Χαιρετώ τους μύστες του μπου.Σημερα έκανα τη καταδρομική μου στην αλιονα του δ18 , σίγουρα θα ξέρετε ότι είναι η βασίλισσα της πιπας και δύσκολα αντέχει κάποιος τη πίπα της.Εμενα λοιπόν με τελείωσε με χίλια δυο ζορια καθώς δεν έλεγε ο Μήτσος να σηκωθει σε σημείο που με ρώτησε αν το παθαίνω αυτό με κοπέλες που κάνω σεξ.Αυτο το παθαίνω όταν πηγαίνω σε μπουρδέλο μάλλον λόγω άγχους(περίεργη ατμόσφαιρα,περιορισμένος χρόνος).Σας έχει τύχει εσάς κάτι παρόμοιο και αν ναι,πως το αντιμετωπίσατε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόβλημα στύσης σε μπουρδελο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pannnos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Η Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι;Χαιρετώ τους μύστες του μπου.Σημερα έκανα τη καταδρομική μου στην αλιονα του δ18 , σίγουρα θα ξέρετε ότι είναι η βασίλισσα της πιπας και δύσκολα αντέχει κάποιος τη πίπα της.Εμενα λοιπόν με τελείωσε με χίλια δυο ζορια καθώς δεν έλεγε ο Μήτσος να σηκωθει σε σημείο που με ρώτησε αν το παθαίνω αυτό με κοπέλες που κάνω σεξ.Αυτο το παθαίνω όταν πηγαίνω σε μπουρδέλο μάλλον λόγω άγχους(περίεργη ατμόσφαιρα,περιορισμένος χρόνος).Σας έχει τύχει εσάς κάτι παρόμοιο και αν ναι,πως το αντιμετωπίσατε;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Μάλλον είσαι πρωτάρης δεν εξηγητε αλλιώς …δεν στο λέω για να σε μειώσω αντίθετα στο λέω για να καταλάβεις !!! Εφόσον δεν ξέρεις τον λόγο που το παθαίνεις είσαι πρωταρεις και θα σου πω εγώ τον λόγο !!!!! Δεν φταίει το μπουρδελο αλλά η πουτανα που πας !!! Πια βασσιλισα είναι η αλιονα ;;; Εγβ που γαμαω σε ντελα 20 χρόνια η αλιονα δεν με καβλωνη !!!! Θα καβλωσεις με πουτανα που θα φανταζόσουν πως θα μπορούσε στην έξω ζωή να είναι πραγματική γκομενα σου !!! Μην ακούς που λένε εγώ γαμαω 5 τανες στην σειρά εγώ γαμαω στο μεταξύ την τάδε κτλ ….αυτή την τάνα που θα γουστάρεις πραγματικα με αυτήν θα είσαι Τούρμπο !!!!!!! Αν δεν με πιστεύεις θα δεις πως στην πορεία θα το καταλάβεις μόνος σου !! Αν έχει συνέχεια η πορνό καριέρα σουΧαιρετώ τους μύστες του μπου.Σημερα έκανα τη καταδρομική μου στην αλιονα του δ18 , σίγουρα θα ξέρετε ότι είναι η βασίλισσα της πιπας και δύσκολα αντέχει κάποιος τη πίπα της.Εμενα λοιπόν με τελείωσε με χίλια δυο ζορια καθώς δεν έλεγε ο Μήτσος να σηκωθει σε σημείο που με ρώτησε αν το παθαίνω αυτό με κοπέλες που κάνω σεξ.Αυτο το παθαίνω όταν πηγαίνω σε μπουρδέλο μάλλον λόγω άγχους(περίεργη ατμόσφαιρα,περιορισμένος χρόνος).Σας έχει τύχει εσάς κάτι παρόμοιο και αν ναι,πως το αντιμετωπίσατε;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Και γκιλφ να είναι το θέμα είναι αυτό π είπες το κλικ !!!! Μια δορά με γκιλφ μ έκανε κλικ και γαμουσα 1 χρόνο σαν τρελός !!! Την ναντια από Μενάνδρου 45 εποχή 2011!!!! Πολύ καλή γυναίκα στα γούστα μου έμπαινα μέσα και μου έλεγε. Αθώα ( παρόλο που ήταν έμπειρη πολύ ) τι θες να κάνουμε ;; Ότο θες εσυ μου έλεγε !!!! Ήταν ντροπαλή μαζί μου ( θέατρο για να με καβκωνη ) άμα θέλουν οι πουτανες ….. εμώ με έναν πάλι μια φορά μόνο που δεν τον έδειρε !! Ούρλιαζε και έλεγε βάλε καποτα χωρίς καποτα δεν γαμας και θα φας και ξυλο !!!! Ενώ σε εμένα όλα …….Η Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Άσε τα γκιλφ και πιάσε τα 20χρονα. Λογικό να έφαγες μπλακ αουτ αν ήταν η πρώτη σου φορά σε ρδέλο και με γκιλφ κιόλας... Συνέχισε και κυνήγα αυτές που σου αρέσουν και όχι επειδή άκουσες ότι έκανε καλή πίπα κτλπ. ανεξαρτήτως εμφάνισης/ηλικίας.
