Νέα

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα powerline75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, έχω πρόβλημα! Μεγάλο και περίεργο! Έχω μία Geforce 5700FX και εδώ και ένα διάστημα μου στέλνει τα πάντα στην οθόνη με μία πράσινη απόχρωση. Η ανάλυση και το βάθος χρώματος λειτουργουν κανονικά. Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα γιατί τα μενού της ίδις έχουν κανονικό χρώμα. Περιμένω να ανοίξουν τα μαγαζιά, να αγοράσω καλώδια απο S-Video to RCA Video, για να δοκιμάσω το TV Out και να ελέγξω το χρώμα και εκεί. Αν πάντως δεν είναι θέμα καλωδίου VGA τότε τί; Έχω αρκετή γνώση σχετικά με τους υπολογιστές, αλλά αυτό πρώτη φορά το είδα.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Αν βιάζεσαι να βρεις λύση που σίγουρα βιάζεσαι κοίτα στο φόρουμ του θα βρεις λύση εκεί.

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εαν χρησιμοποιείς τον D-sub 15 pin connector (VGA) για να ενώσεις την κάρτα με την οθόνη, δες εάν κάποιο απο τα pins στους δυο αρσενικούς connectors έχει στραβώσει

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είναι στραβωμένο κάποιο pin του D-Sub. Το κοίταξα αυτό και στα δύο άκρα του καλωδίου. Εαν στην τηλεόραση μου δώσει σωστό χρώμα, είναι κομμένο κάπου το καλώδιο. Εαν όχι, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Επισκέπτης
Μήπως κατέβασες κάποια windows updates? Γενικά, η πρώτη κίνηση που κάνεις αν κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα σου είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers.

OP
OP
P

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είναι θέμα Drivers ή Windows Update. Έκανα καθαρή εγκατάσταση σε διαφορετικο σκληρό για να αποκλείσω και το ενδεχόμενο virus. Έβαλα τους τελευταίους drivers, έβαλα και τους αρχικούς απο το CD της εταιρείας. Το πρόβλημα παραμένει ακόμα και σαν generic VGA, χωρίς καθόλου drivers. Ακόμα και σε DOS παραμένει η πράσινη απόχρωση. Μέχρι και στο BIOS setup παραμένει έτσι. Είναι περίεργο. Μάλλον θα πάω για αλλαγή μητρικής, για να βάλω PCI-Express, αν δεν βρώ άκρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom