Νέα

Προσθήκες πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
Καλησπέρα!Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτες τις προσθηκες πέους που διαφημίζονται αλλα και που φαίνονται σε αρκετα βιντεακια?Ψήνομαι να δοκιμασω μία κάνοντας εκπληξη στην κοπέλα μου και να αισθανθω και λλιγο lex steele...
Παραθετω ενδεικτικο προιον...

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.946
Πόντοι
26.235
Νιώθεις οτί είσαι μικρός?

OP
OP
bellylove

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
εμεις οι νορμαλ/μικροτσουτσουνοι μονο το παχος στο πουλι εχουμε να δειχνουμε εαν δε ειναι και λεπτο και μικρο αστα να πανε!

Αλλα για το νημα καθαρα ρωτα την! μπορει να την καλυπτεις ειδαλως μπορει να θελει να το δοκιμασετε!

Εγω ειχα κανει εκπληξη ενα παλουκι (δονητη) στην γυναικα μου και δεν εμπαινε καν μεσα αστα να πανε!

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956
14 εκ. Αλλα με την προσθηκη μπορει να φτασει στα 20...σκέφτομαι την διαφορα που θα κανει στην δικια μου...
τυπε εχεις σκεφτει την παλια , την ορθοδοξη , την παραδοσιακη δαχτυληθρα;

Συνημμένα

• IMG_3618.jpeg
    IMG_3618.jpeg
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 37

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.437
Πόντοι
481
14 εκ. Αλλα με την προσθηκη μπορει να φτασει στα 20...σκέφτομαι την διαφορα που θα κανει στην δικια μου...
Αν σκέφτεσαι να υποβληθείς σε αχρείαστη γενική αναισθησία έχοντας ήδη κανονικό μέγεθος και χωρίς να συντρέχει λόγος υγείας απλά για να εντυπωσιάσεις ένα μουνί, τότε δεν νομίζω ότι αυτό που σου λείπει είναι το καβλί. Τα ΑΡΧΙΔΙΑ είναι. Φόρα επιτέλους μπάλες ρε μλκ και γίνε άντρας. Στο bou είσαι! Και 3 να τον έχεις είναι δουλειά της στο κρεβάτι να σου τον κάνει 25. Γαμώ την μουνοδουλίασή σας μέσα...:angry:

OP
OP
bellylove

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
Αν σκέφτεσαι να υποβληθείς σε αχρείαστη γενική αναισθησία έχοντας ήδη κανονικό μέγεθος και χωρίς να συντρέχει λόγος υγείας απλά για να εντυπωσιάσεις ένα μουνί, τότε δεν νομίζω ότι αυτό που σου λείπει είναι το καβλί. Τα ΑΡΧΙΔΙΑ είναι. Φόρα επιτέλους μπάλες ρε μλκ και γίνε άντρας. Στο bou είσαι! Και 3 να τον έχεις είναι δουλειά της στο κρεβάτι να σου τον κάνει 25. Γαμώ την μουνοδουλίασή σας μέσα...:angry:
Ποιος μίλησε για αναισθησία???

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
Ποιος μίλησε για αναισθησία???
αμα βαλεις την προεκταση δεν θα νιωθεις τιποτα μαν, ειναι λογικο, αν θες δες κατι σαν και αυτο οπου υπαρχει και το δικο σου στην εξισωση και δεν ειναι μεσα στο πλαστικο

OP
OP
bellylove

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
αμα βαλεις την προεκταση δεν θα νιωθεις τιποτα μαν, ειναι λογικο, αν θες δες κατι σαν και αυτο οπου υπαρχει και το δικο σου στην εξισωση και δεν ειναι μεσα στο πλαστικο

Το εχεις δοκιμάσει?

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
113.238
Πόντοι
39.911

c00kie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
1.124
Πόντοι
201
το συγκεκριμενο ναι απο temu μεν αλλα ναι κανει δουλιτσα ετσι για παχος μεν μιας και απο μηκος δεν δινει τιποτα! αλλα επειδη ειναι ανοιχτο απο μπροστα εστω το κεφαλακι λιγο χαιρετε.

Αυτο που δειχνεις θα το βαλεις να ξεμουνιασεις χωρις αισθηση και θα το βγαλεις να μπεις μετα για βουτια στο χαος

OP
OP
bellylove

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
το συγκεκριμενο ναι απο temu μεν αλλα ναι κανει δουλιτσα ετσι για παχος μεν μιας και απο μηκος δεν δινει τιποτα! αλλα επειδη ειναι ανοιχτο απο μπροστα εστω το κεφαλακι λιγο χαιρετε.

Αυτο που δειχνεις θα το βαλεις να ξεμουνιασεις χωρις αισθηση και θα το βγαλεις να μπεις μετα για βουτια στο χαος
Έτσι όπως το περιγραφεις αυτοθελω να δω την βουτιά στο χαος..

Barracuda

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
571
Πόντοι
80
Μεγαλη καβλαντα η φαση, θα γουσταρεις και εσυ και η κοπελα.
Υπαρχει το σετ για αγορα αν θες Πωλείται σετ μανίκια πέους. - bourdela.com forum
Δεν πουληθηκε γιατι βλεπεις ολοι εδω μεσα την εχουν απο 25 ποντους και πανω...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
2.433
Πόντοι
736
Καλησπέρα!Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτες τις προσθηκες πέους που διαφημίζονται αλλα και που φαίνονται σε αρκετα βιντεακια?Ψήνομαι να δοκιμασω μία κάνοντας εκπληξη στην κοπέλα μου και να αισθανθω και λλιγο lex steele...
Μιλάμε για προσθήκη κατ'επεκταση η καθ'υψος:think:
Να ξερουμε τι αδεια θα βγάλουμε στην πολεοδομία :confused:

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
21
Like
17.032
Πόντοι
8.695

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.436
Πόντοι
2.046
Φιλε αστο οπως ειναι..γιατι μετα θα συνηθισει και θα ψαχνει μαυρους για να ικανοποιηθει.

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
163.417
Πόντοι
16.131
Ούτε ένα πανωσήκωμα πούτσας δεν μπορούμε να κάνουμε δλδ ? :coffee:
Αυτό θεωρείται απάτη
Και μου το είχε κάνει γκόμενα στο Γυμνάσιο με τα βυζγια της που τα φουσκωνε με χαρτοπετσέτες:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom