Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
982
Like
1.471
Πόντοι
206
ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΧΙΠΣΤΕΡΣ
Διανοουμενίστικες απολογητικές συγκαταβατικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ όλα αυτά που λένε,για καμιά σειρούλα του Netflix όχι για Star Wars.Πρηξαρχίδικη δηθενοκουλτούρα και Πόλεμος των Άστρων δεν κολλάνε!Η ταινία Star Wars Επεισόδιο VIII: Οι Τελευταίοι Τζεντάι στερείται σκηνοθετικού οράματος ,επικότητας δράσης,σε κάνει να βαριέσαι αφόρητα χωρις καμία αίσθηση ενδιαφέροντος αγωνίας ή απειλής και δεν μεταφέρει επαρκώς αυτά που θέλει να εκφράσει υποκριτικά πομπώδης και γεμάτη με αχρείαστα υποβολιμιαία πολιτικά "ορθά"μηνύματα και εντελώς πληκτικές αδιέξοδες υποπλοκές γραμμένες απο διεστραμμένα νεομαρξιστικά ατάλαντα μυαλά που στοχεύουν στον επηρεασμό παρθένων ψυχών ανυποψίαστων φανς.
Χρειαζόταν ενας μεγάλος δημιουργός στυλ Νόλαν ,Πίτερ Τζάκσον,Γκ.Ντελ Τόρο κ.α. να μπορεί να διαολοστείλει την επιτετραμμένη των Globalist Κ.Κένεντι και τους execs του στούντιο,απο την διαδικασία κινηματογραφικής δημιουργίας και οχι αχυρανθρώπους στυλ Jar Jar Abrahams &R.Johnson ,απο το επ.7 ακόμα για να σωθεί το πνεύμα του Star Wars απο την μιλένιαλ(Νεοταξίτικη) βιομηχανοποιήση και αδιάντροπη πολιτικοποιήση της Ντισνει.
Για μένα καταστρέφει τον χαρακτήρα του Luke Skywalker και οτι αυτος εκφράζει:
Πρώτον με την αποστασιοποιήση του και δεύτερον,με τις τάσεις κοινωνικοπάθειας και γεροντικής άνοιας που του φορτωνει ,ο ιδιος ο Hamill διαφώνησε 100% με την επιλογή αυτή καθώς και με τα Harry Potter κόλπα του νέου φρούτου, του Force projection ,που έγινε καθαρά για λόγους Disney ,που όποτε κατι πάει να γίνει σοβαρό και να υπάρξει σύγκρουση ίσως και αίμα ,η Disney τραβάει το χαλι κάτω απο τα πόδια των ταινιών ,ώστε να εξυπηρετείται η φιλοσοφία της, δηλ. της ευτελούς παιδιάστικης λίμπεραλ ψυχαγωγίας και πολιτισμικής νεομαρξιστίκης "επιμόρφωσης" για 15χρονους μιλένιαλς που ζούν στο αδρανές safe space τους .
Λόγω λοιπόν Disney και Νεοταξίτικου κοινωνικού επανακαθορισμού, τα διακυβεύματα είναι μικρά ,λίγα, παιδιάστικα και μη ενδιαφέροντα ,χωρίς πραγματική ουσία. Θεωρητικές προβληματικές περι φιλοσοφίας Γίνγκ/Γιάνγκ/Jedi/ Sith Δύναμης και κοινωνιολογικές,ζωολογικές,γαλαξιοπολιτικές και οτι άλλο στο πούτσο προεκτάσεις και εκφάνσεις του Γαλαξία ,σόρρυ με αφήνουν παντελώς αδιάφορο και είναι για κανά ντοκυμαντέρ για το Star Wars ή κανα talk show οχι για το πως θα ήθελα τα Sequels του Star Wars.
Διαφωνώ κάθετα με την κατεύθυνση του κόσμου των Συνεχειών του Πολέμου των Άστρων.Έχουν πεθάνει μέσα μου κρατάω μονο τα 6 αγαπημένα πρώτα και την τελευταία σκηνή του Rogue one και προσπαθώ να ξεχάσω την ύπαρξη τους...ειδικά την σκηνή οπου ο 65χρονος Luke Skywalker κάνει τον Neo απο το Matrix με την κίνηση αποφυγής του lightsaber του Kylo ενω ειναι ολόγραμμα της Δύναμης(!) μιλάμε γελοιότητες ,που αν τις είχε κανει ο αδικημένος Λούκας θα έπεφτε το γέλιο της Αρκούδας και δούλεμα α λα Jar Jar όπως στα Προοίμια της Εποποιίας του ΠΤΑ,οπως ήδη πέφτει και για τα Porgs ή την Leia στο Διαστημα να γινεται Μαιρη Πόπινς και Σούπερμαν κτλ..
Νιώθω οτι η Ντίσνει μου τον ακούμπησε για δεύτερη φορα με την creepy εκβιαστικα liberal στάση της απέναντι σε αυτο που εκφράζει το STAR WARS, δηλαδή μια υπερθεαματική παραβολική εποποιία που εμπερικλείει μέσα της ολη την Ηρωική Ιστορία και Ανθρωπίνη ιδιότητα μυστικισμό και παράδοση του Παγκόσμιου Πολιτισμού,κυρίως του Δυτικού (με ψήγματα και δάνεια απο Ασιατικό) οπως αυτός εκφράζεται μεσα απο Τέχνη και Θρύλους και Παλαιότερο Σινεμά, και εχει παντα ως κεντρικη φιγουρα εναν Άντρα(Παλικάρι) ή ακόμα και γενιές Αντρών,που ξεπερνάνε απίστευτες δυσκολίες με τον ηρωισμό,κουράγιο,νοημοσύνη τους,αλλα κυρίως με την δύναμη της Ψυχής τους(παραβολικά το Force) και που μπορει να πεφτουν αλλα σηκώνονται ξανα και λυτρώνουν τον Κόσμο τους, προς ενα καλύτερο Αύριο χωρίς το Κακό(φόβο,ζήλεια,πόλεμο,δυστυχία,φτώχεια.σκλαβιά κτλ.) και λειτουργούν ωστε να παραδώσουν εναν καλύτερο κοσμο στις επόμενες γενιες.
Τέτοιες Ιπποτικές θεματικές η Πολυεθνική Νεοταξική και νεομαρξιστική εταιρεία που λεγεται Ντίσνει, τις βρίσκει "ακροδεξιές" "ναζιστικες" και "τοξικά" Πατριαρχικές,κατάλοιπα μιας παρωχημένης Φεουδαρχίας, και προσπαθει να τις υποσκάψει στο συλλογικό ασυνείδητο και ενσυνείδητο μέσω σεναρίου ,κάνοντας τα πάντα να αποκρύψει τον βασικο πατριαρχικό πρωταγωνιστή στο 7 και παρουσιάζοντας τον ως ενα παρωχημένο ερείπιο, αποθεώνοντας την Ζέν αποστασιοποιήση και την φυγομαχία του ως το τέλος που και πάλι δεν παρουσιάζεται πραγματικά, αλλά μέσω "Force Skype" ,για μια Αντίσταση που είχε γραμμένη στα αρχίδια του(ως Ζεν) επι δεκαετίες... .Δεν γουστάρω τον Λουκ ετσι πως να το κάνουμε τον ήθελα σεβάσμιο Πατριάρχη badass Jedi οχι με άγχη και ανασφάλειες δεν ειναι σαπουνόπερα Τόλμη &Γοητεία το Star wars για γυναικούλες!Το μεγάλο κακό ειναι οτι πολιτικά προσκείμμενοι&εγκάθετοι στην πολιτική της Ντίσνει κριτικοί ή απλα δογματικοί "ιεχωβάδες" οπαδοί της Saga θριαμβολογούν, παραβλέπουν τις αβελτηρίες την εκβιαστική εκθήλυνση και τα ψεγάδια της μιας καταφανέστατα μετριότατης ταινίας,ενός ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΙΠΣΤΕΡ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ/ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ μόνο και μόνο επειδή φέρει το τίτλο Star Wars.Η Παγκόσμια Νεομαρξιστική Αριστερά λοβοτομεί τις μάζες με όπλο παλιές αγαπημένες ταινίες σταθμούς.
Επίσης πρεπει να ντρέπονται ολοι οι ξεφτίλες έμμισθοι κριτικοί και youtubers ,εκτος απο Red Letter Media- Mr.Plinket που την έθαψαν αντικειμενικά
ενω ολοι οι υπόλοιποι την αποθεώνουν και επιτείνουν την μαζική λοβοτομή της πλέμπας των φάνς.Καθαρά πολιτικοί οι λόγοι.Ο Z.Snyder(300,Batman vs Superman) και οι «ακροδεξιές» θεματικές του θάβονται ενω οτιδήποτε μαρξιστικής υφή και τάσηςς αποθεώνεται και επικροτείται με πάθος.
Η αίσθηση βγαίνοντας απο αυτό το πράγμα ειναι σαν να πέθαναν οι γονείς σου και να ντύθηκαν με τα ρούχα τους ενας άστεγος αλκοολικός παιδόφιλος και μια λεσβία φεμινίστρια και να σου λενε"Εμείς ειμαστε οι γονείς σου τώρα ,έλα να κάνουμε Χριστούγεννα και να νιώθεις το ίδιο"(κλεμμενο απο Mr.Plinkett-RLM)
 

