Νέα

Προκηρύξεις ΕΠΟΠ (αθλήματα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Ιουλ 2025
Like
660
Πόντοι
81
Μπήκε ένας φίλος μου με βύσμα χοντρός (όπως και όλοι)τον έβαλαν να τερματίσει 1000 μέτρα σε 8 λεπτά για να περάσει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.437
Πόντοι
481
Τι μου φέρατε στην μνήμη τώρα ρε συναγωνιστές; Την εποχή που ήμουν φαντάρος αν δεν ανέβαζες 37 πίεση και 538 παλμούς μετά από ανάβαση ενός ορόφου με τις σκάλες δεν σε κάνανε μόνιμο ούτε με βούλευμα. Δεν υπήρχε ΕΠΟΠάς στο στρατόπεδο που να μην ήταν παχύσαρκος και που όταν έκλανε ή ρευόταν να μην μύριζε μπιφτέκιά με πράσο σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων. Τι αθλητικές δοκιμασίες και μαλακίες είναι αυτές τώρα.

Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
240
Πόντοι
20
Πλέον έχουν σταματήσει όλα αυτά παιδιά όλα γίνονται με διαγωνισμό και υπάρχει διαφάνεια. Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον ευχαριστημένος στρατιωτικός με τους μισθούς που παίρνουν χωρίς δώρα υπηρεσίες μεταθέσεις και βάλε και αποσπάσεις πολλές φορές … Εδώ δεν μπαίνουν από τις σχολές ούτε οι αξιωματικοί! Δυστυχώς τραγική η κατάσταση

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.748
Πόντοι
216
??????

Χαχα ρε τύποι, με κάνατε και γέλασα...

Μίνιμουμ μπόι 1,60 για τους άνδρες και 1,55 για τις γυναίκες ζητάνε by the way.

Φανταστείτε να δει ο Τούρκος 1,60 κομάντο με όπλο και κάμερες επάνω του, θα πεθάνει στα γέλια...

Τα γαλάζια παιδιά να ετοιμάζονται παρακαλώ...
Δεν ξερω σημερα, στην εποχη μου παντως, τους κοντοσωμους προτιμουσαν στους βατραχανθρωπους. Οι ψηλοι ειχαμε ντισαβανταζ. Το ιδιο και κατι 2μετροι, αθλητικοτατοι, μονιμοι λοκατζιδες υπαξιωματικοι. Εξαιρεση γινονταν μονο σε καποιους αξιωματικους, που ειθελαν πιστοποιησεις απο ΛΟΚ, Αλεξιπτωτα και ΟΥΚ

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.748
Πόντοι
216
ΕΠΟΠ αν δεν κανω λαθος σημαινει επαγγελματιας οπλιτης. Λογικα σημαινει οτι θα κανει οτι και στρατευσιμος, με την διαφορα οτι θα περνει μισθο. Ειδατε ποτε κατι τετοιο?
Οταν αρχισαν να περνουν ΕΠΟΠ, για να τους δελεασουν, τους ειπαν οτι θα ειναι κατι σαν δημοσιοι υπαλληλοι. Πηγαινε λοιπον τρεις το μεσημερι, μπαυ μπαυ ο δυημοσιος, τα λεμε αυριο. Αποτελεσμα ολα τα βαρη, σκοπιες καθαρισμοι κτλ να πεφτουν και παλι στους στρατευσιμους. Ασε που πατοντας στο δημοσιουπαλληληκι, μπηκε ο καθε αποτυχων σε αλλες σχολες, στο στρατο ειτε προσορινα ειτε μονιμα για να εξασφαλισει ντεμπελομισθο και τεμπελοσυνταξη.
Ενταξει ειναι η γυναικα πιο αδυναμη σωματικα, αλλα μπορει να χρισημοποιηθει σε γραφεια, ιατρικες, τεχνικες υπηρεσιες κ. α. αποδεσμευοντας ετσι περισσοτερους αντρες για πιο μαχημες υπηρεσιες.
Τελος μην ξεχναμε και την J. I. Jane, ρε παιδια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom