Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και μπόλικο χαρτί για να κάνεις κούπες......Σε όλο τον κόσμο για να κερδίσεις πρωτάθλημα θέλει guts...στην Ελλάδα θέλει Γκαγκατς!
![]()
![]()
![]()
Καλημερα. Δωδεκα χρονια ειμαστε με το χαμογελο. Δωδεκα χρονια καμαρωνουμε τον Θρυλο μας. Δωδεκα χρονια στην κορυφη.Εσεις κρατηστε την μιζερια σας,
12 χρόνια βρέχει από το φτύσιμο και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει!!!! Δεν πειράζει θα ξυπνήσετε από τον λίθαργο κάποια μέρα...........
ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..εσείς αδερφέ πότε θα ξυπνήσετε που έχετε 14 χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα?
Σε όλο τον κόσμο για να κερδίσεις πρωτάθλημα θέλει guts...στην Ελλάδα θέλει Γκαγκατς!
![]()
![]()
![]()
Για να σε επιβεβαιώσω ότι είμαι τυφλωμένος από τα οπαδικά...δεν λέγεται ΚΑΣ...λέγεται ΤΑΣ-ΚΑΣKαλά θέλω να ρωτήσω τόσο πολύ σας τυφλώνει το οπαδικό?
Εγώ να δεχτώ οτι ο Κόκκαλης έχει τις άκρες στην ΕΠΟ και κέρδισε τον τίτλο με πλάγιο τρόπο. Αλλά να έχει στο τσεπάκι και ολόκληρο CAS Ανώτατο Ευρωπαικό Αθλητικό δικαστήριο που συμφωνεί και δικαιώνει τον Ολυμπιακό,ε τότε τι να πώ, απορώ πως δεν έχουμε πάρει ακόμα το Τσαπιον Λιγκ