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα
5.861
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φίλε σόρρυ, αλλά δεν έχεις γράψει τόσα πολλά για κάποια σοβαρή ταινία, για το Star Wars βρήκες και έγραψες τέτοιο σεντόνι?
Τρολλάρεις?....το ελπίζω!!!!
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
Ταινία εργόχειρο....
Ο Αλ Πατσίνο πραγματικά για λύπηση!!!
Απλά δεν βλέπεται, ταινιάκι επιπέδου Ταμτάκου!!!!
Τωρα γυρναει τον Ιρλανδο.Ισως γινει η καλυτερη του ταινια τα τελευταια 20 χρονια!!! Θα δουμε
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
και το Dunkirk που ειδα...
νταξει δεν ξηλωσα και τα βυζια μου απο το τραβηγμα

ισως ακουγα πολλα
και περιμενα να ειναι ΤΟ επος
που σιγουρα δεν ειναι
ψιλοξενερωμα
Χαλια ειναι η ταινια.Το εχω γραψει κ εδω.Βαρετο σεναριο.Αλλα κ γενικα ο β παγκοσμιος πολεμος εχει πολυ πιο ενδιαφεροντα γεγονοτα αν θες να γυρισεις ταινια πχ Αποβαση στη Νορμανδια,ο βομβαρδισμος του Λονδινου ,η μαχη της Μοσχας,του Σταλινγκραντ,του Λενινγκραντ,του Κουρσκ ,μαχες στον Ειρηνικο με Ιαπωνια κτλ..
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
236
Πόντοι
86

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
Ναι, κατι επιασα απο το trailer (και μαλλον εχεις δικιο) αλλα επεσα σε μια κριτικη που www.oneman.gr/pop-code/t/cinema/midseason_report_2017/midseason-2017-best-movies.4739186.html]αποθεωνει[/url] το Scorsese σε αυτη την ταινια..

Τωρα βεβαια θα μου απαντησεις με την ατακα του κλιντ ηστγουντ για τις γνωμες, και θαχεις δικιο.!  :grin:

εμενα μου αρεσε τυπε
απλα λεω για να μην μου πεις οτι με πηρε ο υπνος :grin:
 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.866
Κριτικές
6
Like
236
Πόντοι
86
Ε τωρα αμα εισαι ξαπλα φαγωμενος πιωμενος κλπ και δεν εχει δραση .. εχεις νταγκλαρει στο μισαωρο.. thanks anwy..!
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
Καλα εσενα σ αρεσε και η βρομωμουνα η ουμα θερμαν κιο απλυτος κουμουνιστης ταραντινο....

ελα τρελοντιν μου καλα εισαι ???/



γουσταρες τα σκαλπ των μπασταρδων ναζι που επαιρνει ο εβραιος αρκουδος ??? :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
 

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
1.398
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

agap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
1.398
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
καλή ΚΟΜΕΝΤΙ είναι η Τζαμάικα. Όποιος θέλει Ελληνική ταινία να την δει. Έχει πολλά κλισέ ειδικά το δεύτερο μισό, αλλά σώζεται και βλέπεται ευχάριστα. Είναι καλύτερη από μια ντουζίνα μαλακίες ξένες που είδα τελευταία και ήταν εντελώς χάσιμο χρόνου.
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.893
Like
23.268
Πόντοι
6.056
Ταινία από τις αποτυχυμένες του Σκορτσέζε. Ήθελε χρόνια να την κάνει αλλά δεν του βγήκε...
καλη ειναι ρε τυπε μην εισαι τετοιος... :cheesy:

θελει μια προετοιμασια για να τη δεις
πχ να εχεις κοιμηθει γιατι αργει πολυ να μπει
βαρυ καφε και να εισαι σε μουντ για τετοιο ειδος(βασικο)
τη συγκεκριμενη στιγμη


 

mariad83

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως το Star Wars μια χαρά το βρήκα. Πολύ ανάλυση για το τίποτα βλέπω να γίνεται.
 

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.074
Κριτικές
2
Like
21
Πόντοι
16
Προσυπογράφω.....εργόχειρα ολκής!!!!
προσπεράστε άφοβα!!
Ευτυχώς που δεν πήγα να το δω. Μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός ο Fasbeder (στο 11 χρόνια σκλάβος ήταν φοβερός), αλλά εδώ...
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
Πάντως το Star Wars μια χαρά το βρήκα. Πολύ ανάλυση για το τίποτα βλέπω να γίνεται.

κοιτα εγω μετριο θελω να το ξαναδω ομως για πιο ασφαλη συμπερασματα

καποια πραματα δεν μου αρεσαν
οπως η σκηνη στο καζινο μου φαινοταν τελειως βαρετη και ελεγα αντε να τελειωνουμε
μετα καποια σεναριακα κενα οπως οτι ολη οι επαναστατες χωρεσαν στο φαλκον δηλαδη σωθηκαν ουτε 20 ατομα απο καμια τετρακοσαρια που αναφερθηκε κατα τη διαρκεια της ταινιας οτι ηταν
μετα δεν μου αρεσε που ξεμπερδεψε με σνοουκ τοσο ευκολα ενω ειχε δωθει μυστηριο απο το προηγουμενο
ο ρολος του φιν εδω πολυ δευτερος σε σχεση με το πρωτο

το rogue one μου αρεσε περισσοτερο συγκριτικα οπως και το δυναμη ξυπναει
 

mariad83

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2017
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Δε διαφωνώ, αλλά για να κρίνω το πως εξελίσσεται το σενάριο κλπ, θέλω να έχω ολοκληρωμένη την τριλογία (γιατί τότε θα ξέρουμε π.χ. αν στέκει αυτό με τα 20 άτομα που σώθηκαν και πως θα το χειριστούν).

Για τον Snoke μου άρεσε το πόσο εύκολα τον διώξανε γιατί ήταν απόλυτη ανατροπή σε ότι θεωρίες υπήρχαν και σε όλη την προσμονή των Fans.
Γενικά νομίζω σε αυτή την ταινία προσπάθησαν πάρα πολύ να μας πουν ότι ξεμπερδεύουμε με το παρελθόν (μέχρι που υπάρχει ως ατάκα στην ταινία) και ξεκινάμε με τελείως διαφορετικό τρόπο. Το πως θα εξελιχθεί αυτό, μένει να το δούμε και στις συνέχειες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom