Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Kαι η καλυτερη απαντηση στο σαδιστικο παιχνιδι του, ηρθε προς το τελος της ταινιας.
Anton Chigurh: Call it.
Carla Jean Moss: No. I ain't gonna call it.
Anton Chigurh: Call it.
Carla Jean Moss: The coin don't have no say. It's just you.
Anton Chigurh: Well, I got here the same way the coin did.
τι σε προβλημάτισε;Η ταινία αυτή με έχει προβληματίσει αρκετά πάνω σε διάφορα θέματα και με στοιχειώνει ακόμα, όχι μόνο μεσα από την φιγούρα του Μπαρδέμ αλλά και σε διάφορα άλλα θέματα. Μπορεί να γίνουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι σήμαινε το οτιδήποτε που ειπώθηκε και είδαμε και μέσα από διαφορετικές ματιές να βγουν συμπεράσματα που δεν τα είχαμε σκεφτεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ γιατί πάει καιρός που την είδα τελευταία φορά και ίσως και να μου διέφυγαν κάποια πράγματα. Πάντως σίγουρος δεν μπορεί να είσαι για τίποτα.........αλλά η θέασή της είναι από μόνη της ξεχωριστή εμπειρία.
μπραβο μαριε.Το συμπερασμα για μενα στην σκηνη που παραθεσα ηταν οτι ο ρολος του Μπαρδεμ ειναι ενας ψυχοπαθης δολοφονος που ψαχνει δικαιολογιες για να σκοτωσει. Για αυτο συνεχως βρισκει διαφορους λογους για να κανει οτι κανει. "Εδωσα τον λογο μου", σε κατι που δεν εχει καμια απολυτως ουσια. Το ριχνει στην τυχη με το νομισμα. Η ουσια ειναι οτι θελει να σκοτωσει, εχει αναγκη να σκοτωσει. Αλλα παραλληλα θελει δεν θελει να το παραδεχτει, για αυτο βρισκει συνεχως δικαιολογιες για την πραξη του.
Το συμπερασμα για μενα στην σκηνη που παραθεσα ηταν οτι ο ρολος του Μπαρδεμ ειναι ενας ψυχοπαθης δολοφονος που ψαχνει δικαιολογιες για να σκοτωσει. Για αυτο συνεχως βρισκει διαφορους λογους για να κανει οτι κανει. "Εδωσα τον λογο μου", σε κατι που δεν εχει καμια απολυτως ουσια. Το ριχνει στην τυχη με το νομισμα. Η ουσια ειναι οτι θελει να σκοτωσει, εχει αναγκη να σκοτωσει. Αλλα παραλληλα δεν θελει να το παραδεχτει, για αυτο βρισκει συνεχως δικαιολογιες για την πραξη του.Η ταινία αυτή με έχει προβληματίσει αρκετά πάνω σε διάφορα θέματα και με στοιχειώνει ακόμα, όχι μόνο μεσα από την φιγούρα του Μπαρδέμ αλλά και σε διάφορα άλλα θέματα. Μπορεί να γίνουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το τι σήμαινε το οτιδήποτε που ειπώθηκε και είδαμε και μέσα από διαφορετικές ματιές να βγουν συμπεράσματα που δεν τα είχαμε σκεφτεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ γιατί πάει καιρός που την είδα τελευταία φορά και ίσως και να μου διέφυγαν κάποια πράγματα. Πάντως σίγουρος δεν μπορεί να είσαι για τίποτα.........αλλά η θέασή της είναι από μόνη της ξεχωριστή εμπειρία.
Αλλά πρόκειται για μια αριστουργηματική ταινία όπως έχω ξαναγράψει παλιότερα πολλές φορές, από κάθε άποψη!!!!
Σίγουρα "κάθεται" άνετα δίπλα σε ταινίες όπως το "The Godfather" και "Αποκάλυψη τώρα"!!!!
Μαζί σου Ταύρε....Μερικές φορές το μόνο που θέλει κάποιος είναι ένα χαλαρό διωράκι..
Ταινία bigger than life![]()
Ωραία η ανάλυση σου Μάριε αλλά περισσότερο εντύπωση προκάλεσε και το όπλο που κουβαλούσε μαζί του, κάτι σαν ντεπόζιτο με πεπιεσμένο αέρα που αν δεν κάνω λάθος χρησιμεύει για την θανάτωση βοδιών...Το συμπερασμα για μενα στην σκηνη που παραθεσα ηταν οτι ο ρολος του Μπαρδεμ ειναι ενας ψυχοπαθης δολοφονος που ψαχνει δικαιολογιες για να σκοτωσει. Για αυτο συνεχως βρισκει διαφορους λογους για να κανει οτι κανει. "Εδωσα τον λογο μου", σε κατι που δεν εχει καμια απολυτως ουσια. Το ριχνει στην τυχη με το νομισμα. Η ουσια ειναι οτι θελει να σκοτωσει, εχει αναγκη να σκοτωσει. Αλλα παραλληλα δεν θελει να το παραδεχτει, για αυτο βρισκει συνεχως δικαιολογιες για την πραξη του.