Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ας του δώσουμε κι αυτού ένα Χοτ Ντογκ.......Τσούζει εεεεε...?![]()
![]()

Που να μπουκωθεί αυτός ρε...δεν τον βλέπεις πως είναι...???ας του δώσουμε κι αυτού ένα Χοτ Ντογκ.......
Ο ταράτσας μπουκώθηκε λέει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η είσοδος των γραφείων στο Λιβερπουλ.....εχετε πολυ πλακα...μικραινετε την ομαδα που υποστηριζετε...η γουεστ χαμ μας εχει κερδισει περισσοτερες φορες απο σας βρε κακομοιρηδες....που μιλατε κιολας...

κάτσε πάνω στις 2 τώρα κλώνε και να βάλεις πριν την κατάκλιση πρωκτοσυναλάρ....Ε με 1 νικη σε 7 χρονια πουτσες θα χετε στα γραφεια..λογικο ειναι...
Άσε βρε μπουχέσα, μου το παίζεις στυλάκι και είσαι σαν σακί με πατάτες με τις μαγουλήθρες!Που να μπουκωθεί αυτός ρε...δεν τον βλέπεις πως είναι...???
Με τόσα λουκάνικα που του έδειξες έχει πάρει σβάρα τα σαντουϊτσάδικα...
ωχ.... πλάνταξε στο κλάμα...........η αγάπη μου........Άσε βρε μπουχέσα, μου το παίζεις στυλάκι και είσαι σαν σακί με πατάτες με τις μαγουλήθρες!
Μαλάκα άμα τον δεις είναι σαν τον Ευθυμίου!ωχ.... πλάνταξε στο κλάμα...........η αγάπη μου........

Να πάτε να γαμηθείτε οι Έλληνες ρε, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Βρετανικό διαβατήριο!ένας βλάκας και χοντρός που είναι και μαλάκας βρεττανός.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Να πάτε να γαμηθείτε οι Έλληνες ρε, την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Βρετανικό διαβατήριο!
Γαμώ την Ελλάδα σας γαμώ!![]()
Ζηλέυεις ρε κεφτέ με πόδια και πετάς λάσπη εναντίον μού???Άσε βρε μπουχέσα, μου το παίζεις στυλάκι και είσαι σαν σακί με πατάτες με τις μαγουλήθρες!
ρε κεφτέ με πόδια
Έλα βρε μπουλούκο!!!Ζηλέυεις ρε κεφτέ με πόδια και πετάς λάσπη εναντίον μού???
Δεν πειράζει τζουτζούκο μου...σήμερα σε κατανοώ... :-*
Ποιον λες τον σγουρομάλλη???Έλα βρε μπουλούκο!!!
Που είσαι ρε doriti να τον ξεσκεπάσουμε τον Μπούλη!