Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
καθαρά ενεργητικός για παρτουζα σε 2 παθ η τρανς. Περιμένω μηνύματα μόνο από Αθήνα. Ηλικίες έως 30.
Τύπε αν θες και σχέση μετά την παρτουζα στείλε στον χάρη/Χαρούλα. Αν καταφέρεις και τον γαμησεις μετά θα σου ζήτησει και σχέσηκαθαρά ενεργητικός για παρτουζα σε 2 παθ η τρανς. Περιμένω μηνύματα μόνο από Αθήνα. Ηλικίες έως 30.
Καλησπέρα , μια ερώτηση έχω να κάνω για την αγγελία !καθαρά ενεργητικός για παρτουζα σε 2 παθ η τρανς. Περιμένω μηνύματα μόνο από Αθήνα. Ηλικίες έως 30.
K τους δύοΚαλησπέρα , μια ερώτηση έχω να κάνω για την αγγελία !
Ψάχνεται τον πρώτο πουστ , η τον δεύτερο ;
τωρα εκει μπορει να γινει και κανα μπερδεμα με τα νουμεραΚαλησπέρα , μια ερώτηση έχω να κάνω για την αγγελία !
Ψάχνεται τον πρώτο πουστ , η τον δεύτερο ;
Άπαπα δεν πάω πρώτος , φοβάμαι , φαντάσου να μην βρεις άλλον και να είμαι μονος …τι ναK τους δύο
μηπως ειναι ευκαιρια να ανοιξεις τους οριζοντες σουΆπαπα δεν πάω πρώτος , φοβάμαι , φαντάσου να μην βρεις άλλον και να είμαι μονος …τι να
Μας ξεκολιασεται θέλετε κύριε ;
Αύριο δουλεύουμε εμείς τι θέλετε να μας φεύγουν στην εργασία μας ;;;
Άσε τρώω και tandoori ξέρεις τι Τσιρλιό σε πάει ;;
Σαν την Πομπηία θα σκάσει το γραφείο , αλλά αντί για λάβα θα ρέει σκατο !!!!
Βρε ορίζοντες να ανοίξουμε , τα κωλοβαρδουλα ομως τι τα περάσατε κουρτίνες να ανοίγουν έτσι ;μηπως ειναι ευκαιρια να ανοιξεις τους οριζοντες σου![]()
Βρες το μέλος @Ράννια , και πες του ότι είσαι ο ταξιτζής.καθαρά ενεργητικός για παρτουζα σε 2 παθ η τρανς. Περιμένω μηνύματα μόνο από Αθήνα. Ηλικίες έως 30.
Την Τρίτη πρωί θέλω ταξι από κέντρο για αεροδρόμιο , θα έχει κάνα καλο κονε να βγει οικονομική η κούρσα ;Βρες το μέλος @Ράννια , και πες του ότι είσαι ο ταξιτζής.![]()
Ηλικιες ως 30 γραφει ο τυπος. Ψαξε για κανα σκληρο ταριφα καλυετρα.Κρίμα είμαι Θεσσαλονίκη…
Είπε μέχρι 30 ετών. Εσείς αγαπητέ ανήκετε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία αν δεν κάνω λάθος.Κρίμα είμαι Θεσσαλονίκη…
διαιτητη ομως εχεις ?? γιατι στο τελος τοζητούνται 9 άτομα για 5Χ5. Εχω και μπαλα
Αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα να με ξεφτελιζουν ομαδικάΕίπε μέχρι 30 ετών. Εσείς αγαπητέ ανήκετε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία αν δεν κάνω λάθος.
Βέβαια ο τυπαίος απλά τρολάρει αλλά και να μην τρολάρει σε λάθος σελίδα ψάχνει. Ας φτιάξει ένα προφίλ σε κάποιο gay dating site και θα βρει αμέσως.
Σίγουρα έχεις μπάλα ή μήπως θα ζητάς τις δικές μας;ζητούνται 9 άτομα για 5Χ5. Εχω και μπαλα