Επισκέπτης
ποιος κατά την γνώμη σας θα είναι ο πρωταθλητής την νέα περίοδο?
δλδ...την...ΑΕΚ δεν την βλέπεις???εγώ αν και φίλος της ΑΕΚ λέω ο ΠΑΟ
δλδ...την...ΑΕΚ δεν την βλέπεις???
η ΑΕΚ θέλει ακόμη πολύ δουλειά και χρήμα 3η με 5η την βλέπω.δλδ...την...ΑΕΚ δεν την βλέπεις???
Βιάζεσαι.....και αυτό γιατί φίλε flesh...αν έρθει ο Σάρας το μόνο που θα έχουμε να φοβόμαστε είναι ομοιογένεια του βάζελου....γιατί και ψηλούς έχουμε πολύ καλούς,και περιφέρεια και αρκετούς έλληνες παίχτες....και καλούς έλληνες παίχτες....με Σάρας και Μπλάκνει στον 1 και Μάτσε(στα καλά του) και από πίσω την γενιά του 84 είμαστε αισιόδοξοι....Εσύ, ποδολάγνε, γιατί δεν ψήφισες γαύρο αγόρι μου, ε;![]()

Καλά,πείτε κι άλλα.Φέτος θα ζοριστείτε πολύ από το Θρύλο.Και μην ξεχνάτε ότι χτίζεται μια ομάδα από την αρχή και με νέους παίχτες.Τί να μας πει κι ο Σπανούλης ρε φίλε.Δεν έχει νόημα η συζήτηση.Κι όσο για το αν μας τα χαρίζετε κοιταχτείτε μεταξύ σας και βρείτε τα χάλια σας.Δικό σας πρόβλημα και άσχετη διαπίστωση ως προς το θέμα.
Επίσης. Σωστός.Η αλήθεια είναι ότι στσα γήπεδα από το 2004 και μετά πάνε πολλές γυναίκες στα γήπεδα.Είμαι σίγουρος ότι και στο ντέρπυ θα έχει αρκετές.Κάποιες μίλησαν και στην τηλεόραση όταν πήραν εισιτήρια.Η χαρά όλων των φιλάθλων.
Πράγματι, τελευταία οι γυναίκες είναι περισσότερες και ποιοτικότερες στα γήπεδα. Σ αυτό έχει συμβάλλει και η βελτίωση των γηπεδικών συνθηκών (Καραισκάκη, ΟΑΚΑ). Στο μπάσκετ ειδικά, χάνεις το φως σου με μερικές μερικές.Anyway, καλή μας χρονιά και ο καλύτερος ας κερδίσει τους τίτλους σε όλα τα αθλήματα και κυρίως χωρίς βία στα γήπεδα.