Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σιγα τον αμπαλο ρε τυπε,παλι ο τορες θα παιζει βασικοςΤι γελά ρε

σιγα τον αμπαλο ρε τυπε,παλι ο τορες θα παιζει βασικος![]()
![]()
![]()
![]()
Ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού του μουρίνιο, ξέρει καλή άμυνα![]()
ο σαντσεζ δεν ειναι σεντερ φορ νομιζωΓιατί να πάρεις καβάνι ρε, ο σάντσεζ με τον στάριζ δε σου φτάνουν;
Ο σάντσεζ απ' οσο ειδα με τη χιλη μπορει να γινει ο νεος "ηγετης" σου α λα σουαρεζ (εννοειται οτι δεν τους συγκρινω, ετισ; ).
Μην κοιτάς στη μπαρτσελονα, εκει ισχυουν άλλοι νομοι!
ο σαντσεζ δεν ειναι σεντερ φορ νομιζω
δεν ξερω...κατα την γνωμη μου πρεπει να παρει εναν σεντερ φορ να βαζει 25 γκολ και οχι παικτες που θα βαλουν 10-15...αν και ο σουαρεζ τοσα εβαλε και πρωταθλημα δεν πηραν...τον πρωτο λογο φετος βλεπω να τον εχει η τσελσυΜε τη χιλη μπροστά μαζί με το βάργκας έπαιζε (σα δεύτερος υποθέτω)
Με τις εγχωριες διοργανώσεις κ το τσ λου φυσικα κ δε μου φτανει ο σαντσες, ο οποιος μπορει να παιξει κ στα φτερα αλλα σταριτζ σε περιπτωση που ο τελευταιος τραυματιστει. Με Καβανι, σταριτζ, σαντσεζ κ στερλιγκ εχουμε καλυψει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις αναγκες μας στην επιθεση. Απο κ και περα πρεπει να πεσουν πολλα λεφτα σε χαφ λ αμυνα. Κ οταν λεω πολλα εννοω καμια 70αρια μυρια για 2 χαφ 2 κεντρικουςΓιατί να πάρεις καβάνι ρε, ο σάντσεζ με τον στάριζ δε σου φτάνουν;
Ο σάντσεζ απ' οσο ειδα με τη χιλη μπορει να γινει ο νεος "ηγετης" σου α λα σουαρεζ (εννοειται οτι δεν τους συγκρινω, ετισ; ).
Μην κοιτάς στη μπαρτσελονα, εκει ισχυουν άλλοι νομοι!
δεν ξερω...κατα την γνωμη μου πρεπει να παρει εναν σεντερ φορ να βαζει 25 γκολ και οχι παικτες που θα βαλουν 10-15...αν και ο σουαρεζ τοσα εβαλε και πρωταθλημα δεν πηραν...τον πρωτο λογο φετος βλεπω να τον εχει η τσελσυ
τυπε δυσκολο να παρεις πρωταθλημα,εδω δεν μπορεσες να παρεις περσυ... :SΜε τις εγχωριες διοργανώσεις κ το τσ λου φυσικα κ δε μου φτανει ο σαντσες, ο οποιος μπορει να παιξει κ στα φτερα αλλα σταριτζ σε περιπτωση που ο τελευταιος τραυματιστει. Με Καβανι, σταριτζ, σαντσεζ κ στερλιγκ εχουμε καλυψει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις αναγκες μας στην επιθεση. Απο κ και περα πρεπει να πεσουν πολλα λεφτα σε χαφ λ αμυνα. Κ οταν λεω πολλα εννοω καμια 70αρια μυρια για 2 χαφ 2 κεντρικους
εχει ενισχυθει με φαμπρεγας και ντιεγκο κοστα επιστρεφει και κουρτουα θα νικαει με μισο μηδεν και φετος ;)Εχει και στάριτζ, 21 έβαλε πέρυσι.
Ναι η τσέλσι δυστυχως φαβορί, δευτερη συνεχομενη χρονια χωρις πρωταθλημα σπάνια εχει ο αχώνευτος
Δεν ειναι φουνταριστος. Απ οσο εχω δει βγαινει εξω για να παρει μπαλα κ να κανει σουτ, να μπει μεσα να μοιρασει τη μπαλα κτλπ. Στη Μπαρτσα εχει παιξει σε καποια παιχνιδια κ στα φτεραΜε τη χιλη μπροστά μαζί με το βάργκας έπαιζε (σα δεύτερος υποθέτω)
Με τις εγχωριες διοργανώσεις κ το τσ λου φυσικα κ δε μου φτανει ο σαντσες, ο οποιος μπορει να παιξει κ στα φτερα αλλα σταριτζ σε περιπτωση που ο τελευταιος τραυματιστει. Με Καβανι, σταριτζ, σαντσεζ κ στερλιγκ εχουμε καλυψει σε πολυ μεγαλο βαθμο τις αναγκες μας στην επιθεση. Απο κ και περα πρεπει να πεσουν πολλα λεφτα σε χαφ λ αμυνα. Κ οταν λεω πολλα εννοω καμια 70αρια μυρια για 2 χαφ 2 κεντρικους