Ο συγκεκριμενος ειναι επικουρος καθηγητης της ΒυΖΖΟαντινολογιας....φίλε μου εδώ συχνάζουν διανοούμενοι δεν ήμαστε νταβατζήδες μην σε απατά ο τίτλος.
Υγ αριων μην αρχισεις τα γνωστα πλακιτσα κανω/111
Ο συγκεκριμενος ειναι επικουρος καθηγητης της ΒυΖΖΟαντινολογιας....φίλε μου εδώ συχνάζουν διανοούμενοι δεν ήμαστε νταβατζήδες μην σε απατά ο τίτλος.
όχι ρε σύ ψέματα έγραψα για το σαιτ? πανεπιστήμιο ήμαστε σκέτο χάρβαρντ.Ο συγκεκριμενος ειναι επικουρος καθηγητης της ΒυΖΖΟαντινολογιας....
Υγ αριων μην αρχισεις τα γνωστα πλακιτσα κανω/111
Το θεμα ειναι αν λεει η κυρια Κουλα.
Αυτη κανει βιζιτες εσυ θα ντραπεις.
Αυτο λεω και εγω διακριτικοτητα την βαζεις μεσα να μην σας παρει κανα ματι κανεις την δουλεια σου και την επομενη φορα αντι να περνεις τηλεφωνα πας και χτυπας απεναντι η βγαινεις στο μπαλκονι και φωναζεις... κυρα ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ!!!Σ' αυτή την περίπτωση το καλύτερο είναι η διακριτικότητα.... δεν χρειάζεται να μάθουν όλοι το παρελθόν δύο ανθρώπων. Τώρα το τί θα γίνει μετά... είναι πάντα στην ευχέρεια των δύο.
ααα...θα ήταν πολύ καλή εμπειρία ( έχω πολλές φορές φαντασιωθεί να μου ερχόταν βίζιτα μια μουυνάρα γειτόνισα )
θα την πηδούσα με χίλια....τι λες τώρα
οχι φίλε δεν είσαι ο μόνος....αν σου πω πόσα κιλά cum είχα χύσει για πάρτη μιας mature γειτόνισας
πριν κάποια χρόνια ........ και παρκαλούσα την θεα τυχη να την κάνει βίζιτα να την πετύxω σε καποια απο τα νυχτερινά μου σερφαρίσματα σε "γραφεία " cg αλλα βέβαια ζητούσα πολλά.
Ρε, αν είναι η γειτόνισσα θα γίνει τρικούβερτο γλέντι. Αν είναι καμιά ξαδέρφη πες μου τι γίνεται.