Νέα

Πτώση του ποσοστού ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ στην Ελλάδα από την κρίση και μετέπειτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Σκουπιδίλα του μπου.κομ ...

Θα έπρεπε να δίνει πρωτάθλημα.

Από σπόντα διάβασα το κομπλεξικό μαλακιστήρι .... που έχει 3Μ posts για το κόμπλεξ του για όσους έχουν ακίνητα στην ελλάδα ....
το πόσο τους μισεί .... και το πόσο φοβερό ντισαβαντάζ είναι τα έγχρωμα ήδη υγιεινής που ήταν μόδα τη δεκαετία του 1980 ...
Με το δικό του μυαλό .... δεν μπορούν να αλλαχτούν τα είδη υγιεινής ... με λευκά ... πρέπει να κατεδαφιστεί το σπίτι ... με εκρηκτικά ...
όπως βλέπει στις αμερικάνικες ταινίες !

(Δεν γίνομαι κακός, να γράψω ότι όταν στην ελλάδα ήταν της μόδας έγχρωμοι μπιντέδες , αλλού δεν είχαν καμπινέδες
ούτε χαρτί υγείας .... ούτε καφέ .... ) .

Η Κηφισιά, δεν ήταν ποτέ χωράφια. Ανέκαθεν ήταν πανάκριβη .
Την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα, έμενε ο Μελάς .... στο σπίτι των Μπενάκηδων ....
ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ 1909 .... 116 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .......

Και τότε πανάκριβη ήταν . Το γκραντ οτέλ .... ήταν χτισμένο το 1880 ήδη .......

Το ψυχικό .... ειναι άλλη ιστορία. Ήταν συνεταιρισμός τη δεκαετία του 1920 ... και παίρναν οικόπεδα με συνδρομή ....
Ωστόσο και αυτά, αν και δεν ήταν κηφισιά, ούτε έγινε ποτέ, ακριβά ήταν . ΤΟ 1920 ........

Στα αρβανιτοχώρια είχε χωράφια .... που έγιναν οικόπεδα .... ακριβά δεν έχουν γίνει ακόμη
γιατί οι μεγάλοι ιδιοκτήτες δεν τα θέλουν ακριβά , για να μην μπουν ξένοι παίκτες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Μπιρλας αν σου έκοβε δεν θα έψαχνες υπάλληλο , σε βλέπουν τι μοσκιός είσαι και τρέχουν μακριά ...
Το πρόβλημά του .... είναι το απονενοημένο .... Αυτοί που θα δούλευαν για αυτόν ... προτιμούν ... αυτό !

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Εσυ που ξερεις τι γινεται στην Πετρουπολη ρε επιχειρηματία ;;
Σε γδερνει ο δημος και βρηκες ευκαιρια να φλεξάρεις :coffee:
Μεταξύ μας τώρα .... κάποιος που μένει μόνιμα ελλάδα ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ή ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ... ή ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ;;;;

Δεν μιλάμε για πρέσβεις ... ξένους στελέχη κτλ ... που πληρώνουν ΑΛΛΟΙ ....
Μιλάμε για εργαζόμενους !
Να δίνεις 3500€ νοίκι .......... δίνεις 1500€ δόση .... και αγοράζεις αλλού, φθηνότερα .... λέω εγώ τώρα .

Σαν κάτι λιγούρια μισθωτούς .... που πάνε σε σουσάδικα και ριμπαϊάδικα .....

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Δεν ξερω ποσο θα μεινω , εχω απογοητευτει με το βαθος της φτωχειας εδω μέσα γενικά στο σαιτ ..
Πρεπει να βρω κανα bourdela.com άλλης χωρας με καλυτερη οικονομικη κατάσταση ..
Εδω σε λιγο θα ανοιξουν καρτελα κριτικών για συσσίτια
Έβαλε κανείς κανά μασούρι ;

ή καμιά κάρτα πιστοποίησης από τον ελβετικό οργανισμό χρονογράφων ;;;

Εκτός το βαψομαλλιά εννοώ.
Αυτουνού είναι γνήσιο το χρυσό ομέγα με το μίλανεζ μες μπρασελέ.
Κι ας έχει το 1/4 του βάρους ενός πρέζιντεντ .... ή το 1/9 ενός όϋστερ ....

Απλά είναι εποχής .... που πρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης ελβετικών χρονογράφων ....
ήταν ο πεθερός του Γουλιέλμου Τέλλου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.984
Πόντοι
6.056
Είπα εγώ ακριβή περιοχή και λουξ διαμερίσματα; Λουξ είναι τα νεόκτιστα;

Αυτά παθαίνεις αν αντί για επιχειρήματα έχεις προσωπικές «επιθέσεις» δεν καταλάβεις τι σου λένε.

Δεν έχω συμβουλές σκαρφάλωσε και στον πλάτανο του χωριού σου
κούρασες ντάιμα των εξαρχείων....κάηκες από το μούφα χόρτο που κουβαλούν κάτι υπάνθρωποι λαθρομετανάστες από το ελμπασάν...

τα δικά μου τα λεφτά τα σαπάκια σας δε θα τα δουν από βίντεο.
Ναι από το κέντρο δεν περνάω ούτε να με πλήρωναν..

Ναι προφανώς και νοικιάζω νεόδμητα...μαλάκας είμαι??? αφού μπορώ....αφού σε όλες τις περιοχές...είναι τόσο μαλάκες οι άνθρωποι...που το νεόδμητο μπορεί να έχει πχ (τυχαία τιμή) 1500 και πάνε τα ζώα και δίνουν τα σπίτια 15ετίας 1200. Να πάνε να γαμηθούν...και 2000 για νεόδμητο...ούτε ευρώ για τα σάπια σαπάκια χωρίς κουφόματα και χωρίς μόνωση. Τι δεν καταλαβαίνεις?

και όπως έχω ξανά πει...στο νεόκτιστο μπορεί ο άλλος να ζητήσει όσα θέλει...σε λογικά πλαίσια εγώ τα δίνω για καινούριο σπίτι.

Ναι εσένα περίμενα μαν να μου πεις αν θα δουλέψω...και αν θα αγοράσω ακίνητο και σε αυτές τις σάπιες περιοχές :tooth::tooth::tooth:

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Τωρα δεν ξερω αν θα τον βοηθησει το αβαταρ μου :coffee:
Ό,τι κι αν κάνεις, το δικό μου δεν το φτάνεις !!!!
Πετσοκόβει λέμε .
Σκίζει κορμιά.
Μηχανή του κυμά .
Γερμανική .
Από τις παλιές, πριν τα οικολογικά γράσσα και τις ανακυκλωμένες λαμαρίνες. Γαζώνει !

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.703
Πόντοι
3.656
Λακαρε ξερεις κανα καλο σουβλατζιδικο στο νιου γιορκ να παω να φαω?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.564
Πόντοι
12.756
Λακαρε ξερεις κανα καλο σουβλατζιδικο στο νιου γιορκ να παω να φαω?

Επειδη δεν μπορει να σε διαβασει , ΕΙΣΑΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ , αμα θες κανα ιαπωνεζικο ή Ιταλικό να σου πω εγω φιλαράκο .. φανταζομαι τα αντεχει η τσεπη σου ψψφφ

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.703
Πόντοι
3.656
Επειδη δεν μπορει να σε διαβασει , ΕΙΣΑΙ ΙΓΚΝΟΡ ΛΙΣΤ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ , αμα θες κανα ιαπωνεζικο ή Ιταλικό να σου πω εγω φιλαράκο .. φανταζομαι τα αντεχει η τσεπη σου ψψφφ
Εσυ να πεις του δικου σου στο αβαταρ οτι εχει 40 brand γυαλιων....Αυτα βρηκε να βαλει????

Ασε...θα φαω χοτ ντογκ....δε βγαινω....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.564
Πόντοι
12.756
Εσυ να πεις του δικου σου στο αβαταρ οτι εχει 40 brand γυαλιων....Αυτα βρηκε να βαλει????

Ασε...θα φαω χοτ ντογκ....δε βγαινω....

Φοραει αυτα ακριβως γιατι εχει 150+ brand :birdman:
Και τωρα εχει και νερό δικό του :coffee:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
338
Πόντοι
21
Λύσεις δεν διαβάζω, γιατι φοβάστε μη σας πουν σοσιαλιστές; γράψτε ρε τι προτείνεται; μήπως σας πουν αντιευρωπαιστές;

Οι μεγάλες πόλεις έχουν φτάσει στα όρια τους. Για την Θεσσαλονίκη που ξέρω κατι λίγα, δεν μπορεί να πάει παραπέρα, δεν μπορει να επικταθεί άλλο, μέχρι και την περιοχή των μπουρδέλων έφτασαν να λιγουρεύονται.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.703
Πόντοι
3.656
Φοραει αυτα ακριβως γιατι εχει 150+ brand :birdman:
Και τωρα εχει και νερό δικό του :coffee:
Αναρωτηθηκα γιατι θα τον εβαζες ΕΣΥ για αβαταρ αλλα μετα διαβασα αυτο και καταλαβα...

