Νέα

Πρόβλημα με Nero

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Θα ηθελα παρακαλω μια βοηθεια απο καποιον συναγωνηστη αν γνωριζει...Προσπαθω να γραψω σε cd τραγουδια που εχω στο laptop με media player αλλα και το nero και διακοπτει συνεχεια την εγγραφη αφου γραψει τα 3-4 κομματια.αλλαξα και την ταχυτητα εγγραφης,εβαλα απ την πιο αργη μεχρι και την πιο γρηγορη,αλλαξα 2-3 μαρκες απο cd's αλλα παλι μου το πατει εξω διακοπτωντας την εγγραφη..ξερει καποιος τι παιζει?ειμαι απελπισμενος,εκλειπαρω.....ευχαριστω!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Θα ηθελα παρακαλω μια βοηθεια απο καποιον συναγωνηστη αν γνωριζει...Προσπαθω να γραψω σε cd τραγουδια που εχω στο laptop με media player αλλα και το nero και διακοπτει συνεχεια την εγγραφη αφου γραψει τα 3-4 κομματια.αλλαξα και την ταχυτητα εγγραφης,εβαλα απ την πιο αργη μεχρι και την πιο γρηγορη,αλλαξα 2-3 μαρκες απο cd's αλλα παλι μου το πατει εξω διακοπτωντας την εγγραφη..ξερει καποιος τι παιζει?ειμαι απελπισμενος,εκλειπαρω.....ευχαριστω!!!
μαλλον εχει προβλημα το cd dvd rw προσπαθησε με το nero express.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
μαλλον εχει προβλημα το cd dvd rw προσπαθησε με το nero express.
Απ τη στιγμη που μου κανει το ιδιο και με το win media player λογικα λες να φταιει η συσκευη ε?να δοκιμασω με εχπρες λες ε?θα εχει διαφορα?ροταω γιατι ειδη εχω καψει 10 δισκακια κι εχω φρικαρει...

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Απ τη στιγμη που μου κανει το ιδιο και με το win media player λογικα λες να φταιει η συσκευη ε?να δοκιμασω με εχπρες λες ε?θα εχει διαφορα?ροταω γιατι ειδη εχω καψει 10 δισκακια κι εχω φρικαρει...
καλα τα δισκακια το λιγοτερο ειναι.την εκδοση 10 εχεις μεντια πλεηερ?λογικα αφου στα καταστρεφει εχει προβλημα ο recorder σου αλλα δεν ειμαι και ο ειδικοτερος.εγω χρησιμοποιω nero express kai spania burn apo player

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
καλα τα δισκακια το λιγοτερο ειναι.την εκδοση 10 εχεις μεντια πλεηερ?λογικα αφου στα καταστρεφει εχει προβλημα ο recorder σου αλλα δεν ειμαι και ο ειδικοτερος.εγω χρησιμοποιω nero express kai spania burn apo player
Την 10 εχω ναι..θα δοκιμασω και το εχπρες που ειπες μπας και αλλα δεν νομιζω...παντως σευχαριστω!!!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χμμ...
Για πες λίγο, τι μάρκα δισκάκια χρησιμοποιείς; Γιατί όσο κι αν δεν φαίνεται είναι πολύ σημαντικό.

Πχ, τα Memorex δεν τα πάνε καθόλου καλά με τη Hewlett Packard.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Χμμ...
Για πες λίγο, τι μάρκα δισκάκια χρησιμοποιείς; Γιατί όσο κι αν δεν φαίνεται είναι πολύ σημαντικό.

Πχ, τα Memorex δεν τα πάνε καθόλου καλά με τη Hewlett Packard.
χρησιμοποιησα Pleomax (samsung) και TDK...το ξερω οτι ειναι σημαντικο καποια δεν γραφονται καν...το CDRW ειναι  Toshiba σε  lap top.Μηπως να παρω κανα καινουριο εξωτερικο να ηρεμησω?και μηπως παιζει ρολο η ταχυτητα που γραφουν πανω τα δισκακια (52Χ) π.χ?

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για αν είναι cdrw τότε το μηχανάκι είναι μάλλον παμπάλαιο, αφού όλα τα καινούργια, εδώ και δύο χρόνια δηλαδή, έχουν επάνω dvdr.
Για δοκίμασε και καμιά άλλη μάρκα και μόνο σε χαμηλές ταχύτητες.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ολα παιζουν ρολο.και η ταχυτητα και τα δισκακια.cdrw toshiba?? :- :- :-

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
ειναι και dvd αλλα μονο player,ειναι cd recordable και rewritable.Το 2002 τον αγωρασα και το 2007 δεν μπορω να γραψω ενα απλο σδ?δεν κανουμε τιποτα ετσι!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ολα παιζουν ρολο.και η ταχυτητα και τα δισκακια.cdrw toshiba??αυτο που ειμε ο 7,πλεον ΔΕΝ υπαρχουν στα καινουργια cdrw alla dvd.πρεπει να ναι λιγο παλιο το notebook

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
με χαμηλη ταχυτητα.ειπα toshiba γιατι δεν ειναι καλα.ειχα ενα cdrw ολο προβληματα.τα καλυτερα αν κρινω απ το δικο μου ειναι τα teac.a sorry lλαθος τοτε δεν ειναι τοσο παλιο.οκ

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τα δισκακια που χρησιμοποιω ειναι creation κανενα προβλημα

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
τι τα θελετε τα notebooks.??καλυτερα desktop εκτος και αν χρειαζεται στη δουλεια σου :huh: :huh: :huh: :huh:

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Εμ για να το πηρα τοτε 2200 ευρωπουλα μαλλον για τη δουλεια το θελω ρε νικολακη...επιστημων φυσικος χωρις λαπτοπακι δεν γινεται...γινεται? ;) ;) ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Εμ για να το πηρα τοτε 2200 ευρωπουλα μαλλον για τη δουλεια το θελω ρε νικολακη...επιστημων φυσικος χωρις λαπτοπακι δεν γινεται...γινεται? ;) ;) ;)
οκ για την εποχη του πολλα λεφτα σιγουρα

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι μάλλον δεν φταίνε τα δισκάκια σου. Δες όταν τελειώνει η εγγραφή αν σου βγάζει μηνυμα buffer overrun.  Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξαλάφρωσε τη μνήμη του υπολογιστή σου από διάφορα που τρέχει ενώ καις τα cd. Δηλάδη, φρόντισε κατά τη διάρκεια της εγγραφής να έχεις απενεργοποιημένα τα antivirus, και γενικά κάθε μη αναγκαίο προγραμματάκι από τα δεκάδες που τρέχουν (ειδικά στα laptops). Για να το κάνεις άμεσα αυτό, alt-control-del και στο manager πατάς διακοπή αβέρτα στα προγράμματα που τρέχουν - όχι βέβαια και στο nero.com!!!- αμα δεν τα βρεις, πάτα στη καρτέλα του Processes -Διεργασίες και shoot to kill. Μην ανησυχείς, ζημιά δεν παθαίνεις. Απλά αμα τελειώσεις το κάψιμο κάνε ένα reboot και όλες οι χαζομάρες (και μη) θα επανέλθουν.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
Φιλαράκι μάλλον δεν φταίνε τα δισκάκια σου. Δες όταν τελειώνει η εγγραφή αν σου βγάζει μηνυμα buffer overrun.  Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξαλάφρωσε τη μνήμη του υπολογιστή σου από διάφορα που τρέχει ενώ καις τα cd. Δηλάδη, φρόντισε κατά τη διάρκεια της εγγραφής να έχεις απενεργοποιημένα τα antivirus, και γενικά κάθε μη αναγκαίο προγραμματάκι από τα δεκάδες που τρέχουν (ειδικά στα laptops). Για να το κάνεις άμεσα αυτό, alt-control-del και στο manager πατάς διακοπή αβέρτα στα προγράμματα που τρέχουν - όχι βέβαια και στο nero.com!!!- αμα δεν τα βρεις, πάτα στη καρτέλα του Processes -Διεργασίες και shoot to kill. Μην ανησυχείς, ζημιά δεν παθαίνεις. Απλά αμα τελειώσεις το κάψιμο κάνε ένα reboot και όλες οι χαζομάρες (και μη) θα επανέλθουν.
πολυ πιθανο να ναι αυτο φιλε αν και δεν μου βγαζει μηνυμα με μπαφερ αλλα πεφτει το % του...θα το δοκιμασω...να σαι καλα!

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κανείς δεν το ρώτησε αυτό. Ποιά Windows έχεις; Αν έχεις τα 98 ή Millenium ή 2000, αλλά όχι τα XP, χρειάζεσαι απαραιτήτως τους ASPI Drivers για να μπορείς να κάνεις σωστά την εγγραφή σε CD. Μήπως έκανες format λίγο καιρό πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα; Αν ναι και ισχύουν και τα παραπάνω, τότε κατέβασέ τους απο κάπου και κάνε τους εγκατάσταση.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom