Νέα

Προτάσεις για ευχέρεια λόγου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα grant1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
χωρις πλακα φιλε το εχω παρατηρησει και εγω αυτο οσο ευγενικα τους φέρνεσαι τοσο για μαλακα σε περνανε το εκλαμβανουν σαν αδυναμια  :S

Τους αρεσει η ευγενεια σε συνδυασμο με θρασος! Πρεπει να ενοχλησεις για να γινεις συμπαθης. Ισχυει και για τη φιλια το τελευταιο. Αυτος που δε θελει να ενοχλησει μενει στην απεξω. Και δεν πρεπει να γελας ή να χαμογελας υπερβολικα. Το χαμογελο σου πρεπει να ειναι μειδιαμα.
 

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Μηνύματα
462
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τους αρεσει η ευγενεια σε συνδυασμο με θρασος! Πρεπει να ενοχλησεις για να γινεις συμπαθης. Ισχυει και για τη φιλια το τελευταιο. Αυτος που δε θελει να ενοχλησει μενει στην απεξω. Και δεν πρεπει να γελας ή να χαμογελας υπερβολικα. Το χαμογελο σου πρεπει να ειναι μειδιαμα.

ο πουτσος τους αρεσει ? η να τον κοψουμε και αυτον ?
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
127
Πόντοι
6
Είναι μια λεπτή πανάρχαια τέχνη που τυγχάνει να την κατέχω και στην οποία θα προσπαθήσω να σε μυήσω φίλε μου.
Από την αρχή σου λέω πως δεν είναι εύκολο, αν ήταν εύκολο κάθε μαλάκας θα το έκανε.

Οι βασικοί κανόνες με τους οποίους θα αρχίσεις είναι δυο.
Μάθε τους, ακολούθησε τους , ζήσε μαζί τους, να γίνουν το Μάντρα σου που θα επαναλαμβάνεις συνέχεια.

1. Μην ακολουθήσεις ποτέ συβουλή γυναικών για τις γυναίκες.

Ακούγεται απλό και δευτερεύον αλλα πίστεψε με δεν είναι.
Έχεις βομβαρδιστεί από μωρό, από τις συμβουλές γυναικών για τις γυναίκες. Από μανάδες, θείες, αδελφές, δασκάλες, φίλες, τηλεπερσόνες ..... ΞΕΧΑΣΕΤΑ ΟΛΑ! Διέγραψε τα από το μυαλό σου, οι γυναίκες δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θέλουν οι ίδιες , πόσο μάλλον κάποιες άλλες γυναίκες.
Είναι δύσκολο, έχεις μεγαλώσει ακούγοντας :"να είσαι ευγενικός με τις γυναίκες", "γιατί φέρθηκες έτσι στο κακόμοιρο το κορίτσι?", "εγώ θέλω ο άντρας να είναι ευθύς", "στις γυναίκες αρέσουν οι ... (εδώ βάζεις ότι μαλακια θες) .... άντρες" "γιατί δεν της λες να βγείτε για ένα καφέ να γνωριστείτε?" ..... και εκατομμύρια άλλες μαλακίες. Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μέσα σου μια αντίληψη , μια νόρμα συμπεριφορών που είναι εντελώς λανθασμένη.
Για να χτίσουμε το καινούργιο πρέπει να γκρεμίσουμε το παλιό, και το παλιό είναι αυτό που γυναίκες σε έμαθαν για τις γυναίκες. ΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ Χ !

2. Βγάλε την γυναικα από το comford zone της και κράτα την έξω από αυτό.

Οι γυναίκες είναι ανασφαλείς, χωρίς αυτοπεποίθηση και εύθραυστες ψυχολογικά, θέλουν να έχουν μια ζώνη ασφαλειας γύρω τους. Αυτή η ζώνη ασφαλειας μπορεί να είναι το υφάκι, το κωλαράκι, η παρέα, η καριέρα, τα χρήματα .... ότι σκατά αυτή πιστεύει ότι την κάνει να αποκτήσει αυτό που οι γυναίκες αποκαλούν αυτοπεποίθηση, μιας και όπως είπαμε οι γυναίκες δεν έχουν  πραγματική αυτοπεποίθηση αλλα μονο την επίφαση αυτοπεποίθησης.

Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που την βάζει στο comford zone της και να την βγάλεις από αυτό.
Αν π.χ. είναι το κωλαράκι, θαύμασε το κωλαράκι μιας άλλης, μην φοβηθείς, θυμήσου πως δεν την γαμάει αυτός που της άνοιξε ευγενικά την πόρτα του εστιατορίου, αλλά αυτός που της άνοιξε τα μπούτια.

Αν καταφέρεις να την βγάλεις από το comford zone της θα παρατηρήσεις να γίνεται κάτι μαγικό, ξαφνικά θα σε βρίσκει ενδιαφέρον, θα της έχεις κάνει κλικ όπως αυτές λένε χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί τους συμβαίνει αυτό.
Βλέπεις δεν καταλαβαίνουν ότι γονιδιακά είναι προγραμματισμένες να παραδίνονται (και πάλι καλά γιατί αν δεν ήταν έτσι δεν θα γαμάγαμε ποτε και δεν θα διαιωνιζόταν το είδος  :grin: ) σε αυτόν που θα τις βγάλει από το comford zone τους.


Φυσικά όλα αυτά πρέπει να ακολουθούνται μέσα σε κάποια όρια ευπρέπειας και να μην βγείς ως εντελώς ζώο, γιατί πρέπει να νιώσει ότι τουλάχιστον ανήκετε στο ίδιο είδος η άλλη για να σου ανοίξει τα πόδια της, μην καταλάβει ότι είσαι εντελώς γάιδαρος. Τα όρια ευπρέπειας τα ξεχνάς μονο αν η άλλη είναι εντελώς εντελώς ψώλα, ακόμα και οι απλά ψώλες τα θέλουν.
+1
 

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Μηνύματα
32
Like
20
Πόντοι
0
Τελικά έχεις γκομενο? Αν όχι πάμε για ποτό το βράδυ... Στα ίσια αν είσαι κ εμφανίσιμος δεν θα πει οχι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom