Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Λεστερ πρωταθλητρια αγγλιας..
Πρεπει να γυριστει ταινια συτο..

Τυποι μου παντως περα απ την πλακα , το πιο τρελο ψεμα που εγινε αληθεια ηταν αυτο , Λεστερ πρωταθλητρια ΑγγλιαςΛεστερ πρωταθλητρια αγγλιας..
Πρεπει να γυριστει ταινια συτο..

Αν και ακομα μου φενεται τρελο κι απιστευτο και δεν μπορω να το χωνεψω , πραγματικα συγχαρητηρια σε Ranieri , Vardy , Mahrez , Kante και ολων των υπολοιπων υπεροχων τυπωνΤι να πει κανείς..Απλά συγχαρητήρια στην ομαδάρα του Ranieri,του Vardy,του Mahrez,του Drinkwater,του Kante,του Morgan,του Schmeichel και όλων των άλλων υπέροχων τύπων!
!!!! Ενα μεγαλο Respeact κι απο εμενα σε Λεστερ

Αν και πιστευω το euro 2004 ηταν μεγαλυτερος αθλος..
αυτο που εκανε η λεστερ ειναι πιο δυσκολοΑν και πιστευω το euro 2004 ηταν μεγαλυτερος αθλος..
Θα συμφωνησω κι εγω με diomides , αυτο που εκανε η Λεστερ ηταν πολυ πιο δυσκολοΑν και πιστευω το euro 2004 ηταν μεγαλυτερος αθλος..

Θα συμφωνησω κι εγω με diomides , αυτο που εκανε η Λεστερ ηταν πολυ πιο δυσκολο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ 2η πίσω απ' την Καμπάλα πιστεύω.Αν επαιζε φετος η Λεστερ στο ελληνικο πρωταθλημα θα βγαινε 2η ;)
Αν επαιζε φετος η Λεστερ στο ελληνικο πρωταθλημα θα βγαινε 2η ;)
ρε αμπελαλε κανε μου μια χαρηΝαι παιζει τελικα οντως..
Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιεις οτι αν δεν υπήρχε ο Γκιρτζικης η Λεστερ δεν θα παιρνε το πρωτάθλημα.. :o
αυτο που εκανε η λεστερ ειναι πιο δυσκολο
και τα δυο παντως εκτος λογικης
Και στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ 2η πίσω απ' την Καμπάλα πιστεύω.

ρε αμπελαλε κανε μου μια χαρη
μη μας γαμας με το μπουρδελο της ελλαδας
Μια ακόμα επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από την Αγγλία.
Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου από την Λέστερς οι Spurs είχαν ανεβάσει ήδη συγχαρητήριο tweet, παρά την «ψυχρολουσία» που δέχτηκαν από την Τσέλσι, που τους πέταξε εκτός της μάχης του τίτλου.
Tottenham Hotspur![]()
@SpursOfficial
Congratulations to @LCFC on winning the @PremierLeague.