβέρνηση ψήφισε τέτοιο κατάπτυστο νόμο ;

Εάν οι τράπεζες κούρευαν τα κόκκινα δάνεια στο 25%, ποιος θα ξανά πλήρωνε δόση μέχρι να του κοκκινίσει και να γίνει το κούρεμα ?

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.746
Πόντοι
456
Οι τράπεζες παγώνουν ένα μέρος για να μην πας νόμο Κατσέλη και να δείχνουν πράσινο πελατολόγιο..
Και σου πετάνε τυράκι ότι αν είσαι συνεπής θα σου αφαιρούν ένα μέρος του παγωμένου κεφαλαίου

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.121
Πόντοι
486
Εάν οι τράπεζες κούρευαν τα κόκκινα δάνεια στο 25%, ποιος θα ξανά πλήρωνε δόση μέχρι να του κοκκινίσει και να γίνει το κούρεμα ?

Δεν χρειάζεται τύπε οικονομολόγος για τα αυτονόητα...
Αν η τράπεζα κουρέψει το δάνειο όπως λες, αυτόματα δημιουργούνται 2 άλυτα προβλήματα (και μερικά άλλα ακόμα παράγωγα αυτών...)
1. Αμέσως χαρακτηρίζεται ως μαλάκας και κορόιδο αυτός που έκανε το σκατό του παξιμάδι και αποπλήρωσε το δάνειό του
2. Αμέσως όσοι πληρώνουν τα δάνειά τους θα τα μπιστολιάσουν γνωρίζοντας ότι στο τέλος η τράπεζα θα συμβιβαστεί με κλάσμα του δανείου.

Δε κατάλαβες τύπε , ας πρόσεχαν οι τράπεζες ,που , έδιναν τα δάνεια , οπότε να πάρουν τη περιουσία του τραπεζίτη που τα υπέγραφε κ έπερνε κ μίζα για να το δώσει
Εφόσον το πουλάνε σε κοράκια , το 25% θα πάρουν , οπότε ας πάρουν το ποσό από τον δανειολήπτη και από δω κ στο εξής να προσέχουν που τα δίνουν με νέα κριτήρια χορήγησης, να αλλάξουν δηλαδή το κανονιστικό πλαίσιο

Άχρηστοι χαρτογιακάδες που εποπτεύονται από το λαμόγιο το Στουρνάρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.431
Πόντοι
5.506
Δε κατάλαβες τύπε , ας πρόσεχαν οι τράπεζες ,που , έδιναν τα δάνεια , οπότε να πάρουν τη περιουσία του τραπεζίτη που τα υπέγραφε κ έπερνε κ μίζα για να το δώσει
Εφόσον το πουλάνε σε κοράκια , το 25% θα πάρουν , οπότε ας πάρουν το ποσό από τον δανειολήπτη και από δω κ στο εξής να προσέχουν που τα δίνουν με νέα κριτήρια χορήγησης, να αλλάξουν δηλαδή το κανονιστικό πλαίσιο

Άχρηστοι χαρτογιακάδες που εποπτεύονται από το λαμόγιο το Στουρνάρα
Ούτε διάβασες, ούτε θα καταλάβαινες τι σου έγραψαν και συνεχίζεις το τροπάριο καταλήγοντας στους "άχρηστους χαρτογιακάδες" και το "λαμόγιο Στουρνάρα". Τι το ήθελες να ρωτήσεις τότε;

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Πάντως έχει γίνει του μπογιατζή το κάγκελο απο τη δολοφονία Στεφανάκου και μετά. Φαγώθηκαν όλοι, ρουθουνι δε μένει. Για όλους ερχεται η ώρα καποια στιγμή σε αυτή τη σκοτεινή περιοχή της παρανομίας. Μου κάνει εντύπωση που επιμένουν τόσο και ενδόμυχα πιστεύουν οτι θα γλυτώσουν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
ενας κλαδος μονο δουλευει εντελως φιλελευθερα χωρις επιδόματα και επιχορηγησεις του Κρατους ,
κανονική ελευθερη αγορά , ο ενας σκοτωνει τον αλλον , ουτε τιμές , ουτε καλαθια προστασιας οπως τα καλαθια του νοικοκυριου ,
ουτε ΦΠΑ , ουτε εχει σχεση με Ουκρανία πολέμους και μαλακίες Τραμπ κτλ , και παει το κράτος να τον κλεισει και αυτον ,
καθεται ο Χρυσοχοιδης ναπουμε και κυνηγαει τα παιδιά του μεροκάματου , αν ειναι δυνατό δηλαδη , αν ειναι δυνατον :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.589
Πόντοι
3.846
Πάντως έχει γίνει του μπογιατζή το κάγκελο απο τη δολοφονία Στεφανάκου και μετά.
Θα κάνω στοιχηματική κοινωνική πρόβλεψη: θα έρθει ώρα που θα παρακαλάνε ακόμη και τα αναρχοκουμμούνια να έλθει κανένας Αυστριακός μπογιατζής να επιβάλει τάξη στη ζούγκλα.
Για όλους ερχεται η ώρα καποια στιγμή σε αυτή τη σκοτεινή περιοχή της παρανομίας.
Δράση - αντίδραση τόσο απλά κι όσοι επιζήσουν.
Μου κάνει εντύπωση που επιμένουν τόσο και ενδόμυχα πιστεύουν οτι θα γλυτώσουν.
Διαβάστε τα κογιότ εκεί στο Τιτιβί:

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ;
Για να μην πάω ενωρίτερα - η πρώτη επίσκεψη μου στα μέρη του πληρωμένου "έρωτα" ήταν το 1995.

Τελευταία τροποποίηση:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.121
Πόντοι
486
Ούτε διάβασες, ούτε θα καταλάβαινες τι σου έγραψαν και συνεχίζεις το τροπάριο καταλήγοντας στους "άχρηστους χαρτογιακάδες" και το "λαμόγιο Στουρνάρα". Τι το ήθελες να ρωτήσεις τότε;

Ετσι όπως τα λέω έπρεπε να γίνει , κ μετά νέο κανονιστικό πλαίσιο , χαζούλη

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.391
Πόντοι
46.423

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.715
Πόντοι
2.306

Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου, έγραψε σε ανάρτησή της
Η Κατερίνα Δαρμή είχε γίνει γνωστή από το πρώτο Survivor

ezgif-250ac20bb54ecf.jpg

Η κυρία Δαρμή, η οποία το 2003 είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, κάνει λόγο για «βόμβα που έφαγα στο κεφάλι» προσθέτοντας προς όλους ότι «πάντα ήμουν υπερήφανη για σένα, δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου γιατί ήσουν ο "πιο μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε».

«Δεν γνώρισα τον δικό μου πατέρα, έφυγε κι εκείνος πολύ νωρίς, και για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα". Γι' αυτό όλοι απορούσαν πώς σε αγαπούσα τόσο πολύ και για πάντα...» συνεχίζει στην ανάρτησή της για τον Γιώργο Μοσχούρη και καταλήγει με τη φράση:

«Καλή Ανάσταση Γιώργο μου, εις το επανιδείν» βάζοντας αντί για τελεία, μια καρδιά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.732
Πόντοι
7.046

«Μην ανησυχείτε, όλα είναι υπό έλεγχο» είπε για την εγκληματικότητα ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Χρυσοχοΐδης​

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
614
Like
99.916
Πόντοι
48.067

Πρώην σύζυγος Μοσχούρη: Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου, έγραψε σε ανάρτησή της
Η Κατερίνα Δαρμή είχε γίνει γνωστή από το πρώτο Survivor

ezgif-250ac20bb54ecf.jpg

Η κυρία Δαρμή, η οποία το 2003 είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, κάνει λόγο για «βόμβα που έφαγα στο κεφάλι» προσθέτοντας προς όλους ότι «πάντα ήμουν υπερήφανη για σένα, δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου γιατί ήσουν ο "πιο μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε».

«Δεν γνώρισα τον δικό μου πατέρα, έφυγε κι εκείνος πολύ νωρίς, και για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα". Γι' αυτό όλοι απορούσαν πώς σε αγαπούσα τόσο πολύ και για πάντα...» συνεχίζει στην ανάρτησή της για τον Γιώργο Μοσχούρη και καταλήγει με τη φράση:

«Καλή Ανάσταση Γιώργο μου, εις το επανιδείν» βάζοντας αντί για τελεία, μια καρδιά.

Αυτη γιατι δεν ειναι στην φυλακη ?

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.391