Η Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι
Το θέμα είναι ότι το έχω πάθει και με άλλες πουτανες αυτό και μάλιστα πιο νέες και πιο εμφανίσιμες, συγκεκριμένα με την ΑντριάναΗ Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι;
30 είμαι,ναι καταλαβαίνω τι λες αλλά το θέμα είναι ότι το έχω πάθει και με άλλες πόρνες και μάλιστα πιο εμφανίσιμες(Αντριάννα χωματιανου)Η Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι;
Είναι σίγουρα ψυχολογικό….υπομονή θα περάσει φίλε..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,το εκτιμώ.Για να γίνω κι εγώ πιο συγκεκριμένος,ακόμα και όταν προσπαθώ να τον παίξω εκεί δε σηκώνεται ενώ στο σπίτι μου μια χαρά καυλωνω.Δε ξέρω,μάλλον είναι ψυχολογικό
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.563
- Πόντοι
- 736
Τις μέρες πριν γαμήσεις άμα κάνεις λίγο γυμναστικούλα και τραφείς- κοιμηθείς καλά
μια χαρά καύλες θα χεις πάλι και συνεχόμενες μάλιστα
μια χαρά καύλες θα χεις πάλι και συνεχόμενες μάλιστα
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.864
- Πόντοι
- 201
Φιλε νομιζω εχεις εθισθει στον αυνανισμο. Πρεπει να αρχησεις να εχεις εμπηστοσηνη στις γυναικες πιο πολυ, οπως και να μιλας μαζι τους πιο πολυ, αναφερωμε σε ολες τις γυναικες οχι μονο σε πορνες. Να περνεις ερεθισματα απο το αλλο φυλλο γενικα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,το εκτιμώ.Για να γίνω κι εγώ πιο συγκεκριμένος,ακόμα και όταν προσπαθώ να τον παίξω εκεί δε σηκώνεται ενώ στο σπίτι μου μια χαρά καυλωνω.Δε ξέρω,μάλλον είναι ψυχολογικό
Ο εγκεφαλος σου δεχεται ερεθισματα μονο οταν εισαι μονος σου μαλλον. Πρεπει με καποιο τροπο να βαλεις και το αλλο φυλλο στο παιχνιδι.
Εαν δεν μπορεις να το κανεις μονο σου αυτο, υπαρχουν ειδικοι που μπορουν να βοηθησουν. Το κοστος ειναι μικρο να ξερεις.
Αυτο καταλαβα απο τα γραφομενα σου.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 611
- Πόντοι
- 96
Πολυ σωστα τα γραφεις.Η Αλιόνα είναι γκιλφ. Δε πα' να είναι και η πλανητάρχης της πίπας, άμα δε σου κάνει κλικ, πώς περιμένεις να τελειώσεις εύκολα; Φυσικά και μας τυχαίνει στα μπουρδέλα, όταν η άλλη είναι φόλα ή την έχουμε βαρεθεί ή έχουμε χύσει πρόσφατα. Για να ελαχιστοποιήσεις αυτές τις φορές, πέρνα μόνο με όσες γουστάρεις και εφόσον έχεις διαβάσει καλά λόγια στο site. Επίσης καλό είναι να μην τον έχεις παίξει την ίδια μέρα. Πόσο χρονών είσαι;
dim883
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 214
- Πόντοι
- 1
Η λύση ειναι μέσα σου !
Κάτι παίζεται στην ψυχοσύνθεση σου όποτε όσο γρήγορα το λύσεις και απαλλαγείς θα έχεις αποτέλεσμα !
Με όσα διαβάζω πιστευω ότι παρασύρεσαι με το ότι γραφεί καθένας εδω μέσα ( κριτικές και εντυπώσεις ).
Πίστεψε με ποτέ δεν επιρεαστικα απο ότι διάβαζα ...εχω τα δικά μου στάνταρ και εξαντλω όλη μου την υπομονη για να περάσω όμορφα με εκδιδόμενες όλων των βαθμίδων ( Λιοσίων ,Πολυγώνου,βουλιαγμένης,παραλιακής ,ανεξάρτητες ,εξαρτημένες,μασατζουδες και εσκορτιανες !).
Εσυ έχεις κολλήσει σε μια που κάποιος είπε ότι κάνει καλη πίπα .....αλλά ειναι για σκιάχτρο στο μποστάνι ! Εντάξει keep walking !
Εξαλου εαν δεν χαλάσεις χρήμα και χρόνο πως θα βαλεις μυαλό και θα στρώσεις;)
Πάψε να επιρεαζεσαι και δες τι σου αρέσει και αυτό καλλιεργήσε το μέσα σου !
Κάτι παίζεται στην ψυχοσύνθεση σου όποτε όσο γρήγορα το λύσεις και απαλλαγείς θα έχεις αποτέλεσμα !
Με όσα διαβάζω πιστευω ότι παρασύρεσαι με το ότι γραφεί καθένας εδω μέσα ( κριτικές και εντυπώσεις ).
Πίστεψε με ποτέ δεν επιρεαστικα απο ότι διάβαζα ...εχω τα δικά μου στάνταρ και εξαντλω όλη μου την υπομονη για να περάσω όμορφα με εκδιδόμενες όλων των βαθμίδων ( Λιοσίων ,Πολυγώνου,βουλιαγμένης,παραλιακής ,ανεξάρτητες ,εξαρτημένες,μασατζουδες και εσκορτιανες !).
Εσυ έχεις κολλήσει σε μια που κάποιος είπε ότι κάνει καλη πίπα .....αλλά ειναι για σκιάχτρο στο μποστάνι ! Εντάξει keep walking !
Εξαλου εαν δεν χαλάσεις χρήμα και χρόνο πως θα βαλεις μυαλό και θα στρώσεις;)
Πάψε να επιρεαζεσαι και δες τι σου αρέσει και αυτό καλλιεργήσε το μέσα σου !
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.625
- Πόντοι
- 10.656
εγω τυπε εχω το αλλο προβλημα. Οσο μπαζο και να ειναι η αλλη, μου ειναι καγκελο.
Καταληγω να πηδαω τις πιο ασχημες πουτανες και μετα να τα βαζω με τον εαυτο μου που πληρωνω αυτες που θα πρεπε να με πληρωνουν.
Δραμα η κατασταση αστα
Καταληγω να πηδαω τις πιο ασχημες πουτανες και μετα να τα βαζω με τον εαυτο μου που πληρωνω αυτες που θα πρεπε να με πληρωνουν.
Δραμα η κατασταση αστα
Διαγραμμένο μέλος 213342
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 787
- Πόντοι
- 361
Εκτός από ότι έχουν ήδη πει παραπάνω, μπορεί να νιώθεις άβολα με το περιβάλλον στα μπουρδέλα (αφού δεν είναι σπίτι σου), να σε αγχώνει ο χρόνος ότι πρέπει να προλάβεις να κάνεις ότι θες μέσα σε 10-15 λεπτά και επίσης ίσως σε αγχώνει το γεγονός ότι έδωσες χρήματα που μπορεί να μην πιάσουν τόπο.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,το εκτιμώ.Για να γίνω κι εγώ πιο συγκεκριμένος,ακόμα και όταν προσπαθώ να τον παίξω εκεί δε σηκώνεται ενώ στο σπίτι μου μια χαρά καυλωνω.Δε ξέρω,μάλλον είναι ψυχολογικό
Απλά κάνε βόλτες και όποια σε αρέσει και είναι στα γούστα σου μπες, μην πας στοχευμένα και το ζορίζεις. Αν την ώρα που τη δεις νιώσεις και ένα μικρό ερέθισμα τότε καλύτερα, πάει να πει ότι σου άρεσε κιόλας.
Εφοσον στο σπιτι τον παιζεις και ειναι μια χαρα και αν εχει κατουροκαυλες (πρωινες καυλες) εισαι μια χαρα.
Ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Θα σε συμβουλευα να πας σε πουτανα με μεγαλυτερο χρονο απο τα βρωμομπουρδελα, τυπου callgirl ωστε ναχεις χρονο να ανοιχτεις.(θελει βεβαια περισσοτερο χρημα)
Ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Θα σε συμβουλευα να πας σε πουτανα με μεγαλυτερο χρονο απο τα βρωμομπουρδελα, τυπου callgirl ωστε ναχεις χρονο να ανοιχτεις.(θελει βεβαια περισσοτερο χρημα)
Ναι ο περισσότερος χρόνος έχει και περισσότερη άνεσηΕφοσον στο σπιτι τον παιζεις και ειναι μια χαρα και αν εχει κατουροκαυλες (πρωινες καυλες) εισαι μια χαρα.
Ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Βλέπεις την ομορφιά μέσα τους.εγω τυπε εχω το αλλο προβλημα. Οσο μπαζο και να ειναι η αλλη, μου ειναι καγκελο.
Δραμα η κατασταση αστα
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Δεν υσχιει κάθε μέρα βαράω μαλακια πάνω από 10 χρόνια αυτή η ιστορία και γαμαω κανονικά με καβλα και στύση !!! Μόνο αν δεν μου αρέσει η τανα η μου φερθεί σκάρτα δεν σηκώνετε ακόμα και αν έχω κάνει οφ από μαλακια 5 μέρεςΦιλε νομιζω εχεις εθισθει στον αυνανισμο. Πρεπει να αρχησεις να εχεις εμπηστοσηνη στις γυναικες πιο πολυ, οπως και να μιλας μαζι τους πιο πολυ, αναφερωμε σε ολες τις γυναικες οχι μονο σε πορνες. Να περνεις ερεθισματα απο το αλλο φυλλο γενικα.
Ο εγκεφαλος σου δεχεται ερεθισματα μονο οταν εισαι μονος σου μαλλον. Πρεπει με καποιο τροπο να βαλεις και το αλλο φυλλο στο παιχνιδι.
Εαν δεν μπορεις να το κανεις μονο σου αυτο, υπαρχουν ειδικοι που μπορουν να βοηθησουν. Το κοστος ειναι μικρο να ξερεις.
Αυτο καταλαβα απο τα γραφομενα σου.