bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.438
- Πόντοι
- 9.086
Το μεγάλο ενδιαφέρον πλέον νομίζω είναι στο ποιος θα πέσει...μεγάλο ματς τώρα Γουέστ Χαμ - γουλβς
Γεια σου ρε μαυροπανε μάγκα!!!!!Το μεγάλο ενδιαφέρον πλέον νομίζω είναι στο ποιος θα πέσει...μεγάλο ματς τώρα Γουέστ Χαμ - γουλβς
Μιλαμε για λουζερ με ολη τη σημασια της λεξης.Η Άρσεναλ σήμερα έχασε το πρωτάθλημα. Μόνο με το C.L. της έμεινε και αυτό αν παίξει Rugby γιατί ποδόσφαιρο δεν παίζει
Δεν παίζει μπάλα η Άρσεναλ, είναι λουζερ και η Σίτι δείχνει να είναι στα πάνω της τώρα.Έχει δρόμο ακόμα
Αύριο η Σίτι παίζει στην Τσέλσι και την άλλη βδομάδα το μεταξύ τους
Ήταν κηδεία το σημερινό πολύ καλή ομάδα η Μπορνμουθ
Δεν παίζει μπάλα η Άρσεναλ, είναι λουζερ και η Σίτι δείχνει να είναι στα πάνω της τώρα.
Τις τελευταίες εβδομάδες πείθει σε αντίθεση με την Τσέλσι που είναι τσίρκο και και την Άρσεναλ που έχει αλλεργία με τους τίτλους.Είναι όμως και -9 με 2 ματς λιγότερα
Θα ναι κρίσιμο το αυριανό
Φαίνεται ότι ανεβαίνει η Σίτι αλλά δεν σκίζει στο πρωτάθλημα δεν πείθει ότι μπορεί να το πάει σερι σαν άλλες χρονιές

Άγγλοι,αιώνιοι μπέκρεςο αυθεντικός Mr. Arsenal ( μακάρι να τον είχαμε τώρα !! ) σε μια κατάθεση ψυχής...
αξίζει να το βρείτε και στο youtube......απλά συγκλονιστικός.....
![]()
Συγκλονιστικός ο Τόνι Ανταμς: «Δεν βρέχω πια το κρεβάτι μου, έπινα για να αντέξω τον εαυτό μου!»
Σε μια συγκλονιστική παραδοχή προχώρησε ο Τόνυ Άνταμς, ο οποίος μίλησε για την πιο μαύρη σελίδα της ζωής του, που τον οδήγησε κοντά στην αυτοκαταστροφή.www.gazzetta.gr
Αν εχεις υπομονή, δες το Tuesday Club του Παπασημακόπουλου στο youtube.Άγγλοι,αιώνιοι μπέκρες
Αν εχεις υπομονή, δες το Tuesday Club του Παπασημακόπουλου στο youtube.
Αν δεν ανοίγει το link, ψάξτο στο youtube....αφιέρωσε μισή ώρα από τη ζωή σου...
Δεν μιλάμε για έναν ή δύο μπέκρες, αλλά ολόκληρη την ομάδα !!!!
Μιλάμε ε΄δω είναι το μυστικό για την καλύτερη άμυνα όλων των εποχών...
Σίμαν, Ντίξον, Ανταμς, Γουίντεμπερν και οι υπόλοιποι.....δυο μπουκάλια έκαστος..
και με τρελά ευτράπελα.......
μέχρι κι ο κόουτς συμφωνούσε και έκοψε την πρωινή προπόνηση της ομάδας,
γιατί δεν πήγαινε κανείς !,,,ήταν όλοι λιώμα.....μέχρι που πήγαν ο Βενγκέρ και ο Βιειρά....
ρε έπιναν μπύρες στα αποδυτήρια..τι τρατζίκ ???

Αυτοί ήταν όλα καμένοι.ρε έπιναν μπύρες στα αποδυτήρια..τι τρατζίκ ???
μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία......
η μαλακία είναι δεν είχε πάρει τον Βινι Τζοουνς τότε από τη Wibledon
που έκανε τακλιν με το κεφάλι στον Ροι Κιν κ τον εριξε κάτω.....
Πέρα από την πλάκα όμως, ο Ανταμς στούκαρε σε ένα τοίχο με το αμάξι του λιώμα από το πιώμα, πήγε 2 μήνες φυλακή στη μέση της περιόδου, Αγγλία βλέπεις εκεί, οι νόμοι εφαρμόζονται, και αυτό τον ταρακούνησε και σώθηκε......δεν κατέληξε σαν τον Γκασγκόιν.....
ο Μέρσον είχε κατηγορηθεί για διακίνηση κοκαϊνης, ο Ντεηνιντ Χιλιερ έκλεβε βαλίτσες στις αποστολές στα αεροδρόμια, ο Ρει Πάρλορ είχε μπει φυλακή σε αυτόφωρη διαδικασία επειδή πλάκωσε στο ξύλο αντίπαλους οπαδούς ( !! )....
μιλάμε για άγριες καταστάσεις....που να τους κάνεις καλά ρε αυτούς ? Σαν τα γατάκια που έχουμε τώρα ??![]()
Στη νότια αγγλία τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα....δεκαετίες 60 μέχρι 80 στη βόρειο αγγλία, Νιουκαστλ, Σαντερλαντ, Μιντλεσμπρο, Καρλαιλ , που η΄ταν οι βαριές βιομηχανίες και τα ανθρακωρυχεία οι πάικτες ήταν 50% - 50%, οι μισοί ήταν αλκοόλες και τζογαδόροι ...το έξτρα εισόδημα από τη μπάλα πήγαινε υπέρ πίστεως.....Αυτοί ήταν όλα καμένοι.

Μας έκαψε το προηγούμενο ματσ δεν ξανά παίζω γιουβαιτετντ στο στοίχημα όσο και αν την αγαπώ δεν είναι μακριά από μπετΜετα το διπλο με ΜU αλλη μια νικη σημερα για την leedsαρα και ακομα πιο κοντα στην σωτηρια.
Κακος χαμος στην ουρα της βαθμολογιας.
Την εχω καταραστει την γιουναιτεντ γτ με ειχε στειλει πολλους κουβαδες πριν χρονια και εχω σταματησει να την πονταρω.Μας έκαψε το προηγούμενο ματσ δεν ξανά παίζω γιουβαιτετντ στο στοίχημα όσο και αν την αγαπώ δεν είναι μακριά από μπετ