1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;Μιλάς ως Παναθηναικός ή ως Λίβερπουλ?![]()

εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;Μιλάς ως Παναθηναικός ή ως Λίβερπουλ?![]()

για ποιον λογο ειναι κωλοφαρδη η μανσεστερ?που στους 16 απο ιντερ-ρεαλ-πορτο-λυον-σπορτιγκ-ρομα-γιουβε πηρε ισως την πιο δυνατη?ε σειρα μας να παρουμε μια στα χαρτια ευκολη κλρωση...εγω λεω οτι ειναι τυχεροι οι 4 που ναι στην αλλη μερια που δεν θα παιξουνε με την μαντσεστερ μεχρι τον τελικο
Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις!εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;
![]()
Ως πράκτορας του Κρόκους και μαθητούδι του [size=10pt]Πλέζουρα[/size] μίλησες...Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις!![]()
Καλημέρα συνάδελφε!Ως πράκτορας του Κρόκους και μαθητούδι του [size=10pt]Πλέζουρα[/size] μίλησες...
Σιλάνς και τα 2 σας...ράδιο αρβύλα ήταν το όλο θέμα...

Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρηςΚαλημέρα συνάδελφε!
Τι μασκαριλίκια είναι αυτά στο άβαταρ?

Κουφάλα δεν μπαίνει στο σάιτ το γυναικάκι (που λέει και ο βόθρος) και ξεσπάθωσες!Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρης![]()

Ασε τα γυναικάκια τώρα και τσέκαρε κανα ματς για σήμερις...Κουφάλα δεν μπαίνει στο σάιτ το γυναικάκι (που λέει και ο βόθρος) και ξεσπάθωσες!![]()

άστα ρε...αφού ηγαπείς σφόδρα...........Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρης![]()

Μαρτυριάρηηηηηη...άστα ρε...αφού ηγαπείς σφόδρα...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εσύ τραγουδα και εγώ να παίρνω κούπες......Μαρτυριάρηηηηηη...
Η σούφρα σου συνήλθε χρυσή μου???
πέρασαν 9 μέρες ή όχι ακόμα από τον πρωκτοβιασμό???![]()
Eσύ παίρνε κούπες...εγώ να σου ανοίγω την κλανύθρα και μετά με τις κούπες να το παίζεις Λίλαςεσύ τραγουδα και εγώ να παίρνω κούπες......

όσα δεν φτάνει η αλεπού.....τα λέει κρεμαστάρια.....Eσύ παίρνε κούπες...εγώ να σου ανοίγω την κλανύθρα και μετά με τις κούπες να το παίζεις Λίλας
![]()
![]()
![]()