Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παλια μου τεχνη κοσκινο που λεει και η παροιμιαΔιάβασα ότι μπούκαρε μέσα ο χοντρός;![]()
δεν τον θέλεις επειδή έπαιζε στην Τοτεναμ ? είναι άμπαλος ? δεν ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας ? είναι γερασμένος ?
μια χαρά μου φαίνεται εμένα ..μακάρι ανα ερχόταν στην ομάδα μας ....
τωρα τι θα κόστιζε απο λεφτά , αυτό είναι άλλη ιστορία ...
Ρε Aragon τα θες και τα λες η μας κάνεις πλάκα ρε εσύ ?? Μου αρέσει που είσαι και Arsenal ρε τυπε ...... εδώ τις τελευταιες 4ις χρονιές παίζω με μάξιμουν 23ηδες 25αρηδες , που παίζουν σαν κρομπρεσερ μέχρι το 94' πάνω κάτω την μπάλα , εδώ έχω Σακα τον νέο Ουμπα , Ραις , Οντεγκααρντ , Τροσαρ που πάνε τρενο , σκοραρουν μέχρι και τα μπακ φέτο !!!! .....κι εσύ μου λες να φέρω τον παλεμαχο Κέιν να στήσει περιπτερο μπροστά , Έλεος ρε εσύ τυπε σοβαρεψου μην άκουω πιπες πρωινιατικα και δεν έχω φάει και το μπραντς μου ακόμα .....δεν τον θέλεις επειδή έπαιζε στην Τοτεναμ ? είναι άμπαλος ? δεν ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας ? είναι γερασμένος ?
μια χαρά μου φαίνεται εμένα ..μακάρι ανα ερχόταν στην ομάδα μας ....
τωρα τι θα κόστιζε απο λεφτά , αυτό είναι άλλη ιστορία ...
Πρώτον δεν ρώτησα εσένα τύπε....με άλλον είχα κουβέντα, και απλά πετάχτηκες ......Ρε Aragon τα θες και τα λες η μας κάνεις πλάκα ρε εσύ ?? Μου αρέσει που είσαι και Arsenal ρε τυπε ...... εδώ τις τελευταιες 4ις χρονιές παίζω με μάξιμουν 23ηδες 25αρηδες , που παίζουν σαν κρομπρεσερ μέχρι το 94' πάνω κάτω την μπάλα , εδώ έχω Σακα τον νέο Ουμπα , Ραις , Οντεγκααρντ , Τροσαρ που πάνε τρενο , σκοραρουν μέχρι και τα μπακ φέτο !!!! .....κι εσύ μου λες να φέρω τον παλεμαχο Κέιν να στήσει περιπτερο μπροστά , Έλεος ρε εσύ τυπε σοβαρεψου μην άκουω πιπες πρωινιατικα και δεν έχω φάει και το μπραντς μου ακόμα .....
Μου κάνει εντυπώση που ρωτάς κιόλας ρε μαν γιατί δεν θέλω Κειν ,δεν κολλάει και δεν θα κολλήσει πουθενά με το τωρινό ροστερ μαν , δεν χρειάζεται να έρθει στην Ομαδαρα να δούμε αν θα πιασει , ας μείνει Γερμανία να τον φάνε στη μαπα οι Γερμαναράδες δεν τον θέλω στο νησί ούτε απ έξω
δεν ειναι πλεον χοντροςΔιάβασα ότι μπούκαρε μέσα ο χοντρός;![]()
Ετσι και 40 κόρνερ κτλΗ κατοχή πρέπει να 'ναι 75-25, αλλά ΜΟΝΟ τα γκολ μετράνε έλεγε ο Πούσκας.
Εντάξει, κάνατε κ 2 ανατροπές χωρίς σπρώξιμο, να τα λέμε ολαΆλλοι ανατροπές με κόντρα διαιτησία. Άλλοι μόνο με σπρώξιμο της διαιτησίας.
θρύλος - βάζελος εννοείς ??Αύριο η ματσαρα οι δύο καλύτερες ομάδες μακράν.

ηρέμησε συνοπαδέ...καλύτερος παίκτης σήμερα ο Χαβερτζ...προσαρμόστηκε κ παίζει όπως θέλει ο Αρτετα...Μπράβο μαλάκα Ραμσντειλ!!! Ρε πούστη μου, έναν σοβαρό τερματοφύλακα δεν μπορεί να πάρει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτός και ο χαζογκόλης ο Χάβερτζ, μιλάμε τους βλέπω και μου στρίβουν τα άντερα!!!
θρύλος - βάζελος εννοείς ??![]()
Καλά ο Χάβερτζ αν δεν έβαζε αυτή την κεφαλιά, που δεν ήθελε πολύ να το χάσει,θα τον έδιωχνα αν ήμουν Αρτέτα. Ο Ραμσντειλ έκανε 2 φοβερές αποκρούσεις στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν δεν είχε κάνει την πατάτα, θα ήταν πιο εύκολο το match. O White μπορεί να έβγαλε τις ασσίστ αλλά για μένα είναι λίγος. Και βέβαια η Brentford σήμερα έπαιζε αντι-ποδόσφαιρο. Φάνηκε και η απουσία του Μαρτινέλλι.ηρέμησε συνοπαδέ...καλύτερος παίκτης σήμερα ο Χαβερτζ...προσαρμόστηκε κ παίζει όπως θέλει ο Αρτετα...
αντίθετα ο Ραμσντεηλ τον παίζει....
νίκη - πρόκριση τώρα με Πορτο...
καλά στο μαρκάρισμα του Τροσάρ, ο μαλάκας στο var τι είδε ρε πούστη μου ?
Ναι αλλά έβγαλε και χταπόδι..Καλά ο Χάβερτζ αν δεν έβαζε αυτή την κεφαλιά, που δεν ήθελε πολύ να το χάσει,θα τον έδιωχνα αν ήμουν Αρτέτα. Ο Ραμσντειλ έκανε 2 φοβερές αποκρούσεις στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν δεν είχε κάνει την πατάτα, θα ήταν πιο εύκολο το match. O White μπορεί να έβγαλε τις ασσίστ αλλά για μένα είναι λίγος. Και βέβαια η Brentford σήμερα έπαιζε αντι-ποδόσφαιρο. Φάνηκε και η απουσία του Μαρτινέλλι.
Δεν το βλέπω εύκολο με την Πόρτο. Μακάρι να διαψευστώ.