Νέα

Προτάσεις για πρωκτικό στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τζούναξ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.699
Πόντοι
3.506
Στειλτε μου μυνημα..ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημερα και σε σενα....μελι σταζεις
Καλημερα καυλα
394550134_792805432514900_6734600559870805471_n.jpg

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.648
Πόντοι
8.295
Καλημερα και σε σενα....μελι σταζεις
Δεν λέει ψέματα όμως.

Θα πρέπει αυτό να το προσδιορίζεις, όπως πολύ σωστά προσδιορισες και την υπηρεσία που προσφέρεις.

Δεν τρελαίνονται όλοι να πάνε με 20ρες,40ρες,60ρες.

Γιατί λοιπόν να χάνουν κι αυτοί κι εσύ χρόνο και χρήμα?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Δεν λέει ψέματα όμως.

Θα πρέπει αυτό να το προσδιορίζεις, όπως πολύ σωστά προσδιορισες και την υπηρεσία που προσφέρεις.

Δεν τρελαίνονται όλοι να πάνε με 20ρες,40ρες,60ρες.

Γιατί λοιπόν να χάνουν κι αυτοί κι εσύ χρόνο και χρήμα?
Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλα

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλα
Έχεις pm...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.648
Πόντοι
8.295
Κι εσύ να σαι καλά, αλλά το να ξέρει κάποιος τι περίπου θα συναντήσει, δεν είναι λεπτομέρεια.

Εκτός αν εσύ πχ παραγγέλνεις φαγητό, από μαγαζί που δεν ξέρεις αν πουλάει ζυμαρικά ή γύρο ή μαγειρευτά.

Θα σου πει τότε ο ιδιοκτήτης, τις λεπτομερείς θα τις μάθεις όταν έρθει το delivery.

Καλή συνέχεια.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.699
Πόντοι
3.506
Με συγχωρείς αλλά δε το έγραψα για να σε θίξω,αλλά με προφίλ 10ετιας ,η λογική λέει ότι ! Όταν έκανες το προφίλ ησουν Καυτή Σαραντάρα , τουτέστιν! Αν υποθέσουμε ότι ήσουν 45 τώρα είσαι 55...
Αν ήσουν 45+ τώρα είσαι κοντά στα 60 ηλικιακά !
Καμία εμπάθεια καμία προσβολή! Απλά είπα την σκέψη μου όσο πιο απλά γίνεται! Να περνάς καλά !

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Με συγχωρείς αλλά δε το έγραψα για να σε θίξω,αλλά με προφίλ 10ετιας ,η λογική λέει ότι ! Όταν έκανες το προφίλ ησουν Καυτή Σαραντάρα , τουτέστιν! Αν υποθέσουμε ότι ήσουν 45 τώρα είσαι 55...
Αν ήσουν 45+ τώρα είσαι κοντά στα 60 ηλικιακά !
Καμία εμπάθεια καμία προσβολή! Απλά είπα την σκέψη μου όσο πιο απλά γίνεται! Να περνάς καλά !
Να περνας καλα κι εσυ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Κι εσύ να σαι καλά, αλλά το να ξέρει κάποιος τι περίπου θα συναντήσει, δεν είναι λεπτομέρεια.

Εκτός αν εσύ πχ παραγγέλνεις φαγητό, από μαγαζί που δεν ξέρεις αν πουλάει ζυμαρικά ή γύρο ή μαγειρευτά.

Θα σου πει τότε ο ιδιοκτήτης, τις λεπτομερείς θα τις μάθεις όταν έρθει το delivery.

Καλή συνέχεια.
Αυτος που θελει ραντεβου μαζι μου ξερει και τι θα δει και κυριως τι υπηρεσιες θα λαβει..και θα ενημερωθει τηλεφωνικως
.οπως κι εγω για τις δικιες του ιδιαιτεροτητες...εσυ εισαι Αθηναιος δε σε αφορα η δουλεια μου..απαντας ετσι στα κουτουρου

Trickypitsulas69

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους μύστες της συμπρωτεύουσας! :rockon:

Σύντομα θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους κι αναζητώ κοπέλα με "ταλέντο" στο πρωκτικό.

Είτε μπουρδέλο, είτε στούντιο, είτε cg.

Αναμένω τις προτάσεις σας!
Καλησπέρα. Επειδή θα πάω και εγώ για δουλειά πάνω, χρειάζομαι και εγώ φώτα καρντάσια μου . Ευχαριστώ!!

Trickypitsulas69

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Είχα ρωτήσει για τη θεία Ζωή εχθές αλλά ξέρω δε δίνει κουλούρι το μανάρι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.648
Πόντοι
8.295
Αυτος που θελει ραντεβου μαζι μου ξερει και τι θα δει και κυριως τι υπηρεσιες θα λαβει..και θα ενημερωθει τηλεφωνικως
.οπως κι εγω για τις δικιες του ιδιαιτεροτητες...εσυ εισαι Αθηναιος δε σε αφορα η δουλεια μου..απαντας ετσι στα κουτουρου
Είμαι τόσο Αθηναίος, όσο εσύ σαραντάρα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.872
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα. Επειδή θα πάω και εγώ για δουλειά πάνω, χρειάζομαι και εγώ φώτα καρντάσια μου . Ευχαριστώ!!
Καρντάσι πρωκτικό όσον αφορά τη βραδινή βάρδια στα σπιτάκια του μύλου, προσφέρουν σίγουρα η Ελληνίδα Βικτώρια στη Μινωταύρου 3 και η όμορφη Ρουμάνα Έρικα σε Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου (πράσινος οίκος με είσοδο από Νικηφόρου Ουρανού).Και οι δύο κάτω από 30 ετών.

Trickypitsulas69

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Καρντάσι πρωκτικό όσον αφορά τη βραδινή βάρδια στα σπιτάκια του μύλου, προσφέρουν σίγουρα η Ελληνίδα Βικτώρια στη Μινωταύρου 3 και η όμορφη Ρουμάνα Έρικα σε Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου (πράσινος οίκος με είσοδο από Νικηφόρου Ουρανού).Και οι δύο κάτω από 30 ετών.
Θένξ αδερφέ αλλά έλεγα για κανένα καλό εσκορτακι, να το χαρώ με την ησυχία μου..

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Είμαι τόσο Αθηναίος, όσο εσύ σαραντάρα.
Και φυσικα και 20αρα να ημουν δε σκοπευες να κανεις πιτε ραντεβου..αλλα ετσι τα λες εδω ..η μοναξια εκδηλωνεται με παθος στι πληκτρολογιο..σε παρακολουθω χρονια τωρα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.648
Πόντοι
8.295
Και φυσικα και 20αρα να ημουν δε σκοπευες να κανεις πιτε ραντεβου..αλλα ετσι τα λες εδω ..η μοναξια εκδηλωνεται με παθος στι πληκτρολογιο..σε παρακολουθω χρονια τωρα.
Πρώτον αν δεις τα ινμποξ δύο χρόνια πριν σε μια περίοδο που δεν θα είχα θέμα να πάω με 50+ σου είχα στείλει να ρωτήσω για την αγγελία γιατί ψηνομουν να σε δω με όσα είχα ακούσει ..ήταν περίοδος που μια σούπερ πίπα ή ένας κωλος που θα καυλώνει ακόμα και μιας μεγάλης γυναίκας, ήταν κάτι που θα ήθελα εκείνη τη στιγμή.
1-0.
Δεύτερον με παρακολουθείς τόσα χρόνια και λες ότι είμαι Αθηναίος
2-0.
Σε αντίθεση με σένα, χωρίς να είμαστε Άγιοι και καλύτεροι σου, πολλοί από εμάς έχουμε σχέσεις, οικογένειες κτλ και λόγω του πάθους μας και της μαλακιας του χαρακτήρα μας πληρώνουμε γυναίκες σαν εσένα για έξτρα σεξ. Άρα αν ένας από τους δυο μας μπορεί να νιώθει μοναξιά και πάθος στο πληκτρολόγιο δεν είμαι εγώ.
3-0.
Πρέπει να αποδεχτείς, όπως κι εγώ το ίδιο που μου ρίχνεις και καμιά 15 χρόνια, ότι τα καλά σου χρόνια της εμφάνισης και της αποδοχής πέρασαν. Μη βγάζεις κόμπλεξ, απλά απολαύστε την ηλικία σου
4-0.
Πηγαίνω και πληρώνω από νεότερες σου έως πολύ νεότερες σου. Επίσης οι σχέσεις μου όλες πάντα ήταν και είναι πολύ νεότερες σου. Οπότε άσε αυτά τα περί μοναξιάς γελάει ο κόσμος.
Το ότι είμαστε εδώ και σχολιάζουμε δε μας κάνει επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματιες όπως είσαι εσύ και άλλες κοπέλες και νταβαδες.
5-0.

Δε νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθήσεις να μου την πεις, μόνο εκτεθειμένη θα βγεις.

Xaramofais

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
68.612
Πόντοι
12.056
Πρώτον αν δεις τα ινμποξ δύο χρόνια πριν σε μια περίοδο που δεν θα είχα θέμα να πάω με 50+ σου είχα στείλει να ρωτήσω για την αγγελία γιατί ψηνομουν να σε δω με όσα είχα ακούσει ..ήταν περίοδος που μια σούπερ πίπα ή ένας κωλος που θα καυλώνει ακόμα και μιας μεγάλης γυναίκας, ήταν κάτι που θα ήθελα εκείνη τη στιγμή.
1-0.
2-0.
Σε αντίθεση με σένα, χωρίς να είμαστε Άγιοι και καλύτεροι σου, πολλοί από εμάς έχουμε σχέσεις, οικογένειες κτλ και λόγω του πάθους μας και της μαλακιας του χαρακτήρα μας πληρώνουμε γυναίκες σαν εσένα για έξτρα σεξ. Άρα αν ένας από τους δυο μας μπορεί να νιώθει μοναξιά και πάθος στο πληκτρολόγιο δεν είμαι εγώ.
3-0.
Πρέπει να αποδεχτείς, όπως κι εγώ το ίδιο που μου ρίχνεις και καμιά 15 χρόνια, ότι τα καλά σου χρόνια της εμφάνισης και της αποδοχής πέρασαν. Μη βγάζεις κόμπλεξ, απλά απολαύστε την ηλικία σου
4-0.
Πηγαίνω και πληρώνω από νεότερες σου έως πολύ νεότερες σου. Επίσης οι σχέσεις μου όλες πάντα ήταν και είναι πολύ νεότερες σου. Οπότε άσε αυτά τα περί μοναξιάς γελάει ο κόσμος.
Το ότι είμαστε εδώ και σχολιάζουμε δε μας κάνει επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματιες όπως είσαι εσύ και άλλες κοπέλες και νταβαδες.
5-0.

Δε νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθήσεις να μου την πεις, μόνο εκτεθειμένη θα βγεις.
Ρωτάω με τρόπο
Μήπως ξέρει την κυρία μιλφ??:coffee:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.648
Πόντοι
8.295

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
1.346
1-0.
2-0.
3-0.
4-0.
5-0.

Ηρθε ο Αθηναιος να μας ριξει 5αρα στην Θεσσαλονικη.. αν ειναι δυνατον. :coffee:
Βρε ουτε απο την σηραγγα στα τεμπη δεν θα περασεις την αλλη φορα..:coffee:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
508
Ηρθε ο Αθηναιος να μας ριξει 5αρα στην Θεσσαλονικη.. αν ειναι δυνατον. :coffee:
Βρε ουτε απο την σηραγγα στα τεμπη δεν θα περασεις την αλλη φορα..:coffee:
Τι σε κανει να πιστευεις οτι κλεινω ραντεβου με οσους παιρνουν τηλεφωνο η στελνουν μυνημα...εγω σποφασιζω που θα παω και που θα ριξω ακυρο...επισης τι σε κανει να πιστευεις οτι οι κυριες της δουλειας δεν εχουν μια ομορφη προσωπικη και οικογενειακη ζωη..Ασχημο ειναι να την πεφτεις σε ανθρωπους που δεν τους γνωριζεις και να κανεις τι δικηγορο του διαβολου..ετσι για να δειξεις οτι εισαι αυτος που τα ξερει ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom