kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.805
- Πόντοι
- 4.496
Πιο ηλίθια η Μαριπόζα και πιο αντιπαθητική η Ανανία.
Αυτή όπως και (ειδικά) η τραιανα είναι ιδιαίτερα «εναλλακτικές» στις επιλογές τους.ΕΠειδη δεν τοπιασα,τι εννοεις?
γενικα δεν την ξερω τη γκομενα,μια 2 φορες την εχω σε κατι χαζοεκπομπες,τι παιζει με αυτην?
ααααα κατι καταλαβα τωρα,απλα ειμαι πολυ ασχετος απο σοουμπιζ,η τριαινα δηλαδη δεν εχω ιδεα ποια ειναι.Αυτή όπως και (ειδικά) η τραιανα είναι ιδιαίτερα «εναλλακτικές» στις επιλογές τους.
Woke που λένε και πολλοι. Παρεπιπτόντως την είχα γνωρίσει προ δεκαετίας,ήταν λίγο γυφτοπουλα στη μούρη ,αλλά είχε ποδάρες το παραδέχομαι. Τότε δεν ήταν τόσο woke.Μάλλον γέρασε και δεν την πρόλαβε κανένας εφοπλιστής. Πρέπει να ήταν καμία 22αρια τότε ,αλλά από κοντά έδειχνε μεγαλύτερη
Μια που ξεφτίλισε το Κυριακο τον Παπαδόπουλο και μετά πήγαινε με κάτι μαύρους στη Μύκονο.ααααα κατι καταλαβα τωρα,απλα ειμαι πολυ ασχετος απο σοουμπιζ,η τριαινα δηλαδη δεν εχω ιδεα ποια ειναι.
Και για το γάμο που έκανε με Λιάγκα.Σκορδά!Δεν το συζητάω!!Το Αίγιο Πέλαγος που είχε ξεστομίσει έχει γράψει Ιστορία!
Πραγματικά, είναι σαν να πρέπει να ξεχωρίσει τρίχα από περούκα!ολες αυτες ειναι θησαυρος!!!!!από ποια ν αρχίσεις και που να τελειώσεις !!!!!!!!