Νέα

Προσοχή σε συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chessadf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chessadf

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Τίτλος: Προσοχή σε ψευτο-συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε

Παιδιά, προσέξτε γιατί τελευταία έχω πέσει σε περιπτώσεις “συνοδών” που:
• Λένε για 1 ώρα και στην πράξη σε διώχνουν μετά από 20 λεπτά (ξεπέτα ξεκάθαρα).
• Σου λένε μια τιμή από πριν και μόλις πας αρχίζουν τα “αυτό είναι έξτρα, εκείνο δεν το κάνω, θέλει παραπάνω”.
• Υποτίθεται ότι είναι για δύο εκτονώσεις αλλά μετά την πρώτη εξαφανίζονται, με την κλασική δικαιολογία “είμαι κουρασμένη” ή “δεν νιώθω καλά”.

Δεν είναι ότι δεν πληρώνουμε – αλλά όταν πληρώνεις, απαιτείς και το ελάχιστο της συμφωνίας: σεβασμό και συνέπεια. Δεν ζητάμε ερωτικό ρομάντζο, ζητάμε να κάνουν αυτό που λένε.

Και το χειρότερο; Αν τους πεις κάτι ευγενικά, σε γράφουν ή γίνονται και επιθετικές. Όχι όλες, αλλά αυτές που χαλάνε την αγορά πρέπει να τις αποφεύγουμε και να τις εκθέτουμε με ειλικρίνεια.

Αν θέλετε, μπορώ να δώσω και συγκεκριμένα ονόματα ή στοιχεία με προσωπικό μήνυμα.

Προτείνω να μοιραζόμαστε εμπειρίες ώστε να προστατευτούμε μεταξύ μας και να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.

- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε

Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πέρυσι στα γενέθλια μου. Με Βραζιλιάνα , χωρίς κριτικές αλλά είπα να κάνω αυτό που λέμε καταδρομική.

- Πλήρωσα για 3 ώρες αλλά έκατσα 2 και κάτι , μου έκλεψε ώρα.
- Μου έκλεψε 50 ευρώ από το τσαντάκι μου.
- Κλασσικά " μη με πιάνεις δυνατά " με με αγγίζεις στα βυζιά ".
- Καλά δε χρειάζεται καν να πω πως αν και έγραφε πως δίνει φιλιά , δε πήρα ούτε στο μάγουλο.
- Στο τέλος μου είπε πως είναι και σατανίστρια wtf ρεεεεε

Επικό fail , έχω να θυμάμαι όμως.
Πάντα θεωρούσα ιδιαίτερα γενναίους όσους πάνε με τέτοιες. Μιλάμε για πολύ ρίσκυ κινήσεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.232
Πόντοι
15.931
Τίτλος: Προσοχή σε ψευτο-συνοδούς που δεν τηρούν όσα λένε

Παιδιά, προσέξτε γιατί τελευταία έχω πέσει σε περιπτώσεις “συνοδών” που:
• Λένε για 1 ώρα και στην πράξη σε διώχνουν μετά από 20 λεπτά (ξεπέτα ξεκάθαρα).
• Σου λένε μια τιμή από πριν και μόλις πας αρχίζουν τα “αυτό είναι έξτρα, εκείνο δεν το κάνω, θέλει παραπάνω”.
• Υποτίθεται ότι είναι για δύο εκτονώσεις αλλά μετά την πρώτη εξαφανίζονται, με την κλασική δικαιολογία “είμαι κουρασμένη” ή “δεν νιώθω καλά”.

Δεν είναι ότι δεν πληρώνουμε – αλλά όταν πληρώνεις, απαιτείς και το ελάχιστο της συμφωνίας: σεβασμό και συνέπεια. Δεν ζητάμε ερωτικό ρομάντζο, ζητάμε να κάνουν αυτό που λένε.

Και το χειρότερο; Αν τους πεις κάτι ευγενικά, σε γράφουν ή γίνονται και επιθετικές. Όχι όλες, αλλά αυτές που χαλάνε την αγορά πρέπει να τις αποφεύγουμε και να τις εκθέτουμε με ειλικρίνεια.

Αν θέλετε, μπορώ να δώσω και συγκεκριμένα ονόματα ή στοιχεία με προσωπικό μήνυμα.

Προτείνω να μοιραζόμαστε εμπειρίες ώστε να προστατευτούμε μεταξύ μας και να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.
καταρχην διορθωσε την επικεφαλιδα και σιγουρα το νημα θα ειναι καλοταξιδο
titanic.gif

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Έχει τηρήσει ποτέ καμία την ώρα ;
Πάνω από 45λεπτο .... ποτέ ....

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
αμα αρχισω και γραφω θα μου την πεσουν απο παντου !!!!!!!!!!!!!!!
Πέσιμο γινεται σε χοντρες μαλακιες και οχι σε πραγματικα γεγονοτα.. Οι ανεξαρτητες εχουν την ευθινη στο 100% ..στα γραφεια ομως η ευθηνη παει 50 -50....γυναικες που ηταν αστερια και κλαταρουν ολοφάνερο οτι θελουν ρεπο και ξεκουραση , οπως σε ολες τις δουλειες :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: digger

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
9
Like
7.569
Πόντοι
2.036

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.672
Πόντοι
5.946

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.672
Πόντοι
5.946
Πέσιμο γινεται σε χοντρες μαλακιες και οχι σε πραγματικα γεγονοτα.. Οι ανεξαρτητες εχουν την ευθινη στο 100% ..στα γραφεια ομως η ευθηνη παει 50 -50....γυναικες που ηταν αστερια και κλαταρουν ολοφάνερο οτι θελουν ρεπο και ξεκουραση , οπως σε ολες τις δουλειες :coffee:
Συμφωνώ σε όλα εκτός από την πρώτη πρόταση..
Σε όποια δεν αρέσει κάτι που λέει κάποιος γίνεται της πουτάνας.... Λες και οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε τι παίζει...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.232
Πόντοι
15.931

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.473
Πόντοι
3.296
Συμφωνώ σε όλα εκτός από την πρώτη πρόταση..
Σε όποια δεν αρέσει κάτι που λέει κάποιος γίνεται της πουτάνας.... Λες και οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε τι παίζει...
δεν λεμε για τα προμοτερακια τωρα ..:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom