Νέα

Ψυχάκιας βιαστής της Δάφνης ( Ποιό μέλος είναι ?? )

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Syrios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Τυφλός ή όχι ο βιαστής της Δάφνης;
«Γνήσιο το πιστοποιητικό αναπηρίας», υποστηρίζει ο πατέρας του 52χρονου δράστη
Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε την Πέμπτη (11/05) ο προφυλακισμένος για την αρπαγή και το βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη Παναγιώτης Κοντζιλέλος προκειμένου να εξεταστεί από οφθαλμίατρο βάσει εισαγγελικής παραγγελίας.
Το ιατρικό πόρισμα θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα ο πατέρας του 52χρονου προσκόμισε στην 11η τακτική ανακρίτρια έγγραφα που, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, πιστοποιούν την αναπηρία του γιου του σε ποσοστό 95%.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπέργηρος πατέρας του κατηγορούμενου κατέθεσε επί 1 ώρα στην ανακρίτρια, στην οποία παρέδωσε πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ που εκδόθηκε το 2015, σύμφωνα με το οποίο το ποσοστό τυφλότητας του κατηγορουμένου είναι 95%. Παράλληλα, της παρέδωσε βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό του πατέρα, πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο.

«Αυτό το έγγραφο αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις του δικαιώματος του κατηγορουμένου για αίτημα αποφυλάκισης», δήλωσε αμέσως μετά στους δημοσιογράφους, ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου, Λευτέρης Ειρηνάκης, απαντώντας εμμέσως σε όσα έχουν ακουστεί για άμεσο αίτημα του κατηγορουμένου για αποφυλάκιση με βραχιολάκι. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του Κοντζιλέλου, αίτηση στην παρούσα φάση δεν μπορεί να κατατεθεί καθώς για να διατάξει η Δικαιοσύνη αποφυλάκιση ανάπηρου κρατούμενου, εκτός από το ποσοστό αναπηρίας, θα πρέπει να συνυπολογίσει εάν ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής ή επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων αδικημάτων. Για το λόγο αυτό καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η πραγματογνωμοσύνη της Αστυνομίας στο βιντεοσκοπημένο υλικό που κατασχέθηκε στο... κολαστήριο της Δάφνης.

Πηγή: Newsbomb 12/5/2017
:shit: :shit:



 

Συνημμένα

  • viastis_dafni.jpg
    viastis_dafni.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Είμαι πολύ περίεργος να δω το σωματότυπο της κοπέλας όχι το πρόσωπο, να δω τι διάολο παιχνίδι θα μπορούσε να γίνεται εκεί μέσα στο dungeon του ψυχάκια και πόση αρρωστημένη ήταν η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Δεν έχει δημοσιευτεί τίποτα έστω και πιξελαρισμένο οπότε δεν ξέρω τι μπορεί  να παίζει

:zombie: :zombie:


 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
48
Like
1.798
Πόντοι
2.426
Στο Γκουλάγκ στα κάτεργα :s&m_2:
 

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Μηνύματα
170
Like
24
Πόντοι
1
Μαλάκες τώρα το άκουσα στην τηλεόραση. Λέει ο ψυχάκιας θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης στις επόμενες μέρες, και αν πιστοποιηθεί ότι είναι όντως τυφλός όπως ισχυρίζεται, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Απίστευτα πράγματα...!
 

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
16.364
Κριτικές
165
Like
24.975
Πόντοι
34.168
Μαλάκες τώρα το άκουσα στην τηλεόραση. Λέει ο ψυχάκιας θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης στις επόμενες μέρες, και αν πιστοποιηθεί ότι είναι όντως τυφλός όπως ισχυρίζεται, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. Απίστευτα πράγματα...!
Λογικα θα χρειαστει κοπελα για τις δουλειες του σπιτιου ο ανθρωπος!!

:think: :think: :think: :think:
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.844
Πόντοι
6.796
Το σκηνικό του εφιάλτη είναι ακόμη εκεί: Στα καλώδια που χάσκουν από τους τοίχους, στα άδεια μπουκάλια αλκοόλ, στον ιμάντα που κρέμεται ακόμη από ένα ντουλάπι τον οποίο ο «άνθρωπος» που τον έδεσε εκεί τον χρησιμοποίησε για να βασανίσει και να στοιχειώσει μια εικοσάχρονη κοπέλα. Είναι το κολαστήριο της Δάφνης, το υπόγειο διαμέρισμα που έγινε τόπος βασανιστηρίου για την εικοσάχρονη φοιτήτρια, η οποία σώθηκε από βέβαιο θάνατο και τα χέρια του βασανιστή της χάρη στην αγωνία των γονιών της που δεν έχασαν χρόνο όταν η κόρη τους δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, αλλά και χάρη στην επιμονή των αστυνομικών που έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, παραμερίζοντας τον τύπο και λειτουργώντας με την ουσία.

Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της φρικτής δράσης του 52χρονου «τυφλού», ο οποίος είχε κρατήσει όμηρο τη φοιτήτρια και την κακοποιούσε σεξουαλικά επί ώρες, το protothema.gr μπήκε στο διαμέρισμα της φρίκης. Τα σημάδια των αρρωστημένων ορέξεων του 52χρονου δράστη είναι αποτυπωμένα σε κάθε γωνιά και τους τοίχους αυτού του σπιτιού, αφού κάθε φαινομενικά «αθώο» αντικείμενο στα χέρια του 52χρονου ήταν μέσο βασανισμού.

Η Σήμανση και τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης και ομηρείας της άτυχης κοπέλας.

Μια από τις εικόνες που στη δεύτερη «ανάγνωση» σοκάρουν είναι αυτή του καλωδίου τύπου usb που χρησιμοποιεί κάποιος ώστε να συνδέσει ηλεκτρονικές συσκευές να περνάει μέσα από τον τοίχο και η μια του άκρη να βγαίνει στην τουαλέτα και η άλλη στην είσοδο του σαλονιού.

Πως ο τυφλός τρύπησε με τρυπάνι τον τοίχο και το πλακάκι; Και αν δεν το έκανε αυτός, εκείνος που του το έκανε, δεν αναρωτήθηκε, για ποιο λόγο να τοποθετηθεί μια τέτοια συσκευή στο σπίτι ενός τυφλού;Ο χώρος τον οποίο χρησιμοποίησε ο 52χρονος για να κρατήσει όμηρο την 20χρονη φοιτήτρια είναι βρώμικος με λεκέδες στο πάτωμα που θυμίζουν χυμένα υγρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη κοπέλα ήταν δεμένη, σε στάση σαν σε γυναικολογική καρέκλα.

Σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος κ. Κυριακή υπογράμμισε ότι οι ζημιές του διαμερίσματος πρέπει να αποκατασταθούν αφού το σπίτι αυτό το είχαν δώσει στον 52χρονο άντρα σε άριστη κατάσταση ενώ ποτέ της δεν φανταζόταν ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε τόσο μεγάλο κακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
[size=20pt]Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης ζητά να αποφυλακιστεί[/size]
Ζητά να αντικατασταθεί η ποινή του με «βραχιολάκι» - Βγήκε από το Τζάνειο η 22χρονη φοιτήτρια-θύμα του

Αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι»), κατέθεσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης, την ώρα που η 20χρονη φοιτήτρια-θύμα του βγήκε από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που μίλησε με τον δικηγόρο του 52χρονου, κ. Ειρηνάκη, ο πελάτης του επιμένει ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης κοπέλας και ζητά η ποινή της φυλάκισης να αντικατασταθεί από κατ' οίκον περιορισμό.

«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» είπε ο κ. Ειρηνάκης. «Εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» ανέφερε ακόμη στο Star.

Από την άλλη, η νεαρή φοιτήτρια, αφού πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο, μεταφέρθηκε στην πόλη από την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της.

Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της

protothema.gr

:zombie: :zombie: :zombie:



 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία ο «τυφλός» βασανιστής της Δάφνης

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιόιτητας για τον 52χρονο άντρα ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη.

Εκτός από τις βαριές κατηγορίες που ο 52χρονος αντιμετωπίζει για την κακοποίηση της 22χρονης και για τις οποίες είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Μάιο, από τις δικαστικές αρχές ασκήθηκε σε βάρος του, νέα, συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία.

Μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης, σήμερα ο 52χρονος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα κατηγορία. Ζήτησε ωστόσο και πήρε προθεσμία για το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε και πάλι στις φυλακές.

πηγή: Ελεύθερος Τύπος 12/12/2017

:zombie: :zombie: :zombie:
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Στο εδώλιο σήμερα ο 52χρονος που είχε απαγάγει, βιάσει και κακοποιήσει την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη
Στον ανακριτή ο 52χρονος που είχε απαγάγει φοιτήτρια στη Δάφνη - Κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία
Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια είχε διαπράξει μέσα στο διαμέρισμα - κολαστήριο όπου η νεαρή γυναίκα είχε πάει να εργαστεί -  Κατηγορείται για βαριά αδικήματα ακόμη και για παιδική πορνογραφία
Εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια είχε διαπράξει μέσα στο διαμέρισμα - κολαστήριο στη Δάφνη, εκεί όπου είχε φυλακίσει μια 22χρονη φοιτήτρια βιάζοντας την και κακοποιώντας την σωματικά και ψυχικά, καλείται σήμερα να δώσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο 53χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος θα μεταφερθεί στο Εφετείο από τον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Μάιο.

Ο 53χρονος, ο οποίος κατά το στάδιο της ανάκρισης είχε επικαλεστεί προβλήματα με την όρασή του, κατηγορείται για βαριά αδικήματα ακόμη και για παιδική πορνογραφία.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι: «Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκασθεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της», «βιασμός κατ' εξακολούθηση», «παράβαση άρθρου 370Α παρ. 2 Π.Κ., κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση» (παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), «επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση» αλλά και «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου, συνδεόμενης με την χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους».

Η δράση του 52χρονου είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν στις αρχές του Μάιου του 2017 αστυνομικοί εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του στη Δάφνη και βρήκαν την φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Οι έρευνες των αρχών είχαν ξεκινήσει μετά από δήλωση εξαφάνισης της 22χρονης από τους γονείς της. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου αφού προηγουμένως είχαν ενημερωθεί από τους γονείς της κοπέλας ότι το διάστημα εκείνο η νεαρή φοιτήτρια βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

Όταν εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Όθωνος στη Δάφνη, βρήκαν τη νεαρή φοιτήτρια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 52χρονο ένοικο του σπιτιού και οδήγησαν την νεαρή στο νοσοκομείο.

Η άτυχη φοιτήτρια λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό της από τον 52χρονο, ο οποίος - όπως η ίδια φέρεται να είπε – αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω φορητής κάμερας.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη απολογία του στην ανακρίτρια ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή του καθώς και ότι όλα όσα είχε διαπράξει έγιναν με τη συναίνεση της νεαρής κοπέλας.

Η παιδική πορνογραφία
Σε ό,τι αφορά τώρα την κατηγορία για «κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου», το συγκεκριμένο αδίκημα του είχε απαγγελθεί από τις δικαστικές αρχές με συμπληρωματική δίωξη, η οποία στηρίχθηκε στο υλικό από τις κάμερες και το σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του. Κατά πληροφορίες, στο υλικό αυτό συμπεριλαμβάνονταν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να αρνηθεί στην ανακρίτρια το συγκεκριμένο αδίκημα. Υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του, καταθέτοντας πως δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε, επισκεύαζε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

Πρώτο Θέμα 22-06-2018
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Στη φυλακή για όλη του τη ζωή ο βιαστής της Δάφνης - Αυτή είναι η ποινή που του επιβλήθηκε
ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΜΙΑ 23ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ - ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Σε ποινή κάθειρξης 42 ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο 53χρονος βιαστής από τη Δάφνη, οι πράξεις του οποίου σε βάρος μιας 23χρονης κοπέλας, είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο το Μάιο του 2017.

Τότε, οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις Αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη. Αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 53χρονου και κάνοντας έφοδο στο «κολαστήριο» της Δάφνης αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Η 23χρονη βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη.

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον για:
- αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει την παθούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση,
- βιασμό κατ εξακολούθηση,
- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση και
- κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Νωρίτερα και η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου. Τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει, να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Απέρριψε επίσης το αίτημά του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "Η παθούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της".

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom