Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.682
- Πόντοι
- 13.116
Μεγάλη γαμιόλα η κυρία, με την καλή την έννοια πάντα ...

Ξέρεις τι χαρτί έχει να μαζέψει άμα τον διώξουν; Πλέον στη μπουτζα του.Φαντάσου στην Ελλάδα να έκανε τέτοιες δηλώσεις ο Βιτόρια..... " κύριοι αμα σας αρέσω" ....![]()
Αμορίμ: «Δεν θα αλλάξω τη φιλοσοφία μου, αν θέλουν ας αλλάξουν εμένα!»
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του, παρά την «βαριά» ήττα με 3-0 από τη Σίτι.www.gazzetta.gr
Η χειρότερη ομάδα της Premier League είναι η Γιουνάιτεντ του Αμορίμ!Κατηφόρα δίχως τέλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ρούμπεν Αμορίμ που κατέγραψε ακόμη μία «μαύρη» ημέρα για τον σύλλογο, μετά την ήττα από τη Σίτι.
|

σβηστά θα το πάρετε....Αν δεν κερδίσει η Γιουνάιτεντ ΚΑΙ σήμερα, δεν ξέρω πότε θα το κάνει
5-0 στο 90' να είναι, θα φοβάμαι μην φάμε 6σβηστά θα το πάρετε....

Πες τα ρε μαν με τους τρύπιους και τους λούζερ,μόνο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.Στο +5 οι πρωταθλητες. Και ειμαστε στην 5η αγωνιστικη, ακομη. Εαν μεγαλωσει και αλλο η διαφορα, δεν τον βλεπω καλα τον βοηθουλη στα νεροπιστολα.
Μην αρχισετε κωλοφαρδη η Λιβερπουλ κτλ που τα παιρνει στο 90+ τα ματς. Αντε 1-2 στην αρχη λες, οκ τυχη, μετα δεν ειναι τυχη. Ειναι το μεταλλο της ομαδας. Ειναι η στοφα του πρωταθλητη.
Και που να δεσει αυτη η ομαδα.
UP THE REDS!
Μπρέντφορντ, ο... εφιάλτης της Γιουνάιτεντ!Η Μπρέντφορντ και φέτος έκανε άνω - κάτω τη Γιουνάιτεντ στο «Gtech Community Stadium», επικράτησε 3-1 και την έστειλε στη 13η θέση. Εχασε πέναλτι ο Μπρούνο.
|
Αυτός δεν έβαζε γκολ ούτε με αίτηση. Κοίτα που θα τον αναστήσει η Πάλας.@SLIM SHADY που είσαι ρε φίλε ? Υπάρχουν και χειρότερα από εσάς...
Το φάγανε στην παράταση από έναν πρώην Αρσεναλ....εμ κάθε μέρα του Αη Γιαννιού θα είναι ?
![]()