Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Fake και γραφειο προφανως, καμια ανεξαρτητη. Δε θελει και πολυ μυαλοΓεια σας παιδια. Θελω για πρωτη φορα να κανονισω ραντεβου με call girl αλλα εχω μια απορία.
Εχω βρει μια ανεξαρτητη κοπελα απο ενα σαιτ που μου αρεσει.Οταν ομως κανω search το κινητο που εχει δωσει στο google μου εμφανιζει και αλλες αγγελιες με αλλες κοπελες που εχουν το ιδιο κινητο.Ειναι συνηθισμενο αυτο ή παιζει τιποτα fake μηπως?
Εδω δεν εχω διαβασει πουθενα κατι για την συγκεκριμενη κοπελα...
Ευχαριστω
Fake και γραφειο προφανως, καμια ανεξαρτητη. Δε θελει και πολυ μυαλο
Aν ειχες μπολικο δε θα χρειαζοταν καν να ρωτησεις! Η συγκεκριμενη ερωτηση εχει ερωτηθει απειρες φορες και εχει απαντηθει ακομα περισσοτερες! Μπορεις απλα να ψαχτεις λιγο πριν κανεις την ερωτηση σου και να μαθεις να μην θιγεσαι τοσο ευκολαΣ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου καταρχην.
Προφανως κατι τρεχει σε μια τετοια περιπτωση, απλα ηθελα να το τσεκαρω γιατι οπως ειπα δεν εχω ξανασχοληθει με το ''αθλημα'' και δεν ξερω τι γινεται.
οσο για το θεμα μυαλο απο την ακαδημαικη και επαγγελματικη μου καταξιωση ειναι αποδεδειγμενο οτι εχω μπολικο.Οπως και απο το οτι μιλαω ευγενικα σε ατομα που δεν ξερω και οχι σαν αμορφωτος.
Mισο λεπτακι κανει ακομα βιζιτες ?!γτ οι κριτικες ειναι 5ετιας...
καλημερα συναγωνιστες..να κάνω μια ερωτηση στο hotel carol κ συγκεκριμένα στην μαστερ σουίτα αν θελεις να φερεις 2 cg ισχυει οτι θα πληρωσεις παραπάνω για το δωματιο ή ειναι ραδιο αρβύλα αυτο που εχω ακουσει;
εγω παντως σου πρωτεινω athens Diva σαν γραφειο η κοιτα για καμια ανεξαρτητη απο εδωσυναγωνιστές δώστε μου τα σεβαστά σας φώτα, να παρω απο το golden-Diamond η απο το your angel????? sossssss
Καλησπέρα σε όλους !!!
Θέλω να δοκιμάσω πρώτη φορά με callgirl !!!
Τι αξιόλογο μου προτείνεται που να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ???