dimitrissot
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2015
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Ξενοδοχείο με μηδενική ηχομόνωση ξέρουμε ; Θέλω να πάω σήμερα με φίλη που της αρέσουν αυτά .. ακόμα και την πόρτα δηλαδή να μας χτύπαγαν δεν θα είχε θέμα
χ dream Αγία Παρασκευή, Πριβέ Μεταξουργείο.Ξενοδοχείο με μηδενική ηχομόνωση ξέρουμε ; Θέλω να πάω σήμερα με φίλη που της αρέσουν αυτά .. ακόμα και την πόρτα δηλαδή να μας χτύπαγαν δεν θα είχε θέμα
Στο Πριβέ όντως ακούς τις γκόμενες όταν καυλώνουν και χύνουνχ dream Αγία Παρασκευή, Πριβέ Μεταξουργείο.
Πολύ ενδιαφέρον, θέλεις να μας μιλήσεις γι’ αυτό;Στο Πριβέ όντως ακούς τις γκόμενες όταν καυλώνουν και χύνουν
Ε τι να πω,ότι η ηχομόνωση είναι ανεπαρκής για να καυλώνουν όσοι πάνε πριν πηδήξουν;Ακούς βογγητά από γυναίκες αρκετά καθαρά.Το ίδιο παρατήρησα και στο Ρεξ στη ΘεσσαλονίκηΠολύ ενδιαφέρον, θέλεις να μας μιλήσεις γι’ αυτό;![]()
Ρε απίστευτε!! Τι τρελή φαντασίωση έχεις;; Χαχαχαχα ερχόμαστε εμείς να σε βιντεοσκοπησουμε αν θέλεις.Χρόνια Πολλά με υγεία. Να ρωτήσω κάτι έχει πάει κανείς σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και να ζητήσει απο την ρεσεψιόν την παρουσία μιας καθαρίστριας στο δωμάτιο να για τον βιντεοσκοπεί με το κινητό του το ζευγάρι που το κάνει?
χαλο
ειπα να φτιαξω νεο θρεντ για τα καλυτερα ξενοδοχεια ημιδιαμονης που εχετε παει κ εχετε να προτεινετε
ειτε θεμα βαιμπς, ειτε ηχομονωσης κλπ
περιμενω να ακουσω
Μέτρα αντίστροφα. Σε λίγο θα είσαι απάντηση σε άλλο θέμα χαχαχαλο
ειπα να φτιαξω νεο θρεντ για τα καλυτερα ξενοδοχεια ημιδιαμονης που εχετε παει κ εχετε να προτεινετε
περιμενω να ακουσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μου αρέσει η ηχομόνωση.χαλο
περιμενω να ακουσω
δεν ειναι πολυ ακριβο αυτο;το Μεγαλη Βρεταννια πολυ καλο για ημιδιαμονη αλλα εχει σκληρα στρωματα οσες φορες εχω παει με πιανει η μεση μου.........
οκ το ακουωΔεν μου αρέσει η ηχομόνωση.