Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 48.758
- Πόντοι
- 11.246
...παρακαλω!Υπαρχουν και τα προσωπικα μυνηματα..ευχαριστω

...παρακαλω!Υπαρχουν και τα προσωπικα μυνηματα..ευχαριστω
Καλημερα καυλαΣτειλτε μου μυνημα..ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα και σε σενα....μελι σταζεις
Δεν λέει ψέματα όμως.Καλημερα και σε σενα....μελι σταζεις
Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλαΔεν λέει ψέματα όμως.
Θα πρέπει αυτό να το προσδιορίζεις, όπως πολύ σωστά προσδιορισες και την υπηρεσία που προσφέρεις.
Δεν τρελαίνονται όλοι να πάνε με 20ρες,40ρες,60ρες.
Γιατί λοιπόν να χάνουν κι αυτοί κι εσύ χρόνο και χρήμα?
Έχεις pm...Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλα
Κι εσύ να σαι καλά, αλλά το να ξέρει κάποιος τι περίπου θα συναντήσει, δεν είναι λεπτομέρεια.Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλα
Με συγχωρείς αλλά δε το έγραψα για να σε θίξω,αλλά με προφίλ 10ετιας ,η λογική λέει ότι ! Όταν έκανες το προφίλ ησουν Καυτή Σαραντάρα , τουτέστιν! Αν υποθέσουμε ότι ήσουν 45 τώρα είσαι 55...Τις λεπτομερειες της συναντησης τις συζητω μονο προσωπικα με τον ενδιαφερομενο πελατη...ο οποιος πελατης ερχεται συνηθως συστημενος απο σταθερους μου που με ξερουμ πολυ καλα και τους συμπαθω πολυ...κι αυτοι το ιδιο....να εισαι καλα
Να περνας καλα κι εσυΜε συγχωρείς αλλά δε το έγραψα για να σε θίξω,αλλά με προφίλ 10ετιας ,η λογική λέει ότι ! Όταν έκανες το προφίλ ησουν Καυτή Σαραντάρα , τουτέστιν! Αν υποθέσουμε ότι ήσουν 45 τώρα είσαι 55...
Αν ήσουν 45+ τώρα είσαι κοντά στα 60 ηλικιακά !
Καμία εμπάθεια καμία προσβολή! Απλά είπα την σκέψη μου όσο πιο απλά γίνεται! Να περνάς καλά !
Αυτος που θελει ραντεβου μαζι μου ξερει και τι θα δει και κυριως τι υπηρεσιες θα λαβει..και θα ενημερωθει τηλεφωνικωςΚι εσύ να σαι καλά, αλλά το να ξέρει κάποιος τι περίπου θα συναντήσει, δεν είναι λεπτομέρεια.
Εκτός αν εσύ πχ παραγγέλνεις φαγητό, από μαγαζί που δεν ξέρεις αν πουλάει ζυμαρικά ή γύρο ή μαγειρευτά.
Θα σου πει τότε ο ιδιοκτήτης, τις λεπτομερείς θα τις μάθεις όταν έρθει το delivery.
Καλή συνέχεια.
Καλησπέρα. Επειδή θα πάω και εγώ για δουλειά πάνω, χρειάζομαι και εγώ φώτα καρντάσια μου . Ευχαριστώ!!Καλησπέρα στους μύστες της συμπρωτεύουσας!
Σύντομα θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους κι αναζητώ κοπέλα με "ταλέντο" στο πρωκτικό.
Είτε μπουρδέλο, είτε στούντιο, είτε cg.
Αναμένω τις προτάσεις σας!
Είμαι τόσο Αθηναίος, όσο εσύ σαραντάρα.Αυτος που θελει ραντεβου μαζι μου ξερει και τι θα δει και κυριως τι υπηρεσιες θα λαβει..και θα ενημερωθει τηλεφωνικως
.οπως κι εγω για τις δικιες του ιδιαιτεροτητες...εσυ εισαι Αθηναιος δε σε αφορα η δουλεια μου..απαντας ετσι στα κουτουρου
Καρντάσι πρωκτικό όσον αφορά τη βραδινή βάρδια στα σπιτάκια του μύλου, προσφέρουν σίγουρα η Ελληνίδα Βικτώρια στη Μινωταύρου 3 και η όμορφη Ρουμάνα Έρικα σε Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου (πράσινος οίκος με είσοδο από Νικηφόρου Ουρανού).Και οι δύο κάτω από 30 ετών.Καλησπέρα. Επειδή θα πάω και εγώ για δουλειά πάνω, χρειάζομαι και εγώ φώτα καρντάσια μου . Ευχαριστώ!!
Θένξ αδερφέ αλλά έλεγα για κανένα καλό εσκορτακι, να το χαρώ με την ησυχία μου..Καρντάσι πρωκτικό όσον αφορά τη βραδινή βάρδια στα σπιτάκια του μύλου, προσφέρουν σίγουρα η Ελληνίδα Βικτώρια στη Μινωταύρου 3 και η όμορφη Ρουμάνα Έρικα σε Νικηφόρου Ουρανού με Μινωταύρου (πράσινος οίκος με είσοδο από Νικηφόρου Ουρανού).Και οι δύο κάτω από 30 ετών.
Και φυσικα και 20αρα να ημουν δε σκοπευες να κανεις πιτε ραντεβου..αλλα ετσι τα λες εδω ..η μοναξια εκδηλωνεται με παθος στι πληκτρολογιο..σε παρακολουθω χρονια τωρα.Είμαι τόσο Αθηναίος, όσο εσύ σαραντάρα.
Πρώτον αν δεις τα ινμποξ δύο χρόνια πριν σε μια περίοδο που δεν θα είχα θέμα να πάω με 50+ σου είχα στείλει να ρωτήσω για την αγγελία γιατί ψηνομουν να σε δω με όσα είχα ακούσει ..ήταν περίοδος που μια σούπερ πίπα ή ένας κωλος που θα καυλώνει ακόμα και μιας μεγάλης γυναίκας, ήταν κάτι που θα ήθελα εκείνη τη στιγμή.Και φυσικα και 20αρα να ημουν δε σκοπευες να κανεις πιτε ραντεβου..αλλα ετσι τα λες εδω ..η μοναξια εκδηλωνεται με παθος στι πληκτρολογιο..σε παρακολουθω χρονια τωρα.
Ρωτάω με τρόποΠρώτον αν δεις τα ινμποξ δύο χρόνια πριν σε μια περίοδο που δεν θα είχα θέμα να πάω με 50+ σου είχα στείλει να ρωτήσω για την αγγελία γιατί ψηνομουν να σε δω με όσα είχα ακούσει ..ήταν περίοδος που μια σούπερ πίπα ή ένας κωλος που θα καυλώνει ακόμα και μιας μεγάλης γυναίκας, ήταν κάτι που θα ήθελα εκείνη τη στιγμή.
1-0.
Δεύτερον με παρακολουθείς τόσα χρόνια και λες ότι είμαι Αθηναίος
2-0.
Σε αντίθεση με σένα, χωρίς να είμαστε Άγιοι και καλύτεροι σου, πολλοί από εμάς έχουμε σχέσεις, οικογένειες κτλ και λόγω του πάθους μας και της μαλακιας του χαρακτήρα μας πληρώνουμε γυναίκες σαν εσένα για έξτρα σεξ. Άρα αν ένας από τους δυο μας μπορεί να νιώθει μοναξιά και πάθος στο πληκτρολόγιο δεν είμαι εγώ.
3-0.
Πρέπει να αποδεχτείς, όπως κι εγώ το ίδιο που μου ρίχνεις και καμιά 15 χρόνια, ότι τα καλά σου χρόνια της εμφάνισης και της αποδοχής πέρασαν. Μη βγάζεις κόμπλεξ, απλά απολαύστε την ηλικία σου
4-0.
Πηγαίνω και πληρώνω από νεότερες σου έως πολύ νεότερες σου. Επίσης οι σχέσεις μου όλες πάντα ήταν και είναι πολύ νεότερες σου. Οπότε άσε αυτά τα περί μοναξιάς γελάει ο κόσμος.
Το ότι είμαστε εδώ και σχολιάζουμε δε μας κάνει επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματιες όπως είσαι εσύ και άλλες κοπέλες και νταβαδες.
5-0.
Δε νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθήσεις να μου την πεις, μόνο εκτεθειμένη θα βγεις.
Η μαμά της είναι...Ώπα καλύτερα να μην κάνω χαβαλε γιατί θα με πει σέξιστη, ρατσιστή ηλικιών και ότι νιώθω μόνοςΡωτάω με τρόπο
Μήπως ξέρει την κυρία μιλφ??![]()
Ηρθε ο Αθηναιος να μας ριξει 5αρα στην Θεσσαλονικη.. αν ειναι δυνατον.Πρώτον αν δεις τα ινμποξ δύο χρόνια πριν σε μια περίοδο που δεν θα είχα θέμα να πάω με 50+ σου είχα στείλει να ρωτήσω για την αγγελία γιατί ψηνομουν να σε δω με όσα είχα ακούσει ..ήταν περίοδος που μια σούπερ πίπα ή ένας κωλος που θα καυλώνει ακόμα και μιας μεγάλης γυναίκας, ήταν κάτι που θα ήθελα εκείνη τη στιγμή.
1-0.
Δεύτερον με παρακολουθείς τόσα χρόνια και λες ότι είμαι Αθηναίος
2-0.
Σε αντίθεση με σένα, χωρίς να είμαστε Άγιοι και καλύτεροι σου, πολλοί από εμάς έχουμε σχέσεις, οικογένειες κτλ και λόγω του πάθους μας και της μαλακιας του χαρακτήρα μας πληρώνουμε γυναίκες σαν εσένα για έξτρα σεξ. Άρα αν ένας από τους δυο μας μπορεί να νιώθει μοναξιά και πάθος στο πληκτρολόγιο δεν είμαι εγώ.
3-0.
Πρέπει να αποδεχτείς, όπως κι εγώ το ίδιο που μου ρίχνεις και καμιά 15 χρόνια, ότι τα καλά σου χρόνια της εμφάνισης και της αποδοχής πέρασαν. Μη βγάζεις κόμπλεξ, απλά απολαύστε την ηλικία σου
4-0.
Πηγαίνω και πληρώνω από νεότερες σου έως πολύ νεότερες σου. Επίσης οι σχέσεις μου όλες πάντα ήταν και είναι πολύ νεότερες σου. Οπότε άσε αυτά τα περί μοναξιάς γελάει ο κόσμος.
Το ότι είμαστε εδώ και σχολιάζουμε δε μας κάνει επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματιες όπως είσαι εσύ και άλλες κοπέλες και νταβαδες.
5-0.
Δε νομίζω ότι έχει νόημα να προσπαθήσεις να μου την πεις, μόνο εκτεθειμένη θα βγεις.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι κλεινω ραντεβου με οσους παιρνουν τηλεφωνο η στελνουν μυνημα...εγω σποφασιζω που θα παω και που θα ριξω ακυρο...επισης τι σε κανει να πιστευεις οτι οι κυριες της δουλειας δεν εχουν μια ομορφη προσωπικη και οικογενειακη ζωη..Ασχημο ειναι να την πεφτεις σε ανθρωπους που δεν τους γνωριζεις και να κανεις τι δικηγορο του διαβολου..ετσι για να δειξεις οτι εισαι αυτος που τα ξερει ολαΗρθε ο Αθηναιος να μας ριξει 5αρα στην Θεσσαλονικη.. αν ειναι δυνατον.
Βρε ουτε απο την σηραγγα στα τεμπη δεν θα περασεις την αλλη φορα..![]()