Νέα

Προσοχή απατεώνες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekatse_i_koutsi_katsika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.422
Πόντοι
9.931

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
156
Like
55.206
Πόντοι
33.423
Η ίδια, πάντως, μιλώντας νωρίτερα στο protothema.gr, έδωσε τη δική της εκδοχή για το πώς εξαπατήθηκε και πού κατέληξαν τα χρήματα των πελατών της: «Έδωσα τα χρήματα σε έναν που μου είπε ότι είχε άκρες για τα εισιτήρια».
.
.
δηλαδή...
εξαπατήθηκε και η ίδια από έναν άλλον,
ενώ,
είχε ήδη εξαπατήσει αυτή, κάποιους άλλους.

τι γαμάτο? :2funny::2funny::2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
14.052
Πόντοι
2.606
δε μπορώ να καταλάβω την λογική του πθ, τι κόλλημα είναι αυτό τοσες μέρες?
το προβάλλει συνεχώς αυτό το θέμα λες και τραβάνε οι ίδιοι κανένα ζορι...
όλα για τα κλικ και δε λένε και όνομα
η pr και η pr, μας έπρηξαν...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
24.659
Πόντοι
5.006
δε μπορώ να καταλάβω την λογική του πθ, τι κόλλημα είναι αυτό τοσες μέρες?
το προβάλλει συνεχώς αυτό το θέμα λες και τραβάνε οι ίδιοι κανένα ζορι...
όλα για τα κλικ και δε λένε και όνομα
η pr και η pr, μας έπρηξαν...
μπες στο edolio5 να δεις την χοντρη :confused:

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.763
Πόντοι
456
εμπιστη φαινεται :confused::confused::confused:
koutsovasilim.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.422
Πόντοι
9.931

Η χοντρη ετοιμαζόταν να φυγει στο εξωτερικό.

Παντως είμαστε η ιδανική χωρα για να εισαι απατεώνας λαμογιο, 10καδες η περιπτώσεις με απάτες εκατομμυρίων με τους κατηγορουμενος να εχουν παει απο ελάχιστο χρόνο φυλακή εως καθόλου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
39.422
Πόντοι
9.931

...ο αρμόδιος εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.460
Πόντοι
12.756
Αθωα η βουβαλα , σορρυ , η κοπέλα , ολα νομιμα και σωστα θα γινοντουσαν , θα ανοιγε και εταιρεια ταξιδιωτική για να κοψει και αποδειξεις ...

Άλλο ενα τιμιο προσωπο απο την επιχειρηματικότητα που το βγαζουν στα μανταλακια για να χειροκροτουν οι οπαδοι του Κουλη

Εγινε το ταξιδι και ο αγωνας και δεν πηγαν ;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Μπορει να τα εκλεινε ολα τελευταια στιγμη για να πετυχει χαμηλες τιμες ..

Δηλαδη πριν γινει ο αγωνας και πριν γινουν τα ταξιδια λενε οτι τους εφαγε τα λεφτα .. αν εβλεπαν τον αγωνα απο την τηλεοραση στην Αθηνα και να ειχαν πληρωσει εισιτηριο τότε ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ , μεχρι τοτε ολα νομιμα :coffee::coffee::coffee:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.549
Πόντοι
6.515
Αθωα η βουβαλα , σορρυ , η κοπέλα , ολα νομιμα και σωστα θα γινοντουσαν , θα ανοιγε και εταιρεια ταξιδιωτική για να κοψει και αποδειξεις ...

Άλλο ενα τιμιο προσωπο απο την επιχειρηματικότητα που το βγαζουν στα μανταλακια για να χειροκροτουν οι οπαδοι του Κουλη

Εγινε το ταξιδι και ο αγωνας και δεν πηγαν ;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Μπορει να τα εκλεινε ολα τελευταια στιγμη για να πετυχει χαμηλες τιμες ..

Δηλαδη πριν γινει ο αγωνας και πριν γινουν τα ταξιδια λενε οτι τους εφαγε τα λεφτα .. αν εβλεπαν τον αγωνα απο την τηλεοραση στην Αθηνα και να ειχαν πληρωσει εισιτηριο τότε ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ , μεχρι τοτε ολα νομιμα :coffee::coffee::coffee:
δεν περνανε οι κομπινες στο κρατος κουλη τυπε :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.460
Πόντοι
12.756
δεν περνανε οι κομπινες στο κρατος κουλη τυπε :confused:

Καμια κομπινα , η κοπέλα ηταν νομιμη , ειχε κανει και αιτηση ανοιγματος εταιρείας.. δηλαδη τι άλλο να κάνει ;;
Τους αλλους του πηγε και Μαλτα και ισλανδια κτλ

Αλλα ετσι ειναι το γαμημενο κρατος αυτο , θα πηγε να σπασει καμια κλειστη κομπινα με μιζες απο το φαιναλ φορ κανενος γνωστου του Κουλη και βρεθηκε αθωα κοπελα στα δικαστηρια μεσα στην ζέστη ναπουμε , ειναι και χοντρη αυτη και θα εχει ιδρωσει μεχρι και στις δίπλες που θα κανουν τα πατσόκοιλα της :confused::confused::confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.581
Πόντοι
216
Καμια κομπινα , η κοπέλα ηταν νομιμη , ειχε κανει και αιτηση ανοιγματος εταιρείας.. δηλαδη τι άλλο να κάνει ;;
Τους αλλους του πηγε και Μαλτα και ισλανδια κτλ

Αλλα ετσι ειναι το γαμημενο κρατος αυτο , θα πηγε να σπασει καμια κλειστη κομπινα με μιζες απο το φαιναλ φορ κανενος γνωστου του Κουλη και βρεθηκε αθωα κοπελα στα δικαστηρια μεσα στην ζέστη ναπουμε , ειναι και χοντρη αυτη και θα εχει ιδρωσει μεχρι και στις δίπλες που θα κανουν τα πατσόκοιλα της :confused::confused::confused:
αληθευει οτι εχει συνηγορο γνωστο μελος με προσανατολισμο σε τετοια κυβικα;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
86.568
Πόντοι
15.931

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
41
Like
7.016
Πόντοι
7.795
Το θεμα που πρέπει να μας προβληματίσει ειναι ότι σε περιπτωση που μας κλεψουν το κινητό,ειμαστε ευάλωτοι στα παντα.
Εγω εχω μεσα τις τραπεζες,τους κωδικούς μπορούν να τα βρουν απο τους browsers που τα σωζουν-αυτόματη συμπληρωση-εχω μεσω gov ταυτοτητα,διπλωμα..Οπότε πως προστατευόμαστε?Εχω βαλει ενα δυσκολο μοτιβο κλειδωματος στο κινητό,αλλά φτανει αυτό?
Στο κινητό καλύτερα να έχεις μόνο φωτογραφίες και όχι ψηφιακά έγγραφα και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που μπορούν πολύ εύκολα να κλαπούν από αετονύχηδες! Κάτι αντίστοιχο πάει να γίνει με τις λεγόμενες "ψηφιακές ταυτότητες" η καλύτερα, τη "κάρτα του πολίτη"! Όλα τα κρίσιμα και επίσημα στοιχεία θα τα περάσουν μέσα σ' αυτή τη περιβόητη κάρτα του πολίτη και θα μπορεί οποιοσδήποτε σχετικός ή α΄σχετος να ε΄χει πρόσβαση σ' αυτά, είτε αφορούν θέματα υγείας, είτε φορολογικά ή οικονομικά θέματα! Και εγώ ρωτώ: Γιατί πρέπει να ξέρει ο κάθε φούφουτος αν χρωστώ, αν ε΄χω κάνει εμβόλιο ή και δεν ξέρω εγώ κάτι άλλο...Δεν τον αφορά τι κάνω και πως το κάνω, είναι δικαίωμά μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom