Νέα

Πρόβλημα με το PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Απο χθές που κατέβασα μία ταινία έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά ένα μύνημα "System Alert" και όταν κάνω κλίκ σ' αυτό με παραπέμπει σε διαφήμιση προγράμματος ιού.

Επίσης με το που ανοίγω τον IE εμφανίζεται πάλι το ίδιο κάθε 3 λεπτά.

Σίγουρα την πάτησα.

Antivirus software έχω το OTENET Security Kit. Έκανα scaning αλλά τίποτα.

Παρακαλώ όποιος κατέχει απο υπολογιστές ας βοηθήσει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Ευχαριστώ.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
9
Πόντοι
6
Δυστυχως την πατησες ασχημα...
Ειναι spyware , δεν ειναι ιος δεν προκειται να σου βλαψει το pc ,αλλα θα στα πρηξει με αυτο το μηνυμα!

Ψαξε να βαλεις κανα antispyware προγραμμα και αν εισαι τυχερος και το αναγνωριζει , θα στο βρει και θα το σβησει! Αλλιως μονη λυση το φορματ...

Ψαξε στο
Απο που κατεβασες την ταινια?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
....νομιζω και το spy sweeper ειναι πολυ καλο..
..εμενα με καθαρισε πριν λιγο καιρο..
..το ωραιο ηταν οτι 2 απο τα spy-ad που βρηκε, ηταν μεσα στο norton.... ουρτ !!!

aftastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημα λύνεται εύκολα:
1} κατέβασε το freeware Ad-Aware SE Personal Edition από το 2) κάνε το εγκατάσταση
3) τρέξ' τo και θα σου αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα προγραμματάκια/spyware.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλά είναι τα τσαμπέ και τα "σπασμένα" από internet αλλά καλύτερα να αγοράσεις.

Αγόρασε το NOD32 είναι πάρα πολύ καλό antivirus και πολύ "ελαφρύ"σε αντίθεση με το NORTON που σου γαμιέαι η ψυχολογία κάθε φορά που ανοίγεις το pc.Μετά προτείνω το Spydoctor με αγορά μέσω internet αυτό είναι ειδικό για spywares όπως μπορεί κανείς να καταλάβει από το όνομα.Εγώ αυτά τα 2 έχω και είμαι σένιος.Θα δώσεις μια 60ρα και για τα δυο μαζί αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για ένα χρόνο, μετά κάνεις ανανέωση με λιγότερα λεφτά.

OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δε μπορώ να κατεβάσω ούτε το ad aware ούτε κανένα άλλο με τη μαλακία αυτή.

Μου βγάζει συνέχεια ότι δε βρίσκει την ιστοσελίδα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
δεν μπαινει ουτε στο mozilla.org ?

Detective

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δε μπορώ να κατεβάσω ούτε το ad aware ούτε κανένα άλλο με τη μαλακία αυτή.

Μου βγάζει συνέχεια ότι δε βρίσκει την ιστοσελίδα.

Αν μου στειλεις το mail σου μπορω να σου στειλω και το CCleaner και το Ad-aware Professional σε .exe να τα τρεξεις απο εκει να' χεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω το 2ο το "σπασα" - το μεν 1ο ειναι freeware.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Απο χθές που κατέβασα μία ταινία έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά ένα μύνημα "System Alert" και όταν κάνω κλίκ σ' αυτό με παραπέμπει σε διαφήμιση προγράμματος ιού.

Σίγουρα την πάτησα.

Παρακαλώ όποιος κατέχει απο υπολογιστές ας βοηθήσει γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Ευχαριστώ.
Φιλε θα σου ελεγα να μπεις SAFE MODE και να τα καθαρισεις με ενα απο τα Progz που σου λενε τα παιδια εδω αν δεν μπορεισ να τρεξεις τπτ σε normal mode

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
1.κατεβαζουμε το δωρεαν για τρεις μηνες Panda.()Την σουιτα ομως, που εχει & το fire wall. & antivirus. ΠΡΙΝ κανεις αυτο κανε τον αυτοματο ελεγχο που εχει για ιους,κλπ) Tο κανουμε εγκαταση. Συγχρονως εχουμε κατεβασει τον firefox (). Oκ? παμε τωρα γιατο 2.: Υποθετουμε οτι:  Εχεις κανει on-line ελεγχο απο την Panda- Eχεις εγκαταστησει Panda & Firefox,εισαι συνδεδεμενος στο internet & εχουν γινει τα updates στο συστημα σου & συγχρονως με το σκσνσρισμα το panta εχει καθαρισει το pc σου.  Παμε τωρα στο 3: Θα σου ελεγα-αν εχεις νομιμα αγορασμενα window$  ( :jerking:)  να βαλεις μεσα το cd τους & να κανεις επιδιορθωση (ΔΕΝ χανεις τιποτα απο αρχεια,κλπ) Το καναμε & αυτο? Μπραβο! Παμε στο 4. & τελευταιο: Αφου κανεις ΣΩΣΤΑ τα 1. 2. & 3. εχεις ηδη κανει επανεκινηση. Μπαινουμε internet, λογικα τα window$( :jerking:) θα κανουν ΟΛΑ τα up dates τους αυτοματα. Αφου γινει & αυτο θα σου ζητησουν επανεκινηση. θα την κανεις &....... αφου φορτωσουν τα windows, θα εχεις ενα καινουργιο & καλα προστατευμενο συστημα. Φροντισε να το διατηρησεις ετσι!! Αν θες κατι προσθετο με την ασφαλεια στο web, υπαρχει αναλυτικα στο θεμα: Υπολογιστες. Θα βρεις πολλα & ενδιαφεροντα.  Τωρα.... θα εχεις 3 μηνες να δεις τι θα κανεις σχετικα με αntivir. Θα βρεις ΣΙΓΟΥΡΑ κατι ως τοτε...  ΜΑ... ΟΛΑ τα παραπανω ειναι ημιμετρα!!! αν πραγματικα θες ενα συστημα γρηγορο, αξιοπιστο,ασφαλες,χωρις κρασαρισματα, με ΟΛΕΣ τις εφαρμογες δωρεαν,- μe dsl, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ-  :thumbsup:καθολου δυσκολο -πια- στον χειρισμο του για ριξε μερικες ΣΟΒΑΡΕΣ ματιες στο LINUX!!! Aρχισε απο εδω: . &

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βασικά καλό θα ήταν ένα restart και login σαν administrator όχι σαν user.Τότε να κανεις τα scan και τα συναφή.

OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά, ξέρει κανείς πώς κάνω Format στο σκληρό κι αν θα ωφελήσει;

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
C:> Format C:
                          πατάς το Enter

0...100%
1...100%

Το format θα ωφελήσει αλλά αν δεν ξέρεις μετά πως να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού και drivers, χέσε μέσα πολυχρόνη, άστο καλύτερα.Φώναξε κανέναν ειδικό, θα του τα σκάσεις γεναία, ή κανένα φίλο σου που να ξέρει.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Eγω τη γνωμη μου την ειπα. Αν δε σε πειθω εγω, ελπιζω αυτη να βοηθησει... :boobies:

Συνημμένα

• satisfaction.jpg
    satisfaction.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 54

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Σωσε πρωτα οτι χριαζεσαι σε σι ντι και βαλε κανε επανεγκατασταση των γουιντοους..σιγουρα θα οφελισει φιλε μου.τα ιδια επαθα προσφατα..αλλα αν δεν εχεις ξανακανει φορματ κααντο με καποιον που ξερει..οχι οτι ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα λεμε...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά, ξέρει κανείς πώς κάνω Format στο σκληρό κι αν θα ωφελήσει;
Ανοιγεις drive. βαζεις cd window$. κλεινεις υπολογιστη. ανοιγεις υπολογιστη.τρεχει απο το cd. επιλεγεις νεα εγκατασταση σε παει βημα-βημα. Τελειωσες.βαζεις & το αλλο cd που εχεις με τα drives (ενω εισαι στα win, ε??) τρεχει αυτοματα το cd, πατας σε ολα yes. τελειωσε. επανεκινας. ΤΕΛΟΣ!!! Απλο, ε??? (χρονοβορο,βεβαια!1)κανεις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οτι σου λεω πιο κατω. Εισαι οκ!!! Σε αναμενουμε καθαρο & εξαγνισμενο!!! :boobies:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το παλικάρι το βλέπω να postάρει σε κανα μήνα πάλι :P

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Σίγουρα την πάτησα.

Ευχαριστώ.
Δοκιμασε να κανεις scan με το PC σε κατασταση SAFE MODE.Θα σου βγαλει < ενοχλητικα πραγματακια> που δεν τα σκαναρει σε κανονικη λειτουργεια

Archon

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα προτεινα να αγορασεις ενα προγραμμα ειδικα για spyware και αφου το εγκαταστησεις, να τρεξεις σε safe mode το pc σου και να τρεξεις απο κει το spyware. Θα σου το βρει, δεν υπαρχει περιπτωση. Το safe mode το προτεινω γιατι ισως να απασχολει κατι στην κανονικη λειτουργια και να μην μπορεις να το βγαλεις απο κει. Δοκιμασε το και αν πιασει, επιασε. (Σιγουρα πιανει, το εχω δοκιμασει αλλα λεμε αν) Αν παλι δεν γινει τιποτα απο ολα αυτα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι το φορματ. Αν σωσεις σε cd τα αρχεια που δεν θες να χασεις, κανεις φορματ και μετα φτου και απο την αρχη. Drivers, updates περασμα προγραμματων κλπ. Αν δεν ξερεις να κανεις φορματ, που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο, ξερω εγω. Αν θες μπορω να ερθω να σου κανω τα παντα, στο pc εννοω!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom