Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Noμιζω κ αφρικανικές χώρες το έχουνπες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίες
Μαν μου,εγώ από Ρουμανία είμαι και όταν εδώ κάναν ντους με σαμπάνιες και έτρωγαν ότι λίπος υπάρχει εμείς ειμασταν επει κομουνιστικης χούντας και νιώσαμε την πείνα στο κόκκαλο,τώρα όμως πληρώνονται πάρα πολλα,αν ρωτάς εμένα έπρεπε πριν πολλά χρόνια η κυβέρνηση να έχει την κατάληξη CeaușescuΦίλε συμφωνώ μαζί σου - και το έγραψα ήδη - άσε τα σχόλια της αρβάλας που ρίχνω - όμως επέτρεψε μου να είμαι καχύποπτος όχι υπό την έννοια του ψέκα - αλλά ως τώρα το προτεκτοράτο μας δεν δίνει σωστά σημεία γραφής. Δεν είδες τι έγινε πρόσφατα (διαρρεύσεις email) κι αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα τον μακαρίτη Πανούση.
Αφού δεν θα βάλεις ΚΜΑ όπως οι πρώτες μεσσηνιακές πινακίδες επί εποχή μΠΑΤΣΟΚ, τότε γιατί όχι ΠΑΟ;Σε 4 γράμματα θα παίξω εγώ κατ'εξαίρεση......
NKVD
![]()
τυπε με αυτα τα αρχικα θα γινεσαι καρφωμα με τη μια οτι εισαι μελος του σαη......προτιμησε τα αρχικα ΣΑΗ ,που μονο οι εκλεκτοι θα καταλαβαινουν....γιατι ενα ειναι το σαη!ΒΟU που ταιριαζει και με την κατασταση της χωρας εκτος απο site.
Όπως λέει η φωτογραφία στο 1ο σχόλιο ναι θα καταργηθούν. Βασικά το ΑΦΜ θυμάμαι, τώρα ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα ούτε τα ξέρω. Οπς...Οι υπόλοιποι αριθμοί θα καταργηθούν;
Τιτλος τιμης θα ειναι και οχι λογος ντροπηςτυπε με αυτα τα αρχικα θα γινεσαι καρφωμα με τη μια οτι εισαι μελος του σαη......προτιμησε τα αρχικα ΣΑΗ ,που μονο οι εκλεκτοι θα καταλαβαινουν....γιατι ενα ειναι το σαη!
Γιατί να βάλω Μεσσηνιακές πινακίδες?Αφού δεν θα βάλεις ΚΜΑ όπως οι πρώτες μεσσηνιακές πινακίδες επί εποχή μΠΑΤΣΟΚ, τότε γιατί όχι ΠΑΟ;
Φοβάσαι τα ραντεβού θανάτου με ολυμπιακάκηδες της ΑΑΔΕ;![]()

Με έχεις μπερδέψει νόμιζα ότι κατάγεσαι από την ΚυπαρισσίαΔεν είμαι τσομπανόβλαχος Μεσσήνιος....
Όχι,απλά έχω πάρει σπίτι εδώ....Με έχεις μπερδέψει νόμιζα ότι κατάγεσαι από την Κυπαρισσίαγύρω μέρη
![]()
Το μόνο που απομένει είναι να βγάλω το νέο δίπλωμα. Μετά θα είμαι 100% τσιπαρισμενος 666 και όργανο του σατανά.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πιάνω πιο γρήγορο 5G. Τώρα τερματίζω στα 400Mbps.