Καλημερα σας ,
Θεωρησα χρεος μου να γραψω το παρακατω, ως νεος στον χωρο τον εσκορτ (μετρω πλεον καμια 12αρια φορες) και να βοηθησω οσους σκεφτονται να μπουν στον χωρο.σημειωνω οτι ειχα 0 στο κοντερ του αγοραιου ερωτα . αυτο με εκανε να εχω περισσοτερες ερωτησεις και διστακτικοτητα.
πριν απο ενα 8μηνο επειτα απο αρκετες εβδομαδες η μηνες που μου ειχε μπει η ιδεα να συναντηθω με εσκορτσ, αρχικα
εκανα την ερευνα μου καθως ΠΡΙΝ παω στο πρωτο ραντεβου ειχα πολλες ερωτησεις , οπως:
Που ψαχνεις για να βρεις αυτη που σαρεσει?
πως εισαι σιγουρος οτι ειναι σχετικα κοντα οι φωτογραφιες τους στην πραγματικοτητα? Καθαριοτητα?
Πως βρισκεισ διαθεσιμοτητα?
Τηλεφωνσεις? στελνεις εμαιλ? στελνεις σμσ?
Σε ποιο χωρο θα μαι ποιο ανετα, σε δικο μου? σε ξενοδοχειο? σε ινκολ της εσκορτ? και πως κανονιζετε?
απαντησεις στα παραπανω:
Αρχικα το BOU να ξερετε οτι μου εδωσε απαντησεις στο 90% σε οτι χρειαστηκα. Αρχικα εψαξα τα site των εσκορταδικων. Μετα βρηκα αυτες που μου αρεσαν και εψαξα στο μπου για κριτικες. διαβαζα σχετικα μια δυο κριτικες να εχω μια σφαιρικη αποψη. επεισης ηθελα ναναι σχετικα προσφατες. Οι συναγωνιστες πραγματικα ενδιαφερομαστε το Value for Money και γιαυτο υπαρχουν πολυ καλες κριτικες. Διαθεσιμοτητα συνηθως την ιδια η μερα η καποιες φορες και πριν αναλογα το γραφειο. Εγω προτιμω τα σμσ. οτι αισθανεστε ανετα. Εγω το πρωτο ραντεβου το ηθελα σε ξενοδοχειο που εκλεισα. το κλεινεις την ιδια μερα αφου εχεις τσεκαρει διαθεσιμοτητα της κοπελας με το γραφειο. μου ειπαν και ορθα κλεισε 30 λεπτα τουλαχιστον πριν το ραντεβου να εχεις χρονο να νιωσεις ανετα στο χωρο ν α χαλαρωσεις και να κανεις και την καταλληλη υγειηνη προετοιμασια.
αφου εκλεισα το πρωτο ραντεβου με εσκορτακι και το ξενοδοχειο ΜΕΤΑ ειχα αρκετες ερωτησεις στο μυαλο:
τι να παρω μαζι μου στο ξενοδοχειο?
τι να πω μολις φτασω στην ρεσεπτιον?
πως να περιμενω την κοπελα? γυμνος? ημιγυμνος? ντυμενος? με πετσετα?
να της προσφερω κατι?
τι να της πω μολις μπει? Ποτε να δοσω τα λεφτα?
Για τα παραπανω λοιπον: Εγω στα ραντεβου μου παιρνω ενα μικρο βαλιτσακι με βασικα πραγματα οπως στοματικο διαλλειμα, αποσμητικο, κολωνια,δικο μου αφρολουτρο αν και παρεχετε απο το δωματιο, προφυλακτικα καποιες φορες εχουν και οι κοπελες καποιες οχι. στους ρεσεψιονιστ ειμαι ευγενικος οποτε δεν ειχα κατι το ιδιαιτερο. εχω κανει μια κρατηση στο ονομα ταδε για την ταδε ωρα. ευχαρριστω κλπ. Το πως να περιμενω την κοπελα για τα πρωτα 2-4 ραντεβου το χα στο μυαλο, μεχρι να δεις πως εισαι ανετα τελικα. αρχικα μετα το μπανιο εβαλα μονο το εσωρουχο, αλλη φορα μονο την φορμα , ειναι πως ειστε ανετα παιδες. ΠΑΝΤΑ οταν ανοιγω πορτα ειμαι ευγενικος, ευχαριστος και δινω τα κομπλιμεντα για καλο βαιμπ. ΕΥΓΕΝΙΑ παιδες! οπως αισθανεσται αν θελετε να προσφερετε κατι πχ κρασι ποτο. Αφηνω τα λεφτα διπλα στο κομοδινο και τα δινω στο τελος η αν τα ζητησει στην αρχη.
Σχετικα με το πρωτο ραντεβου καθεαυτο θα σας πω πως πηγε αλλα θα κρατησω την κριτικη της κοπελας σε αλλο ποστ.
Ρωτησα για διαθεσιμοτητα της κορασιδας και εκλεισα.
Εκλεισα το ξενοδοχειο 30 λεπτα νωριτερα.
Πηγα ξενοδοχειο, εκανα τις ετοιμασιες μου χαλαρωσα και περιμενα.
Ηταν χειμωνας οποτε προσωπικα προτιμησα κ εμεινα χωρις το εσωρουχο αλλα με μια φορμα.
Ακουσα τις τακουναρες οταν εφτασε εξω απο την πορτα και χτυπα.
Ανοιγω με χαμογελο, ευγενικος αντικρισα μια χαρα αυτο που περιμενα.
Ειχα ενα αγχος τι θα πω τι θα κανω, αλλα με το περας της ωρας εσπασε τον παγο κ το εσκορτακι και μπηκαμε στο παρασυνθημα.
ΑΥΤΑ παιδες ελπιζω να μην κουρασα!
Να πω οτι εγραψα ειναι πληρως υποκειμενικη δικη μου αποψη , οποτε κατανοητο οποιος διαφωνησει κλπ.
Απλως θελω να βοηθησω σε πιθανες ερωτησεις σε οσους ειναι να μπουν η μπηκαν τωρα στο αθλημα.
ΜΗΝ διστασεται να ρωτησετε εμενα η και αλλους συναγωνιστες οπως εκανα για καποια ερωτηση