doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μπορω να εχω λιγη ησυχια στην κορυφη?
σκαστε πια δεν μπορω την βαβουρα απο τα υπογεια
σκαστε πια δεν μπορω την βαβουρα απο τα υπογεια
Μπες εδώ Έχει μια αλεπού στο κάτω κάτω της σελίδας! ;)εσύ που είσαι πολύ μαλάκας λέω να πας να γαμηθείς με τον Ταράτσα γιατί στην Ελλάδα για τελυταίο σε κόβω και το γύρισες οπαδός στην πουστροχώρα....
Αντε παλιαρχίδι κλώνε μας τα ζάλισες τόσο καιρό......
Πάνε να σε γαμήσει ο παικταράς ο Σκόουλς αστείε μπετόβλακα
δεν μπαίνω πουθενά ρε.Μπες εδώ Έχει μια αλεπού στο κάτω κάτω της σελίδας! ;)
Ότι γουστάρω βρε βλάχο!Πάλι π'τάνα τα κάνατε ε???όπου ποστάρει αυτή η διχασμένη προσωπικότητα και αδερφή του ελέους Ταράτσα,γίνεται ένα μπάχαλο...
Τι θα γίνει με σένα μωρή Καλομοίρα...???Τι μέρος του λόγου είσαι επιτέλους θα μας πείς???![]()
Για πες για πες...τον θέλουν πίσω τα σκ'λήκια???Ότι γουστάρω βρε βλάχο!
Που να σου πω τι ακούγεται στα ραδιόφωνα της πόλης για τον Όγιος!
Α δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, την μία λένε πως ο Λεμονής ήταν εδώ χθες και πως έπιασε και σπίτι και την άλλη λένε πως είναι ευκαιρία να γυρίσει ο Όγιος μιας που λείπει και ο φερερ!Για πες για πες...τον θέλουν πίσω τα σκ'λήκια???
Α δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, την μία λένε πως ο Λεμονής ήταν εδώ χθες και πως έπιασε και σπίτι και την άλλη λένε πως είναι ευκαιρία να γυρίσει ο Όγιος μιας που λείπει και ο φερερ!

Μπες στο thread του άρη και δες τα ρεσιταλ κωλοτούμπας που παρέδωσαν κάποιοι αρειανοι!![]()
![]()
Με 2 μύρια ας έρθουν να τον πάρουνε...εμείς θα πάρουμε τον Dusan...![]()
![]()

εσύ που είσαι πολύ μαλάκας λέω να πας να γαμηθείς με τον Ταράτσα γιατί στην Ελλάδα για τελυταίο σε κόβω και το γύρισες οπαδός στην πουστροχώρα....
Αντε παλιαρχίδι κλώνε μας τα ζάλισες τόσο καιρό......
Πάνε να σε γαμήσει ο παικταράς ο Σκόουλς αστείε μπετόβλακα
Οι 20 πλουσιότεροι σύλλογοι του κόσμου, είναι οι εξής:
(έσοδα ανά χρόνο)
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 312,2 εκατομμύρια ευρώ
2. Ρεαλ Μαδρίτης 259,1
3. Μπαρτσελόνα251,2
4. Γιουβέντους 242,6
5. Μίλαν 238,7
6. Τσέλσι 221
7. Ιντερ 206,6
8. Μπάγερν 204,7
9. Αρσεναλ 192,4
10. Λυον 176
11. Ρόμα 127,7
12. Λίβερπουλ 127
13. Νιουκάστλ 124,3
14. Σάλκε 122,9
15. Τότεναμ 107,2
16. Αμβούργο 101,8
17. Μάντσεστερ Σίτι 89,4
18. Ρέιντζερς 88,5
19. Γουέστ Χαμ 86,9
20. Μπενφίκα 85,1
ρε σι ταρατζα που το βρηκες αυτο ? Απο που και εως που η WEST HAM 19η ? ειμαι ποιο πολυ WEST HAM παρα παοκ ! αυτο μου ακουγετε πολυ τρελο , καταρχας φετοσ πουλησαμε 5 παιχτες γιατι ηταν σχεδον σιγουρο οτι το δικαστιριο θα βγει κατα μας κ να εχουμε λεφτα !μονο τον μπεχραμι πιραμε (ακουσα οτι θελουν τον μοντοβολινο απο Φιορε για χειμονα) Ε
Σε έσοδα έγραψα όχι σε έξοδα!ρε σι ταρατζα που το βρηκες αυτο ? Απο που και εως που η WEST HAM 19η ? ειμαι ποιο πολυ WEST HAM παρα παοκ ! αυτο μου ακουγετε πολυ τρελο , καταρχας φετοσ πουλησαμε 5 παιχτες γιατι ηταν σχεδον σιγουρο οτι το δικαστιριο θα βγει κατα μας κ να εχουμε λεφτα !μονο τον μπεχραμι πιραμε (ακουσα οτι θελουν τον μοντοβολινο απο Φιορε για χειμονα) Ε
Σε έσοδα έγραψα όχι σε έξοδα!
Απο το forbes είναι η πηγή των στοιχείων!
for ever....red devils...