Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Μας εχεις πριξει τ αρχιδια σταματα να σπαμαρεις τα νηματαΛίγες μέρες ακόμα καραντίνα και θα εμφανιστούν πολλά κρυφά ταλέντα εδώ μέσα!
Μας εχεις πριξει τ αρχιδια σταματα να σπαμαρεις τα νηματαΛίγες μέρες ακόμα καραντίνα και θα εμφανιστούν πολλά κρυφά ταλέντα εδώ μέσα!
Εγω εχω καταλαβει τη πληρωνω στη Γιαννιτσων εσυ δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι λες μπουρδεςΜάλλον κατάλαβες ότι είσαι ο μοναδικός που ακριβοπληρώνει στην Γιαννιτσών...
Μας εχεις πριξει τ αρχιδια σταματα να σπαμαρεις τα νηματα
Τραβα γαμησου ρε αρχιδι που θα με πεις και τσουτσεκι μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις μαλακιες σου που ολη την ωρα σπαμαρεις δε θες να γαμησεις και να τον παιζεις μεχρι να ματωσει δικαιωμα σου εμας μη μας πριζειςΕσένα ποιος σε όρισε αστυνόμο εδώ μέσα ρε μπούφε πετρωτέ ! Τώρα που έκλεισαν όλα με το παρεάκι σου χάσατε μεροκάματο και έχεις νεύρα? Άιντε πρωί πρωί το κάθε τσουτσέκι εδώ μέσα.
Τραβα γαμησου ρε αρχιδι που θα με πεις και τσουτσεκι μας εχεις πριξει τ αρχιδια με τις μαλακιες σου που ολη την ωρα σπαμαρεις δε θες να γαμησεις και να τον παιζεις μεχρι να ματωσει δικαιωμα σου εμας μη μας πριζεις
Πιες λιγο ξυδι να στανιαρεις κομπλεξικο αρρωστοφοβικο μουνοπανο και κατσε να την παιζεις μεχρι να ματωσει ενω καποιοι απο μας γαμαμε τωρα αν μπορω η αν γαμαω χωρις λεφτα αυτο το ξερω εγω και οχι εσυ το αρρωστοφοβικο μπασταρδι του κεραταΌχι απλά είσαι τσουτσέκι αλλά αμόρφωτο τσογλάνι, ένας νεοέλληνας που νομίζεις πως κάποιος είσαι ενώ στην ουσία είσαι ένα ανθρωπάκι μικροτσούτσουνο που δεν μπορεί να βρει γκόμενα να γαμήσει χωρίς λεφτά ούτε με σφαίρες. Δεν ασχολούμαι άλλο με παιδάκια κομπλεξικά , γράφε ότι θες.
τι χρεώνει η κουβανεζαΑυτη η κουβανεζα πολυ σφιχτη και προσεγμενη παρτε την λιλα 6988519758
60 ευρω 1 ωρατι χρεώνει η κουβανεζα
Τραβελος είναι τυπετι χρεώνει η κουβανεζα
μακριά από το κωλο μας και ότι θέλει άσ ειναιΤραβελος είναι τυπε
πηγες τελικα?Πέρασμα στις 12 ακριβώς.... Πέρα από 2 ερείπια τίποτε άλλο... Απελπισία...