Νέα

Πρέπει να βρώ τρόπο να βάλω τον αγοραίο έρωτα στην ζωή μου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gotthard
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.155
Κριτικές
35
Like
4.463
Πόντοι
2.046
Δεν υπαρχει σωτηρια για σενα τυπε πηρες το δρομο σου πλεον  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
 
OP
OP
G

gotthard

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Μηνύματα
39
Like
3
Πόντοι
0
Κατ' αρχάς, πρέπει να βρουμε το αιτιο, για να βρουμε επειτα μια λυση.
Οταν πηγες στο στουντιο, σταματησες την πραξη λογω του οτι αισθανθηκες ασχημα για τη γυναικα σου ή για καποιον αλλο λογο;
για άλλο λόγο , εννοείται. Τέτοια θέματα δεν έχω.
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:ban:
Σαν έφηβος πήγα 3 φορές στα μπουρδέλα και είχα μία τραγική και 2 κακές εμπειρίες. Δεν ξαναπάτησα μιας και λόγω εμφάνισης δεν είχα πρόβλημα να βρίσκω  :fuck1:. Πλέον τα νιάτα πέρασαν , τα μαλλιά έφυγαν και η κοιλιά πήρε την θέση της. Μαζί με αυτά ήρθε και η κρίση και έκανε την υπόθεση γκόμενα απαγορευτική. Τον αγοραίο έρωτα ποτέ δεν τον συμπάθησα καθώς δεν μου έκανε κλικ η ιδέα να πληρώσω για να πηδήξω.Ήθελα να το κάνει η γυναίκα γιατί το γούσταρε. Τα τελευταία χρόνια έχω πιο πολλές ορμές απο ότι είχα σαν έφηβος (δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό) και αν δεν  :fuck1: την σύζυγο σίγουρα θα ρίξω μία  :jerking: την ημέρα. Βέβαια με κούρασε η φασολάδα κάθε μέρα οπότε θέλω το κάτι άλλο. Πήγα λοιπόν σε ένα στούντιο και πάλι μια απο τα ίδια. Την σταμάτησα στην μέση της διαδρομής και της ζήτησα να φύγει μιας και δεν αισθανόμουν τίποτα και δεν θα τελείωνα ποτέ. Μία λύση που ίσως να λειτουργούσε είναι ένα καλό call girl , αλλά δεν έχω το ποσό που απαιτείται και δεύτερον θα μπορούσε να έχει τα ίδια αποτελέσματα και να κλαίω τα λεφτά μου. Ρωτάω λοιπόν , τι θα μπορούσα να κάνω ? Τι διαθέσιμες λύσεις υπάρχουν ?


Δες το νήμα με τα προφυλακτικά. Και κάνε τα κουμάντα σου τύπε.

Ίσως βοηθήσει αποφασιστικά.
 
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
19
Like
23
Πόντοι
0
Μόνο και μόνο που βάζεις στο μυαλό σου τη λέξη "πρέπει",παράτα το καλύτερα.
 
OP
OP
G

gotthard

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Μηνύματα
39
Like
3
Πόντοι
0
Aποτυχημένα ραντεβού μπορει να έχει ο καθενας σε ένα μπουρδελο και εγω ειχα στο παρελθον αλλα αυτό τι να λεει ρε τυπε , δεν πας εκει για διαγωνισμο. Πας να περάσεις καλά.

Εγω προσωπικά έχω περάσει πολύ ωραιά αρκετές φορές και δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Πάντως να ξέρεις πως το μπουρδελο σε γενικές γραμμες είναι περάστε,ψεκάστε, σκουπιστε τελειώσατε. Ο κανονας είναι εκει γυρω στο 10λεπτο με 15λεπτο.

Για την περιπτωση σου πιστευω ότι η καλυτερη θα ηταν ένα μασάζ. Κανε μια δοκιμη και θα με θυμηθείς  :orchestra: το σκεφτόμουν και ήμουν πολλές φορές έτοιμος, ώσπου κάτι διάβαζα και με πήγαινε πίσω. Λογικά αυτόθα δοκιμάσω την επόμενη φορά. Άλλη μια σκέψη αν έχει κάποιος να προτείνει καμία του επαγγέλματος που θα μπορούσε να βοηθήσει να αισθανθώ άνετα ή φοιτήτρια (εχω αακούσει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει)
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.881
Κριτικές
123
Like
18.580
Πόντοι
20.786
Tα μπουρδέλα ξεχασε τα προς το παρόν. Για μενα το καλυτερο μέρος να χαλαρώσεις είναι ένα μασάζ που ξέρεις ότι έχεις μπροστά σου ένα 45λεπτο όχι 15 λεπτά και αν είναι καλη η πουτανα και αν είναι καλη η τσατσα και αν δεν εχει κοσμο .... και αν η γιαγια μου ειχε ροδες.

Θα πας σε ένα σπιτι που δεν είναι τυπικης διαμορφωσης μπουρδελου αλλα σαν ένα συνηθισμενο σπιτι. Θα μπεις θα κάνεις το μπανάκι σου θα ξεντυθείς ηρεμα και χωρις βιασύνες θα έρθει η τυπισσα θα αρχισει το μασαζ και αποκλειεται ακομα και αν στην αρχη δεν .... να μην έχεις άνεση προς το τέλος. 45 λεπτά είναι ουτε 10 ουτε 15 ουτε 30.

Καλυτερα δωσε 40-50 ευρώ και παιξε στο έτσι μέχρι να ξαναπάρεις το κολάι ΚΑΙ να μπεις και στα άλλα. 
 

ARHS2k

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
δεν υπαρχει αγοραιος + ερωτας , ειναι ασυμβιβαστα
 

ARHS2k

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
σεξουαλικες υπηρεσιες επι πληρωμη ειναι
 

amartolos_menidi

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ φιλαράκι θα πρότεινα να επερνες κανενα καλό call girl τοσα πρακτορεια παιζουνε, θα τα χώσεις στην αρχή αλλα μόλις σου κατσει αυτο που θες θα την δεις διαφορετικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom