Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 385K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 38 10,4%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 78 21,3%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 49 13,4%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 108 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 72 19,7%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 21 5,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
121
Πόντοι
6
τελικα 1-1.το σκορ ειναι μαγικη εικονα αφου στο γηπεδο υπηρχε μια ομαδα.αλλα ειπαμε ο τσιχλοφουσκακιας εχει εχει μεγαλη ρεντα και σχεδον παντα τη γλυτωνει.
Όντως μαγική εικόνα πολύ καλύτερη η Λίβερπουλ με χαμένες ευκαιρίες μέχρι και το 92' αλλά όταν η ταναπού η μπάλα δεν θέλει να μπει :referee: Το χάσαμε και στο στοίχημα..... :jerking:

KRITIKOS1985

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
381
Πόντοι
3.345
οι μεγαλες ομαδες αν ευνονουνται συνεχεια τοε θα πρεπει να σταματησουν οι υπολοιπες να παιζουν.αλλωστε σημερα επαιζαν οι δυο κορυφαιες αγγλικες ομαδες οταν ομως συνεχεια τα τελευταια χρονια μονο η μια απο αυτες περνει σφυριγματα που η δινουν προκρισεις σε κυπελλο η αλλοιωνουν αποτελεσματα εγω διαφωνω.τωρα το ψιλοδικαιη ισοπαλια με μια ομαδα να κανει τουλαχιστον 5-6 ευκαιριες για γκολ και η αλλη ενα γκολ και μια υποψια φασης αυτο παλι ειναι υποκειμενικο καθαρα και πως το βλεπεις το παιχνιδι και απο ποια σκοπια ;)
Ότι κ να κάνουν οι μικρές ομάδες αυτό ισχύει από τότε που υπάρχει ποδόσφαιρο...

Επειδή καταλαβαίνω ότι υποστηρίζεις Λίβερπουλ θα σε στεναχωρήσω λέγοντας σου αυτό.Σήμερα η Μαντσεστερ έπαιζε χωρίς ένα κάρο βασικούς κ πάλι μπόρεσε να πάρει το Χ το οποίο κρατούσε πολύ εύκολα στο πρώτο ημίχρονο κ με λίγη δόση τύχης στο δεύτερο...Φντάσου να παίζανε οι βασικοί..Αυτό δείχνει το πόσο έχει κατέβει επίπεδο η Λίβερπουλ...Δυστυχώς γιατί είναι όντως ιστορική ομάδα...

KRITIKOS1985

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
381
Πόντοι
3.345
οποτε αυτο που ελεγες οτι δεν υπηρχαν κλασικες ευκαιριες δεν ισχυει ;)εγω δε ειπα το αντιθετο για τον τερματοφυλακα μερος του παιχνιδιου ειναι.
Υπήρξαν αλλά όχι τόσες πολλές...3-4 θα έλεγα...

Επισκέπτης
Ότι κ να κάνουν οι μικρές ομάδες αυτό ισχύει από τότε που υπάρχει ποδόσφαιρο...

Επειδή καταλαβαίνω ότι υποστηρίζεις Λίβερπουλ θα σε στεναχωρήσω λέγοντας σου αυτό.Σήμερα η Μαντσεστερ έπαιζε χωρίς ένα κάρο βασικούς κ πάλι μπόρεσε να πάρει το Χ το οποίο κρατούσε πολύ εύκολα στο πρώτο ημίχρονο κ με λίγη δόση τύχης στο δεύτερο...Φντάσου να παίζανε οι βασικοί..Αυτό δείχνει το πόσο έχει κατέβει επίπεδο η Λίβερπουλ...Δυστυχώς γιατί είναι όντως ιστορική ομάδα...
εχω να σου πω οτι τα τελαυταια χρονια οταν η λιβερπουλ ηταν για κλωτσιες κερδιζε συνεχως τη γιουναιτετ και μαλιστα με αποκορυφωμα την προπερσινη 4αρα.το οτι επαιζε χωρις 3 παιχτες δεν μου λεει κατι και με τα ΑΝ δεν κανεις τιποτα.και εγω σου λεω αν επαιζαν οπως σε προηγουμενα παιχνιδια θα εχανε ;)φυσικα δεν νομιζω να υπονοεις οτι η λιβερπουλ ειναι μικρη ομαδα ...οταν εχει 5 πρωταθλητριων ;)σαφως η πιο πετυχημενη βρετανικη ομαδα οσο και αν δεν σου αρεσει αυτο.και μιλαω συνολικα και οχι τα 20 τελευταια χρονια ;)

KRITIKOS1985

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
381
Πόντοι
3.345
εχω να σου πω οτι τα τελαυταια χρονια οταν η λιβερπουλ ηταν για κλωτσιες κερδιζε συνεχως τη γιουναιτετ και μαλιστα με αποκορυφωμα την προπερσινη 4αρα.το οτι επαιζε χωρις 3 παιχτες δεν μου λεει κατι και με τα ΑΝ δεν κανεις τιποτα.και εγω σου λεω αν επαιζαν οπως σε προηγουμενα παιχνιδια θα εχανε ;)φυσικα δεν νομιζω να υπονοεις οτι η λιβερπουλ ειναι μικρη ομαδα ...οταν εχει 5 πρωταθλητριων ;)σαφως η πιο πετυχημενη βρετανικη ομαδα οσο και αν δεν σου αρεσει αυτο.και μιλαω συνολικα και οχι τα 20 τελευταια χρονια ;)
Πρώτον δεν είχε έξω μόνο 3 παίκτες.Ρούνει,Τσιτσαρίτο,Νάνι,Βαλέντσια.Κ δεν στο είπα σαν υπόθεση.Είναι σίγουρο ότι με αυτούς μέσα το ματς ξεκινούσε από το διπλό,όσο κ αν δεν σου αρέσει αυτό.Επίσης από πέρυσι σε έχει ξεπεράσει στα πρωταθλήματα κ υπολείπεται 2 Ευρωπαικά νομίζω.Έχεις να πάρεις 21 χρόνια πρωτάθλημα.Θεωρείσαι γενικά μεγάλη ομάδα,αλλά τα τελευταία χρόνια δεν θεωρείσαι.Απόδειξη οι παίκτες που παίρνεις...

KRITIKOS1985

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
381
Πόντοι
3.345
σιγουρα δεν μιλας σοβαρα :grin:πεναλτυ μαρς δεν νομιζω να ειχε η γιουναιτετ ;)τωρα αν μιλας για φαουλ στο κεντρο του γηπεδου ...μαζι σου ;)
Θα σου ξαναπώ ότι πιστεύω ότι δεν υπάρχει πέναλντυ στη φάση που λες,κ στη φάση του φάουλ του Τζέραρντ δεν υπάρχει φάουλ...

Επισκέπτης
Πρώτον δεν είχε έξω μόνο 3 παίκτες.Ρούνει,Τσιτσαρίτο,Νάνι,Βαλέντσια.Κ δεν στο είπα σαν υπόθεση.Είναι σίγουρο ότι με αυτούς μέσα το ματς ξεκινούσε από το διπλό,όσο κ αν δεν σου αρέσει αυτό.Επίσης από πέρυσι σε έχει ξεπεράσει στα πρωταθλήματα κ υπολείπεται 2 Ευρωπαικά νομίζω.Έχεις να πάρεις 21 χρόνια πρωτάθλημα.Θεωρείσαι γενικά μεγάλη ομάδα,αλλά τα τελευταία χρόνια δεν θεωρείσαι.Απόδειξη οι παίκτες που παίρνεις...
εχεις ενα παραπανω πρωταθλημα ακι εχω 2 παραπανω ευρωπαικα αρα ποια ειναι πιο ειναι πιο δυσκολο;τωρα σου απαντησα και περσι και προπερσι με βασικους επαιζες αλλα παλι εχασες και μαλιστα τη μια φορα με μια μεγαλοπρεπη 4αρα.τωρα αν εσυ μετρας μια ομαδα αν ειναι μεγαλη απο τα τελευταια χρονια προβλημα σου.και εγω στην ισπανια μπαρτσελονα ειμαι η ρεαλ εχει να φανει στην ευρωπη κοντα στα 10 χρονια αλλα τη να πουμε..οταν εχει 9 ευρωπαικα ;)

Επισκέπτης
Θα σου ξαναπώ ότι πιστεύω ότι δεν υπάρχει πέναλντυ στη φάση που λες,κ στη φάση του φάουλ του Τζέραρντ δεν υπάρχει φάουλ...
καλα ενταξει μπορει να μου πεις οτι και το περσινο πεναλτυ που πηρες στο πρωτο λεπτο στο κυπελλο ηταν μαρς :2funny:για μενα απο τη στιγμη που το χερι ειναι προτεταμενο και κανει κινηση προς την μπαλα ειναι ορισμος του πεναλτυ.τα υπολοιπα τα ακου βερεσε.οσο για το φαουλ ..δεν πρεπει φυσικα να μιλας σοβαρα :grin:

Επισκέπτης
Καμία αλλά σου έβαλε το γκολ όμως.Ένδειξη μεγάλης ομάδας αλλά κ τυχερής...
τοτε ρε τυπε χωρις ευκαιρια και να δεχτω οτι η λιβερπουλ εκανε 3-4 που λες πως βγαζεις το συμπερασμα οτι το αποτλεσμα ειναι δικαιο;καληνυχτα ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
εχεις ενα παραπανω πρωταθλημα ακι εχω 2 παραπανω ευρωπαικα αρα ποια ειναι πιο ειναι πιο δυσκολο;τωρα σου απαντησα και περσι και προπερσι με βασικους επαιζες αλλα παλι εχασες και μαλιστα τη μια φορα με μια μεγαλοπρεπη 4αρα.τωρα αν εσυ μετρας μια ομαδα αν ειναι μεγαλη απο τα τελευταια χρονια προβλημα σου.και εγω στην ισπανια μπαρτσελονα ειμαι η ρεαλ εχει να φανει στην ευρωπη κοντα στα 10 χρονια αλλα τη να πουμε..οταν εχει 9 ευρωπαικα ;)

έχει αντιστραφεί όμως η τάση της κάθε ομάδας...
η utd έχει χτίσει ομάδα που είναι μέσα στο CL κάθε χρόνο και το να φτάσει τα 6 τρόποαια λογικά είναι κάτι που θα γίνει στα επόμενα χρόνια

Επισκέπτης
έχει αντιστραφεί όμως η τάση της κάθε ομάδας...
η utd έχει χτίσει ομάδα που είναι μέσα στο CL κάθε χρόνο και το να φτάσει τα 6 τρόποαια λογικά είναι κάτι που θα γίνει στα επόμενα χρόνια
εγω σου απαντω μια λιβερπουλ που δεν υπαρχει χωρις ομαδα διοικηση καταφερε και πηρε σε 10 χρονια ενα ευρωπαικο και ηταν και παρων σε ενα τελικο.αληθεια η γιουναιτετ τη δεκαετια 70-80 που μεσουρανουσε η λιβερπουλ σε ποσους ευρωπαικους τελικους ηταν παρων;για να καταλαβεις ποσο μεγαλη ομαδα ειναι μια ακομα και οταν ειναι στα κατω της στην αγγλια επι 20 χρονια.τοDNA φαινεται στην ευρωπη με την απιστευτη ανατροπη με τη μιλαν αυτο δεν εχει γινει ποτε στα χρονικα και σε κανεναν τελικο ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Δεν λέω πως δεν είναι μεγάλη ομάδα, απλά η πορεία των ομάδων έχει αντιστραφεί πλέον και η ψυχολογία είναι με την utd. Θα προσθέσω πως ένα άλλο στοιχείο των μεγάλων ομάδων είναι και η διάρκεια... και η utd πλέον έχει χτίσει πάνω σε αυτό

Επισκέπτης
Δεν λέω πως δεν είναι μεγάλη ομάδα, απλά η πορεία των ομάδων έχει αντιστραφεί πλέον και η ψυχολογία είναι με την utd. Θα προσθέσω πως ένα άλλο στοιχείο των μεγάλων ομάδων είναι και η διάρκεια... και η utd πλέον έχει χτίσει πάνω σε αυτό
τυπε ετσι ειναι οι ομαδες.ανθυμασαι η und ειχε 21 χρονια να παρει πρωταθλημα και ποσα χρονια να παρει ευρωπαικο.το θεμα ειναι οτι η λβερπουλ διαχρονικα ειναι η ομαδα που στην ευρωπη εχει καλυτερα αποτελεσματα ακομα και οταν εχει νεκρες περιοδους οπως τωρα.μην ξεχνας οτι και τους δυο τελικους που πηρε κοιμηθηκε ο θεος ειδικα αυτον με τους γερμανους που ηταν μαγικη εικονα ;)αλλα ετσι ειναι η μπαλα η μαγκια ειναι οταν εισαι στα κατω σου να δειχνεις ποσο μεγαλη ομαδα εισαι.και η λιβερπουλ το εχει κανει αυτο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
Η utd είχε να πάρει πρωτάθλημα 25 χρόνια και τα κατάφερε μετά από 6-7 χρόνια από τότε που πήρε τον Sir. Η διαφορά που βλέπω είναι πως αφού πέρασε κάποιες ζόρικες περιόδους μέχρι τον 1ο τίτλο, η ομάδα χτίστηκε και μεγαλούργησε.
Η Λίβερπουλ δεν βλέπω να προσπαθεί για κάτι αντίστοιχο. Κάνει μεμονωμένες ενέργειες και λίγες έχουν βγει. Για αυτό λέω πως οι τάσεις είναι αντίθετες. Όσο ο sir έχει όρεξη για δουλειά, τα πράγματα είναι δύσκολα για τους αντιπάλους του.

Επισκέπτης
Η utd είχε να πάρει πρωτάθλημα 25 χρόνια και τα κατάφερε μετά από 6-7 χρόνια από τότε που πήρε τον Sir. Η διαφορά που βλέπω είναι πως αφού πέρασε κάποιες ζόρικες περιόδους μέχρι τον 1ο τίτλο, η ομάδα χτίστηκε και μεγαλούργησε.
Η Λίβερπουλ δεν βλέπω να προσπαθεί για κάτι αντίστοιχο. Κάνει μεμονωμένες ενέργειες και λίγες έχουν βγει. Για αυτό λέω πως οι τάσεις είναι αντίθετες. Όσο ο sir έχει όρεξη για δουλειά, τα πράγματα είναι δύσκολα για τους αντιπάλους του.
η λιβερπουλ ειχε την αυχια να πεσει πανω σε ενα μαλακα προπονητη τον ουγιε και να χασει πολλα χρονια.μετα υπηρχε διοικητηκη ασταθεια κατι που τωρα φαινεται να μην υπαρχει.μην ξεχνας οτι τωρα εχει προπονητη που ξερει την αγγλικη πραγματικοτητα αντιθετα με του ουγιε και τον μπενιτεθ.τωρα μην ξεχνας οτι η undασχετα με το αν ειχε καλη ομαδα ειχε πολλες φορες και τη βοηθεια της διατησιας οπου την χρειαζοταν ;)

KRITIKOS1985

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
381
Πόντοι
3.345
Κέρδιζε με εσύ με τεσσάρες,κ άσε με εμένα να σηκώνω πρωταθλήματα...Κ σου ξαναλέω,συνολικά είσαι μεγάλη ομάδα,τα τελευταία όμως χρόνια έχεις καταντήσει μικρή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom