Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και το λιβερπουλ-μπραιτον πιστευω θα εχει ενδιαφερον
ελα ντε οντωςΜατσάρα ήτανε.Ο Τροσαρ έγινε Μέσι![]()
ε παντα, ειναι τοσο εμπορικη ομαδα που το γηπεδο εχει 50% ασιατες τουριστες σε καθε game. τραβανε σελφι και αμα δουν πουτσα φευγουνΟι οπαδοί της United φεύγουν πριν καν τελειώσει το ημίχρονο![]()
Εκτός έδρας έπαιζαν, δεν νομίζω να πήγαν οι τουρίστες εκεί.ε παντα, ειναι τοσο εμπορικη ομαδα που το γηπεδο εχει 50% ασιατες τουριστες σε καθε game. τραβανε σελφι και αμα δουν πουτσα φευγουν
ε ιδια πολη ειναι, τι εντος εδρας.... βασικα, 6 χιλιομετρα απεχουν τα δυο γηπεδαΕκτός έδρας έπαιζαν, δεν νομίζω να πήγαν οι τουρίστες εκεί.
Δεν ξέρω με Casemiro τί γίνεται και δεν τον χρησιμοποιεί περισσότερο. Μήπως η φυσική του κατάσταση δεν είναι ακόμα σε ικανοποιητικό επίπεδο;Αρσεναλ πολυ καλη εμφανιση, σκοτωσε την Τοτεναμ στο δευτερο ημιχρονο. Στο πρωτο με το που το εφαγε πηγε να τα κανει θαλασσα αλλα στο δευτερο εστρωσε. Λιβερπουλ μια απο τα ιδια αμυνα που μπαζει η επιθεση κατι εκανε αυτη την φορα. Ο Πεπ αποφασισε να πιεσει ψηλα με αποτελεσμα το ματς να γινει Τζουλια με 2 μαυροι. Λαθος του Τεν χακ που δεν ξεκινησε τον Κασεμιρο στα χαφ.