Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έναν παίκτη δε μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι. Δεν είπα ότι θα φύγει τζάμπα. Επιπλέον όσα λεφτά και να πάρει δε σημαίνει ότι θα της βγουν οι μεταγραφές..ο σουαρεζ πως φευγει θα ανοιξει την πορτα και θα την κανει?
αν δεν πεσουνε τα 40 εκατομμυριακια....
και με τα 40, παιχτες θα παρει οχι αγγουρια απο την λαικη
Του χρόνου? Χλωμό.. Κατά πασα πιθανότητα ο Σουαρεζ φεύγει. Θα έχουν και ευρωπαικούς αγώνες ενώ η Γιουνάιτεντ θα παίζει μια φορα την εβδομάδα,η Τσέλσι θα ενισχυθεί..Αν δεν το πάρει φέτος ...
Θα δείξει. Προσωπικά πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να ξαναπάρει πρωτάθλημα η Γιουναιτεντ πρώτα παρά η Λίβερπουλ (δεν υποστηρίζω κάποια από τις δύο)Η άλλη όψη είναι η εξής:
Ο Σουάρεζ δήλωσε οτι ΔΕΝ φεύγει.Θα πέσουν μπόλικα εκατ. για μεταγγραφές όπως είχε υποσχεθεί ο Χένρυ (Λαλάνα πρώτο όνομα που ακούγεται,έκανε πολύ πολύ καλή σεζόν και βγήκε και στην καλύτερη ενδεκάδα της Πρέμιερ αν δεν κάνω λάθος), θα εξοικονομηθούν και χρήματα απο παλτά τύπου Άσπας (δήλωσε οτι θέλει να φύγει),Μόουζες (επιστρέφει Τσέλσι),Τουρέ (λογικά την κάνει).
Και φυσικά το μεγάλο ατού σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές....o BR.
Ημουν και λιγο κωλοφαρδος πατησα στο 85 αντι 2.5+ 3.5+ που εδινε 16 και εριξα ενα 20αριμηνιάτικο τύπε;![]()
![]()
Αυτος ο ασπας...τραγωδια
για κανενα πανηλειακο ειναι
Γατάκι τύπε..
Πέρασε και δεν ακούμπησε.
Πάντως εμένα αν μου έλεγες, διάλεξε εκτός απο τις μεγάλες ομάδες (πρώτη τετράδα),έναν παίκτη για την ομάδα σου απο την PL, μάλλον θα διάλεγα Coleman απο Έβερτον.
Τρομερός...
Νομίζω ό,τι πήρε το καλοκαιρι πήγε άπατο, εν αντιθέσει με τον προηγούμενο χειμώνα που πήρε στάριτζ και κουτίνιο
Έβαλε και ωραία γκολ