analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.743
- Πόντοι
- 3.427
Και στο tinder πρέπει να τα ακουμπήσεις !!!Παίζει πολύ το tinder στις μέρες μας. Αλλά δεν έχει πολύ καλό επίπεδο...
Μπαζάκια οι περισσότερες....
Και στο tinder πρέπει να τα ακουμπήσεις !!!Παίζει πολύ το tinder στις μέρες μας. Αλλά δεν έχει πολύ καλό επίπεδο...
Μπαζάκια οι περισσότερες....
Εμένα δεν θα με πείραζε το μπάζο, γιατί έχω άλλες προτεραιότητες, δεν κρίνω τα πάντα από εμφάνιση και κιλά (σε λογικά πλαίσια πάντα)... Όμως όταν βγήκα με μπάζα, ήταν κωλοχαρακτήρες και ψάχνονταν μόνο για να κάτσουν μαλακία στον τύπο που θα ενδιαφερόταν (μια χοντρή με έκανε ρεζίλι στο μαγαζί που σύχναζα και την έβγαλα, άλλη έκανε τρολλιές και ηλίθια/προσβλητικά "αστεία" κτλ). Τα μπάζα πιο ξιπασμένα κι απ' τις καλές είναι, στις μέρες μας και στα μέρη μας. Instagram όντως δουλεύει πολύ, αλλά εκτός περιβάλλοντος εφαρμογής, δεν έχεις ολοκληρωμένη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του δυστυχώς!αμα εισαι εμφανισιμος δε χρειαζεται να τα ακουμπησεις πουθενα...
αν εισαι Β οσα και να ακουμπησεις θα βγεις με κανα μπαζο η καμια ερασιτεχνη gold digger.
το παιχνιδι γινεται στο insta και εκει πλεον ηδη ξεφουσκωνει αφου ο οχετος απειρων μηνυματων απο πεφτουλες δεν αφηνει περιθωριο να παρεις "σειρα" διαλογου με "νορμαλ" κοριτσια. για αυτο καποιες εφαρμογες επι πληρωμη αρχικα ειχα επιτυχια ωστε οι τσαμπατζηδες λιγουρηδες να μην πρηζουν ασκοπα και να μπορεις να μιλας εσυ με την ησυχια σου αλλα τελικα απο τη στιγμη που πλεον στα μισα σαητ οι "γυναικες" πληρωνονται απο τα κερδη που ξοδευει ο αντρας που τους μιλα μπηκαν μεσα ΒΟΤ και ανδρες υποκρινομενοι γυναικες με σκοπο το κερδος (βλεπε lunona)
Το θέμα είναι να τον ακουμπήσουμε σε καμία.Και στο tinder πρέπει να τα ακουμπήσεις !!!
έχω πέσει σε γνωστή μου ...και ήταν αδερφή παιδικής μου φίλης που ήθελε σχέση...με γυναίκες....Τόλμησα και τις μίλησα..Πριν κανα χρόνο...Από τις καλύτερες στιγμές μου σεξουαλικά...Η τύπισσα απλά ήθελα την ηδονή με κάθε τρόπο....Σουπερ περάσαμεXαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!!
Δεν έχω πέσει πάνω σε γνωστή μέχρι τώρα πάντως.
Φίλε μου όντως. Ειδικά στο parea.gr είχα πολύ καλές εμπειρίες. Κρίμα που έκλεισε. Όσες έμπαιναν εκεί ήξεραν πολύ καλά τι ήθελαν.Oπως ειπε και ο φιλος παραπανω, παλια ειχαμε τα badoo, zoo, datingclub, parea και γινοταν καλο παιχνιδι, ειχα γνωρισει πολλες παντρεμενες (και εγω τα ιδια!) με μεγαλο ποσοστο καλης καταληξης (μη ρωτησει κανενας τι εννοω!).
Τωρα πια εκτος απο tinder (που δεν θελω να ασχοληθω) τι παιζει ? Υπαρχουν sites η και σε σελιδες στο fb για γνωριμιες ?
Γα δωστε τα φωτα σας νεοι μου.
θα συμφωνήσω μαζί σουαπο μια πρωτη ματια που εριξα μου φανηκε εντελως απατη ,εχει κανεις αποψη ?
Εγώ δεν έχω πέσει, αλλά εάν πέσω και μου αρέσει τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα της το πω, χωρίς καμία αναστολή. Εξάλλου που είναι το κακό? Μισή ντροπή δική σου και μισή δική της, αφού κι οι δυο δεν είστε στο Tinder?έχω πέσει σε γνωστή μου ...και ήταν αδερφή παιδικής μου φίλης που ήθελε σχέση...με γυναίκες....Τόλμησα και τις μίλησα..Πριν κανα χρόνο...Από τις καλύτερες στιγμές μου σεξουαλικά...Η τύπισσα απλά ήθελα την ηδονή με κάθε τρόπο....Σουπερ περάσαμε
το δευτερο που εχω να προσθεσω ειναι οτι η γιναικα δε χρειαζεται dating site και αυτο διοτι πολυ ευκολα σε φβ και ινστα την ακολουθουν και την ζαλιζουν αγνωστοι! ποιος ο λογος λοιπον?
το dating του facebook το χρησιμοποιει κανεις??????? (ειναι κρυφο μεσα στην εφαρμογη και βγαζει μη φιλους σου σε στυλ τιντερ)
Σε ταϊζω πουτσα καθε μερα μωρη σουφραΠαίζει το ενδεχόμενο να γίνεται διαλογή προφίλ από τα dating sites, ώστε τα καλά να εμφανίζονται μόνο αν πληρώνεις;
Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε feedback από όσους πληρώνουν.
KanesexΡε παιδια ξέρετε κανα σάιτ γνωριμιών που να κάνεις εγγραφή και να είναι free; μπήκα στα γνωστά ( badoo erodate tinder αλλά και κάτι άλλα) και ενώ κάνεις εγγραφή μετά ζητάνε λεφτά ητε για να στηλεις μνμ η να δεις φωτογραφία του άλλου και τέτοια. Υπάρχει κάποιο που να μη πληρωνουμε;
Εκεί μόνο βίζιτες έχειKanesex
Ούτε καν. Εγώ τώρα τραβιεμαι με δυο μιλφαρες που γνώρισα εκεί. Η μία είναι cuckcold φάση, δηλαδή μας βλέπει ο άντρας της που την σκίζω, αλλά την παίρνω και μόνος μου. Η δεύτερη είναι ελεύθερη και την σκίζω τα σκ. Βέβαια αυτές με βρήκαν εκεί γιατί έχω βάλει αγγελία.Εκεί μόνο βίζιτες έχει