Ιταλία: Στο στόχαστρο έρευνας ο γιος του μεγιστάνα ιδρυτή της Luxottica – Για πρόσβαση σε κρατικές βάσεις data​

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.564
Πόντοι
12.756

Νερο που γιατρευει τα παντα :coffee:
Οχι σαν του Καματερου που ειχατε εδω εσεις οι φτωχατζες

Το δικο του νερο επιναν ο Μικελαντζελο ( οχι το χελωνονιτζακι που ξερεις εσυ , ενας αλλος) και διάφοροι Πάπες :zfuck:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.984
Πόντοι
6.056
Λύσεις δεν διαβάζω, γιατι φοβάστε μη σας πουν σοσιαλιστές; γράψτε ρε τι προτείνεται; μήπως σας πουν αντιευρωπαιστές;

Οι μεγάλες πόλεις έχουν φτάσει στα όρια τους. Για την Θεσσαλονίκη που ξέρω κατι λίγα, δεν μπορεί να πάει παραπέρα, δεν μπορει να επικταθεί άλλο, μέχρι και την περιοχή των μπουρδέλων έφτασαν να λιγουρεύονται.
τυπάρα να δείς τι έχει να γίνει τώρα που τα αστροπελέκια της κυβέρνησης κόψανε την δόμηση στα οικόπεδα της επαρχίας
και τα κάνανε χωράφια γιατί έτσι τους έστριψε :crazy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.564
Πόντοι
12.756
Αναρωτηθηκα γιατι θα τον εβαζες ΕΣΥ για αβαταρ αλλα μετα διαβασα αυτο και καταλαβα...

Ιταλία: Στο στόχαστρο έρευνας ο γιος του μεγιστάνα ιδρυτή της Luxottica – Για πρόσβαση σε κρατικές βάσεις data​

Ειναι ξεκάθαρα αθωος , και ολα αυτα θα καταπέσουν , αλλα και ενοχος να ειναι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ρε μαλακα αλλο να εχεις αυτον ενοχο , και αλλο τον Κοκλωνη που
κυνηγαει η ΑΑΔΕ και κάτι άλλα λιμά ναπουμε γυφτοαπατεωνες του κώλου , κατι Ρεμους κατι Πηλαδακιδες και κατι ινφλουενερς του κωλου

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
338
Πόντοι
21
τυπάρα να δείς τι έχει να γίνει τώρα που τα αστροπελέκια της κυβέρνησης κόψανε την δόμηση στα οικόπεδα της επαρχίας
και τα κάνανε χωράφια γιατί έτσι τους έστριψε :crazy:
δεν σκαμπανεβάζω απο αυτά... η επαρχία είναι γεμάτη με φθινά οικόπεδα με σπίτι, αλλού είναι το πρόβλημα, δουλειές δεν έχει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.984
Πόντοι
6.056
δεν σκαμπανεβάζω απο αυτά... η επαρχία είναι γεμάτη με φθινά οικόπεδα με σπίτι, αλλού είναι το πρόβλημα, δουλειές δεν έχει
απλά τώρα περιορίζεται η νέα οικοδόμηση επομένως η επιστροφή κόσμου ακόμη και εάν υπάρξουν δουλειές είναι ανέφικτη
Βέβαια υπάρχει η λοβιτούρα να αγοραστούν ,από κάποιον που έχει πολύ χρήμα, τα χωράφια που είναι σε συνέχεια
και να χαρακτηριστούν πάλι οικόπεδα
Το συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή είναι πως όσοι είχαν οικόπεδο κάτω από 4 στρέμματα δεν μπορούν να οικοδομήσουν ,
έχουν πλέον χωράφι..απίστευτο κ όμως αληθινό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.564
Πόντοι
12.756
απλά τώρα περιορίζεται η νέα οικοδόμηση επομένως η επιστροφή κόσμου ακόμη και εάν υπάρξουν δουλειές είναι ανέφικτη
Βέβαια υπάρχει η λοβιτούρα να αγοραστούν ,από κάποιον που έχει πολύ χρήμα, τα χωράφια που είναι σε συνέχεια
Το συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή είναι πως όσοι είχαν οικόπεδο κάτω από 4 στρέμματα δεν μπορούν να οικοδομήσουν ,

Μα δεν ηθελε παντα απο 4 στρέμματα και πανω για να χτισεις ;;

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Αντέχει η τσέπη του ... να πάει ιταλία ;;; έχει πάει ποτέ ;;;;
το σουβλατζίδικο ... το κρατάνε οι υπάλληλοι ... από τον άλλο κόσμο ;;;;

Πήγε κανένας να πιάσει δουλειά ;
ή ο ενδιαφερόμενος .... πηγαίνοντας .... είδε νταλίκα χωρίς φρένα .... να περνάει από μπροστά ...
και προτίμησε να ξεμπερδέψει ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι ψηφίσαν αυτά τα καθίκια ;
Να πάνε να κρεμαστούν .
Στο διάολο .

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom