Νέα

Ψάχνουμε κοπέλα για ... (2)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα klarino1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
τυπε τρελονται τα μικρα για κοστουμιες
βγαζει ωριμοτητα ο αλλος λενε
τα λεει και ο κωστοπουλος  :S

εχω χτυπησα ενα απο βαρδα τωρα στις εκπτωσεις στα 195 ευρω απο 495
Μια φορά φόρεσα κοστούμι σε πάρτι μετά την αποφοίτησή μου και μια με σταμάτησε όταν προχωρούσα μέσα στον κόσμο να με ρωτήσει τι ώρα είναι και καλά. Εγώ ο χαλβάς ξαφνιάστηκα της απάντησα προχώρησα και δεν ξαναπήγα κοντά της να την καμακωσω. Μετράει πολύ κυρίως στις 23+ αλλά πιστεύω και στις πιο μεγάλες. Σε κάνει να ξεχωριζεις. Έχουμε έναν στη δουλειά που παίζει να είναι ο μοναδικός που φοράει ανάμεσα σε πολλούς υπαλλήλους. Ε το μάτι όλων των γυναικών πέφτει επάνω του γιατί ξεχωρίζει. Τώρα αν γαμαει δεν το έχω μάθει.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
  Γεραματα παιχτη μου μπερδευτικα ...ας ελπίσω τουλάχιστον να βρίσκω την τρύπα στο μέλλον
Τύπε κλαρινε εγώ πάντως μια λύση σου την έδωσα με το προπροηγούμενο ποστ μου.
Θα σου πρότεινα το μέλος dragcrx που προσκαλει μέλη του μπου να βγουν μαζί του και με μοντέλε τυπισσες να πάνε μπουζούκια. Εκεί θα βρείτε τυπισσες για τα γούστα σας.
 

Kostas2789

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2018
Μηνύματα
10
Like
2
Πόντοι
0
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Είμαστε τρεις φίλοι 35 38 42  εμφανίσιμοι , επιχειρηματίες , μορφωμένοι κτλ και αναζητούμε νέα κοπέλα για να της καλύπτουμε μέρος των εξόδων διαβίωσης της.
Καλύπτουμε ενοίκιο , λογαριασμούς , ταξίδια , βασικά έξοδα κτλ.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για απασχόληση στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες για έξτρα εισόδημα. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον θα προτιμήσουμε δεσμευμένες συναισθηματικά καθώς αυτό που μας νοιάζει είναι απλά να περνάμε καλά και να είμαστε αφοσιωμένοι στην εργασία μας τις υπόλοιπες ώρες και όχι αγάπες έρωτες λουλούδια  κ.τ.λ  Ιδανικά θα προτιμούσαμε ( λέμε τώρα ) φοιτήτρια , σπουδάστρια κ.τ.λ . Είμαστε gentlemen , bon vivaire και προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα όπου μπορούμε.  Γιατί το γράφουμε εδώ ?  Γιατί open minded κοπέλες διαβάζουν το site  ;) και ποτέ δεν ξέρεις !!! 
Πολυ ωραια διατυπωμενο το αιτημα. Μπορει καποιος καποια να βοηθησει να βρουμε τις γκομενες γιατι εχουμε πηξει απο εξυπναδες που δεν βοηθανε. Στο τελος θα βαρεθουμε με τα φορουμς.
 

stellla

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Είμαστε τρεις φίλοι 35 38 42  εμφανίσιμοι , επιχειρηματίες , μορφωμένοι κτλ και αναζητούμε νέα κοπέλα για να της καλύπτουμε μέρος των εξόδων διαβίωσης της.
Καλύπτουμε ενοίκιο , λογαριασμούς , ταξίδια , βασικά έξοδα κτλ.  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για απασχόληση στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες για έξτρα εισόδημα. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον θα προτιμήσουμε δεσμευμένες συναισθηματικά καθώς αυτό που μας νοιάζει είναι απλά να περνάμε καλά και να είμαστε αφοσιωμένοι στην εργασία μας τις υπόλοιπες ώρες και όχι αγάπες έρωτες λουλούδια  κ.τ.λ  Ιδανικά θα προτιμούσαμε ( λέμε τώρα ) φοιτήτρια , σπουδάστρια κ.τ.λ . Είμαστε gentlemen , bon vivaire και προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα όπου μπορούμε.  Γιατί το γράφουμε εδώ ?  Γιατί open minded κοπέλες διαβάζουν το site  ;) και ποτέ δεν ξέρεις !!!  

sstellla@yahoo.com

Αν θελετε ελατε σε επικοινωνια μαζι μου sstellla@yahoo.com
 

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.223
Like
46.889

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom