Νέα

Πρώτη φορά στον πληρωμένο έρωτα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα iuakoya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η πρώτη σας φορά ήταν

  • Σε μπουρδέλο

    Ψήφοι: 61 50,8%
  • Σε στούντιο

    Ψήφοι: 16 13,3%
  • Σε μασατζίδικο

    Ψήφοι: 2 1,7%
  • Σε ξενοδοχείο με call girl

    Ψήφοι: 17 14,2%
  • Σε σπίτι με call girl

    Ψήφοι: 12 10,0%
  • Σε αμάξι

    Ψήφοι: 5 4,2%
  • Άλλο

    Ψήφοι: 7 5,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    120

mpoutsaras4776

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Μηνύματα
25
Like
4
Πόντοι
0
:erection:

Στα 18 με ενα κολλητο κανονισαμε βιζιτα στο σπιτι του - σιχαινομασταν τα μπουρδελα - καλοκαιρι που ελειπαν και οι δικοι του. Ελληνιδα, 30αρα με μεγαλα καπουλια και ξεχειλωμενο μουνι και κολο. Δεν τρελλαθηκα, ο φιλος μου γαμησε καλα, εγω περισσοτερο ματι και την αφησα να με πιπωσει για να χυσω. Απο τα πρωτα μου τριολε. Εκτοτε εγινα master.
 

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Μηνύματα
486
Κριτικές
1
Like
619
Πόντοι
81
Την πρώτη φορά στο Φυλής 80 που τώρα είναι κλειστό, θυμάμαι ότι μετά το σαλονάρισμα περίμενα να φύγει ο άλλος συναγωνιστής για να περάσω γιατί ντρεπόμουν αλλά αυτός έβγαλε και πλήρωσε και πρόλαβε σειρά. Περίμενα στο δωμάτιο με τα ρούχα γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε να τα έβγαζα από πρίν ή όχι.
Τελικά η κοπέλα πήγε πρώτα στον άλλον και σε λιγότερο από 5 λεπτά βγήκε και πήγε στον χώρο που κάθεται με την τσατσά με άκουσα ότι έριξε ένα φτύσιμο σαν νταλικέρης και η τσατσά της είπε έχεις δωμάτιο.
 

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Μηνύματα
35
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Όχι μπάνιο, ούτε να ανοίξει το ντους στα ψέματα να τρέξει για κανα λεπτό ε;
 
OP
OP
iuakoya

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292

Συνημμένα

  • 215.jpg
    215.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 41
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
2004 μετά την Ολυμπιάδα στο μυθικό studio καρεα 30 με τον κυρ Βασίλη
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Μηνύματα
56
Like
111
Πόντοι
0
Περασμένος Οκτώβρης - Θεσσαλονικη. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει αγοραίο έρωτα αλλα έλα που πάντα υπήρχε στο πίσω μερος το μυαλού μου...

Η μοίρα με έφερε στη συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους και μετά απο ανάμειξη διαφόρων αλκοολουχων ποτών και με τη καύλα να έχει φτάσει στο κόκκινο έκανα το μέγα λάθος να μπώ στο kanesex.com χωρίς να ξέρω τη σκαρταδούρα που παίζει εκει μέσα, και να πετάξω 90 ευρώ για πίπα με σκουφάκι (καλή ομολογουμένως) και 10 λεπτά αγώνα (με τις καύλες που είχα και πολύ άντεξα). Το μετάνιωσα με το που ένιωσα τη πρώτη σταγόνα σπέρματος να βγαίνει απο τη γενετήσια περιοχή μου.

Έκτοτε, ψάχνω προτάσεις για τον αγοραίο έρωτα στο forum και σύντομα θα το εμπιστευτώ!




 

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Μηνύματα
31
Like
97
Πόντοι
0
Απρίλης του 2004. Στα 17 προς 18. Χανιά στη Μίνωος. Και δεν το χόρτασα και έχυσα στο στοματικό (με καπότα εννοείται). Από την επόμενη φορά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.
 

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Μηνύματα
42
Like
114
Πόντοι
0
Πρώτη φορά κοντά στα 21 εμένα κοντά στην φυλής και λίγο πιο κοντά από Λιοσίων μεριά.
Ενώ είχα σταθερή γκόμενα και αλλά 2 στανταράκια, είναι το κλασικό βράδυ που με μαλακια δεν φεύγουν οι κάβλες.
Έχοντας χρήμα και κάβλες λέω θα πάω να δοκιμάσω πρώτη φορά σε μπουρδελο..
Μπαίνω στο πρώτο στην Λιοσίων και είναι μια ξανθιά νεαρή Ρουμανα μπαμπάτσικη με κωλαρα και πολύ ευχάριστη.
Με βλέπει και μου λέει εσύ τι κάνεις εδώ μήπως να σε πληρώσω εγώ; Και γελάει..
Της λέω θα στο πω χύμα είναι η πρώτη μου φορά σε μπουρδελο εδώ κοπέλα έχω γαμησει ήδη 4 φορές σήμερα αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ από τις κάβλες.
Μου λέει ασε θα σε αναλάβω εγώ παιδιά με πάει μέσα, κάνει ένα τσιμπούκι σεμινάριο με καβαλάει στήνεται στα 4 να μου λέει χτύπα με κτλπ. Χτυπάει η τσατσά περίπου στο 10 λεπτό αλλά δεν μασάω από τέτοια ειδικά σε εκείνη την ηλικία δεν έπεφτε με τίποτα και της φωνάζει μη ξαναχτυπησεις ασε με να το ευχαριστηθώ και εγώ μια φορά με κάποιο ωραίο μωρό.
Μου λέει μη δίνεις σημασία δεν θα ξαναενοχλησει πηδα με! Συνεχίσω κανένα 10 λεπτό και της λέω θα χύσω βγάζει καποτα και τα πίνει η ρουφιανα όλα δεν άφησε σταγόνα.
Μου άρεσε τόσο πολύ το vibe τηςδεν θυμάμαι όνομα αλλά την ευχαριστώ. Ήμουν τίμιος ταιριάξαμε και πέρασα ένα 20 λεπτό τέλειο ακριβώς όπως ήθελα.
 

Yiannis888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Μηνύματα
750
Like
3.971
Πόντοι
446
Πρώτη φορά σε ρδέλο στην Γερμανία, Νυρεμβέργη στην παλιά πόλη. Ο έξυπνος έπαιξα μία πρίν πάω, και δεν τελείωνα μετά. Η τάνα με έδιωξε επειδή αργούσα!
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.056
Πόντοι
2.356
Πρώτη φορά προ πολλών ετών. Ήξερα βέβαια ως άλλων εμπειριών συλλέκτης, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έχω τα πάντα στο μενού αλλά πώς θα άδειαζα τις μπάλες μου; :2funny: θέλει και μπηξιμο
η ψωλή εκτός από χερούκλα. Δεν είμαι ο μόνος που πιστεύω έτσι.Εξσλλου ποιος έχει μονίμως κανονικά μουνιά
στον πούτσο του; :confused: πεντοχιλιαρο είχε, της λέω πάρε 10 για να κάνεις καλύτερα την δουλειά σου. Καλά ήταν για τα χοντρά. Συμπέρασμα: όταν δεν έχω λύσεις πάω και παίρνω την τζούρα μου. Δεκάρικο το πολύ εικοσάρικο. Έτσι το έχω ζυγίσει. Κάποιες φορές μπορεί να σκάσει και τίποτα καλύτερο σε τέτοιο γαμήσι.Ενδεχεται όμως να είμαι απλά πιο καυλωμένος. Δεν μπαίνω
σε διαδικασίες ρομάντσου όταν πληρώνω. Τώρα αν η άλλη βγει εκτός δουλειάς
και ανέξοδα (1 στο μύριο) σίγουρα αποδίδει καλύτερα.
Αλλιως γιατί βγήκε; να πιούμε καφέ; απλή λογική.

:rockon:
 

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
5
Like
11.781
Πόντοι
3.786
Πρώτη φορά ήταν όταν πήρα call girl στο σπίτι μου εδώ στη Θεσσαλονίκη,στα μέσα της δεκαετίας του 2000,όταν ήμουν 23 ετών.Έλειπαν όλοι το Σ/Κ.Πήρα μια εφημερίδα με αγγελίες και άρχισα τα τηλεφωνήματα.Σε μια στιγμή πετυχαίνω μια τύπισσα με λίγο βαριά φωνή.Κατάλαβε ότι ήμουν πρωτάρης και με είπε ότι είναι trans.Δεν είχα καταλάβει ότι το "TR" της αγγελίας είναι ενδεικτικό,τόσο άσχετος!Τελικά κανονίζω με μια κανονική κοπέλα που έγραφε ότι είναι πάνω κάτω συνομήλική μου,για να έρθει το νύχτα.Περνούσε η ώρα και καθυστερούσε πολύ,οπότε ξανατηλεφώνησα.

Έρχεται λοιπόν με τακούνια και ωραίο αλλά διακριτικό ντύσιμο,2-3 ώρες μετά τα μεσάνυχτα.Πολύ όμορφο πρόσωπο και ωραία σιλουέτα.Το σώμα ήταν πάρα πολύ καλό σε κιλά και αναλογίες,αλλά με κυτταρίτιδα.Φαινόταν λίγα χρόνια μεγαλύτερη μου.Μελαχρινή και κατά δήλωση της Βραζιλιάνα.Λευκή Βραζιλιάνα.Μιλούσε άπταιστα ελληνικά με σπαστή προφορά.

Στον αγώνα η συμμετοχή της δεν ξεκίνησε καλά,παρόλο που όπως με είχε πει της άρεσα.Μου τον έπιασε πάνω από παντελόνι και είδε ότι ήταν πέτρα.Αφού ξεντυθήκαμε,στήθηκε για ιεραποστολικό.Ούτε να με φιλήσει ούτε να με χαϊδέψει τουλάχιστον,καθόλου προκαταρκτικά.Έσκυψα να της κάνω γλειφομούνι και αφού δέχτηκα το επιπλέον 20ευρω που με είπε,ξεκίνησα τη σπάτουλα.Μετά την πηδούσα σε ιεραποστολικό πολλή ώρα,χωρίς να αλλάξουμε στάση,αλλά να μη χύνω με τίποτα.Τον είχα παίξει ο μαλάκας 2 φορές λίγες ώρες πριν έρθει,για να μη χύσω γρήγορα.Η μία θα ήταν αρκετή.Εκεί όμως ξύπνησε το φιλότιμο της.Το πήρε προσωπικά και με έκανε φανταστική πίπα,έστω και με το προφυλακτικό.Απάντησε στο τηλεφώνημα του οδηγού της και τον είπε να περιμένει.Ο οργασμός μου ήταν έντονος και έχυσα δυνατά με φωνές.Συνολικό κόστος €100.Σύντομη κουβεντούλα και καληνύχτα.Θετικό πρόσημο.
 

Unknown1

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Μηνύματα
5
Like
15
Πόντοι
0
Τι τιμές παίζουν στα στουντιο;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom