Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προσωπικό αριθμό έχουν κάτι ρουμανιιες πολωνιες βουλγαριες απ' το 1960 ....εμείς τώρα το ανακαλύψαμεΑπό το Σεπτέμβριο πλέον ένας αριθμός για όλους τους ψώλους & τους κώλους
![]()
Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας
Θα είναι μοναδικός για τον κάθε πολίτη και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις συναλλαγές με το Δημόσιο χωρίς να χρειάζεται πλέον ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ ή ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότηταςwww.protothema.gr
Eπειδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε γράμματα που δεν υπάρχουν αντίστοιχα στο λατινικό αλφάβητο, σκέφτομαι να διαλέξω το ΒΟΥ ως μέλος της επίτιμης κοινότητας. Εκτός κι αν μέχρι 31η Αυγούστου διαγράψω το λογαριασμό
ΨΨ @koutavoulias
O @sex volcano θα βάλει το ΒΑΖ ως μπατζανάκης;![]()
ΚΟΓΙΟΤ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΤΕ
Αν ξέρουν τα CG ότι πάσχουμε από καρδιά κι έχουμε και κανένα κομπόδεμα, μπορεί και να μας παντρευτούν για να μας παρηγορήσουνΑυτό μας λείπει να ξέρει και το call girl αν έχουμε πίεση είτε κάναμε bypass καρδιάς
Είναι αλήθεια ότι το ολοκαύτωμα κάποτε έγινε.Επίσης δεύτερο spoiler, το να αρνηθείς ότι το Ολοκαύτωμα συνέβη, είναι ποινικό αδίκημα στην Ελλάδα και σε πάρα πολλές χώρες.
Το να πεις όμως ότι ο Μεγαλέξανδρος ήταν Αιθίοπας επιτρέπεται...
.....αλλά γιατί συν 3;
Αλλά θα μου πεις πώς θα δουλέψουν τα δικά μας παιδιά ώστε να ενημερωθεί το σύστημα καταχώρησης...
Και φυσικά να δουλεύουν σε καθεστώς μερικής απασχόλησης 4ωρα, χμ γιατί να έχεις έναν εργαζόμενο του 8ωρου κι έναν άνεργο, καλύτερα δεν είναι δύο μερικώς απασχολούμενοι και κανένας άνεργος;καπως ετσι να κανουμε προσληψεις ν;α αυξησουμε την γραφειοκρατια για να μειωθει σε μια 10ετία .

Δε με νοιάζει αν είναι αλήθεια, η ελευθερία λόγου πού είναι;Είναι αλήθεια ότι το ολοκαύτωμα κάποτε έγινε.
Το ζήτημα είναι πως με το που κριτικάρεις το Ισραήλ σου λένε " εμ ολοκαύτωμα ". Όχι φίλε δε πάει έτσι το ότι κάποτε σαν πετούσαν στους φούρνους δε σημαίνει πως τώρα μπορείτε να κάνετε τα ίδια ακριβώς.
Εντάξει, αλλά αυτό αφορά τους βυζολάγνους κι εγώ δεν είμαιόμως λες να το λογοκρίνουν;
![]()
πες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίεςΠροσωπικό αριθμό έχουν κάτι ρουμανιιες πολωνιες βουλγαριες απ' το 1960 ....εμείς τώρα το ανακαλύψαμε![]()
πες τα ρε τυπε, ζούσα χρόνια Αγγλία και γέλαγε ο λογιστής μαζί μου επειδή δεν είχα 10 κωδικούς,προσπαθώ απλά να αλλάξω την διεύθυνση της εθνικής της μάνας μου για νέα κάρτα και κοντεύω να σπάσω τοίχους από τα νεύρα γιατί είναι ένα σωρό μαλακίες
Φίλε συμφωνώ μαζί σου - και το έγραψα ήδη - άσε τα σχόλια της αρβάλας που ρίχνω - όμως επέτρεψε μου να είμαι καχύποπτος όχι υπό την έννοια του ψέκα - αλλά ως τώρα το προτεκτοράτο μας δεν δίνει σωστά σημεία γραφής. Δεν είδες τι έγινε πρόσφατα (διαρρεύσεις email) κι αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα τον μακαρίτη Πανούση.πες τα ρε τυπε
Σε 4 γράμματα θα παίξω εγώ κατ'εξαίρεση......θα παίξει πολύ το GAY, KKE, OFI, DIY, MAC ,εγώ λέω να παίξω CIA για να με φοβούνται.