Επισκέπτης
Να μου το πουν εγκαίρως όμως να αγοράσω καλές αρβύλες διότι αυτές που δίνει ο στρατός είναι για πόδια αλόγων,όχι ανθρώπων...Και μέσα στο χειμώνα θα τον κάνουν οι μαλάκες;Δεν μπορούν να περιμένουν κατά τον Μάρτιο που φτιάχνει ο καιρός;
αυτο που ειπες τυπε ειναι πιο τραβηγμενο και απτην προφητειαΤωρα που το σκέφτομαι,αν έχουμε βουλευτικές εκλογές μαζί με τις δημοτικές,[glow=red,2,300]μπορεί να βγει ο Καρατζαφέρης[/glow] και να το επιδιώξει![]()
δηλαδη δεν θα αποκτησουμε ουλες απτα τραυματα πολεμου οπως ειχε ο τζων ραμπο οταν γυρισε απτο Νααααααμμμμμμ?σοβαρευτητε, η ελλας ειναι ευρωπαικο κρατος και μελος ολως των διεθνων οργανισμων. οι πολεμοι γινονται στα τριτοκοσμικα κρατη
σοβαρευτητε, η ελλας ειναι ευρωπαικο κρατος και μελος ολως των διεθνων οργανισμων. οι πολεμοι γινονται στα τριτοκοσμικα κρατη
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χασ,χα,χα,χα,χα..Αν είναι να γίνει πόλεμος να προλάβω να πήδηξο και μετά ας γίνει ότι θέλει.
θελει να γαμησει πρωτα και μετα τυπεααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χασ,χα,χα,χα,χα..
ακομη να αυτοκτονησεις ρε???
τυπε εχω αρχισει & τον λυπαμαι πραγματικα..θελει να γαμησει πρωτα και μετα τυπε![]()
τυπε δεν ειναι για τετοια σκηνικα αυτοςτυπε εχω αρχισει & τον λυπαμαι πραγματικα..
σκεφτομαι να του κανω τα εξοδα να ερθει αθηνα να τον παμε κΩλοκυνθους να στανιαρει..
πως τον κοβεις???
θα ανταπεξελθει ή τσαμπα ο κοπος???
χα χαχα χαχα οχι. Δεν είμαι παοκ ολυμπιακός είμαι μέχρι κόκκαλο.ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χασ,χα,χα,χα,χα..
ακομη να αυτοκτονησεις ρε???
Αν είναι να γίνει πόλεμος να προλάβω να πήδηξο και μετά ας γίνει ότι θέλει.
αντε μωρη καριολα..ααααχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα
ρε το δολιο :-
θα μου κατσεις εσυ;ααααχαχαχα
αχαχαχαχαχαχα
ρε το δολιο :-
αντε μωρη καριολα..
κανε το ψυχικο εσυ που εισαι συμπονετικη..
συμπονετικη ειμαι καλε, οχι σαβουρογαμo παρτολα
λεφτα αμα θελει, να του δωσω!
ειμαι ωραιο παιδακι.