Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ετσουξε το γκολ στο 95...........Αρσεναλακιας τι έγινε;![]()
Η ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη άποψη που έχω, είναι ότι τον ήπιαμε....Αρσεναλακιας τι έγινε;![]()

Πληρώνετε το γεγονός ότι δεν έχετε έναν...HaalandΗ ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη άποψη που έχω, είναι ότι τον ήπιαμε....![]()
μακροπρόθεσμα μπορεί, αλλά από τη στιγμή που σταμάτησαν να πάιζουν μαζί Γκαμπριελ - Σαλιμπα έχει χάσειΠληρώνετε το γεγονός ότι δεν έχετε έναν...Haaland
Και χωρίς αυτούς έχετε και άλλους αξιόπιστους στόπερ. Καθαρό εννιάρι δεν έχετε. Ο Σουηδός φαίνεται ότι δεν είναι για τοπ επίπεδο και οι Χαβερτζ , Jesus αδερφέςμακροπρόθεσμα μπορεί, αλλά από τη στιγμή που σταμάτησαν να πάιζουν μαζί Γκαμπριελ - Σαλιμπα έχει χάσει
την ισορροπία της και τη συνοχή της η ομάδα...θα τα ξαναβρεί αλλά πολλοί τραυματισμοί και φέτος και δεν μπορεί να είναι τυχαίο.....
Έλα όμως που τραυματίστηκαν όλοι....πάει κι ο Μοσκέρα 2 μήνες, κτύπησε κι ο Καλαφιόρι...δεν είναι το ίδιο..Και χωρίς αυτούς έχετε και άλλους αξιόπιστους στόπερ. Καθαρό εννιάρι δεν έχετε. Ο Σουηδός φαίνεται ότι δεν είναι για τοπ επίπεδο και οι Χαβερτζ , Jesus αδερφές
Έχετε από τα πιο πλήρες ρόστερ που έχουν υπάρξει. Δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν πάρετε είτε πρωτάθλημα είτε C.L.Έλα όμως που τραυματίστηκαν όλοι....πάει κι ο Μοσκέρα 2 μήνες, κτύπησε κι ο Καλαφιόρι...δεν είναι το ίδιο..
φαντάσου Λιβερπουλ χωρις Βαν Νταικ για κανα τριμηνο..θα έπεφτε κατηγορία με το χάλι που έχουν ....
οτον Χαβερτζ τον αδικείς , μακάρι να τον είχαμε τώρα....αν και πιστεύω δεν έχουμε κανει γκέλα ακόμη εκτός με Σαντερλαντ....
νωρίς είναι, θα δείξει...
www.sport24.gr
www.sport24.gr
Παιχτάρα και τυπάρα!Από τους καταλύτες της φετινής μας πορείας.Υπερπολύτιμος και μετρημένος.Καλα τα λεει ο Χρησταρας...
![]()
Ένας ηγέτης και απόλυτος «σταρ» της Άρσεναλ: Πώς ο Ντέκλαν Ράις οδηγεί το πρωτάθλημα στο… κόκκινο!
Πριν από τρία χρόνια, όταν η Άρσεναλ αποφάσιζε να επενδύσει πάρα πολλά εκατομμύρια και να κάνει ρεκόρ στην ιστορία της, με τη μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις, μερικοί αμφισβητούσαν την αξία του. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ αμφιβολία και υπάρχουν κομμάτια μου σε αυτή τη στήλη από το 2021, ακόμα για το τι...www.england365.gr