Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν βγει πολύ μπροστά η Άρσεναλ θα φάει το λιγότερο 1. Σταριντζ και Σουάρες είναι βέλη ακόμα και με τη μπάλα στα πόδιαΈχει ήδη πέσει τύπε. Στο δεύτερο ημιχρόνιο (που έλεγαν παλιά στο ραδιόφωνο) λογικά η Άρσεναλ θα βγει να τα παίξει όλα για όλα και η Λίβερπουλ για να παίξει με αντεπιθέσεις.
Τύπε τον καλέσαν στην εθνική Βραζιλίας?Θα τον δούμε το καλοκαίρι????Καλά κάνει ο Ρότζερς και αρχίζει να κάνει αλλαγές.
Άσχετο αλλά λέω για τον Σταριτζ και τον Σουάρες αλλά αυτός ο Κουτίνιο είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
Δε ξέρω. Δε νομίζω. Μετράει το γεγονός ότι δεν παίζει στην ευρώπη. Αλλά δε μπορώ να σκεφτώ πολλούς που ν έχουν πάσα των 30μέτρων, που να τη κάνει και να φαίνεται εύκολη, αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.Τύπε τον καλέσαν στην εθνική Βραζιλίας?Θα τον δούμε το καλοκαίρι????

Ο Σουαρές κυνηγάει το γκολ σα δαιμονισμένος. Η Λίβερπουλ είχε 1-2 ευκαιρίες να βάλει και 6ο. Καλό είναι ο Ρότζερς να κάνει και τη 3η αλλαγή του με κανέναν πιτσιρικά (αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι έχει δυνατότητες)
ο Στέρλιγκ είναι 19χρονών. Αυτός που μπήκε στη θέση του Τζέραλντ νομίζω πως είναι επίσης μικρός. Δε ξέρω και πόσο είναι ο Άσπας που μπήκε στη θέση του Σουάρες.Χλωμό να έχει κάποιον στην αποστολή, το περίμενε ντέρμπι γαρ.
Παίκτης του αγώνα ο 19χρονος Στέρλιγκ. Μπραβο στο μικρό γιατι και ο κάπτεν έκανε καταπληκτικό ειδικό ανασταλτικά, και ο Σκρτλ ήταν πολύ καλός σήμερα, και ο Σταριτζ και ο Σουάρες (έστω και αν δε σκόραρε)
Σίγουρα; Γιατί εδώ δείχνουν τον πιτσιρικά.Ο καραφλός κατσαπλιάς που δεν πας είναι παίκτης του αγωνα μαν
Σίγουρα; Γιατί εδώ δείχνουν τον πιτσιρικά.
Τι ευκαιρία στο τέλος πάλι. Νομίζω πως οι της Άρσεναλ πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν έφυγαν με 8γκολ στο κεφάλι
Αυτόν που έκαναν χαζό ο Μήτρογλου με τον Καραγκούνη λες????Ο καραφλός κατσαπλιάς που δεν πας είναι παίκτης του αγωνα μαν
50 βαθμοί η Λίβερπουλ και μπαίνει, θεωρώ στη μάχη της 3ης θέσης.