Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.772
Πόντοι
446
Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό σου! Μπετονιέρα θα ταίριαζε καλύτερα. Ναι εκείνη την ώρα ήταν το τοπ ελπίζω να επανήλθε στα παλιά στάνταρ γιστι είχε καταντήσει αηδία... Δοκίμασε κανείς?Τι ωρα βγαίνει ίσως δοκίμαζα να της ρίξω έναν από περιέργεια.
Πλεον δεν αξιζει τιποτα.....απο τοτε που αρχισε να τον χρεωνει με το εκατοστο και το ρολοι στο χερι....

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Σήκωσε μπλούζα να δεις κ Βυζαρα π αψηφά την βαρύτητά
Να ομολογήσω είναι δυνατό το κέρασε ελεύθερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλεον δεν αξιζει τιποτα.....απο τοτε που αρχισε να τον χρεωνει με το εκατοστο και το ρολοι στο χερι....
Αυτό με το ρολόι δεν το. Ήξερα τελευταία φορά απλά ήταν γτπ δεν έβγαλε χρονόμετρο...

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Πάντως νομίζω ότι η Βίκυ δεν ζορίζεται πολύ και πρέπει να αφήνει αρκετά πράγματα εγώ μια φορά δοκίμασα μόνο..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.991
Πόντοι
746

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
Το καλοκαίρι στην διχάλα καθόταν με επιδέσμους στο πόδι πρησμένα πόδια πρησμένη κοιλιά και σε χαλιά κατάσταση ....Η Βικη

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Το καλοκαίρι στην διχάλα καθόταν με επιδέσμους στο πόδι πρησμένα πόδια πρησμένη κοιλιά και σε χαλιά κατάσταση ....Η Βικη
Αρχίζω να αναθεωρώ η ερώτηση με ή χωρίς μου φάνηκε ύποπτη από μόνη...

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
εχει εδω και μερες περναω απο τα γνωστα σημεια μεσημερια και απογευματα και βλεπω μονο κατι πρεζονια. παλιοτερα ειχε που και που καλα σταματουσα για μια πιπα πλεον τιποτα

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
444
Πόντοι
21
Θα περνάς πιο αργά. Ζέστανε ο καιρός και βγάλανε τα μίνια τα κορίτσια και βγαίνουν πιο αργά. Θα ακουλουθήσει αναφορά μέσα στη μέρα....για τη χθεσινή τσαρκα

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
444
Πόντοι
21
Λοιπόν χθεσινοβραδινή έξοδος και το τοπίο ήτανε πολύ γεμάτο ειδικά με βουλγαράκια και γυφτάκια από το δενδροπόταμο μεταμίνη τους και με τα μπούτια τους έξω πρεζόνια ευτυχώς δεν υπήρχανε γενικά υπήρχε καλή κίνηση επίσης πολλά τραβέντα υπήρχανε στο γνωστό σημείο του σε εκεί στην κτηνιατρική. Τα δύο τα αλβανάκια κλασικά στη θέση τους στην αρχή στο σελ. Καραβιό μαυρούλες πιο κάτω. Στη διασταύρωση με κολέτη μπρος πίσω η κλασικές κονδούλες βυζαρούδες οι οποίες δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον ρουμανοβουλγαρες πριν τη διχάλα βίκυ με ντέζη μαζί και εμφανίστηκε και ένα μικρό με το όνομα πανωδώρα τσιγγανάκι. Αδυνατούλικο με ένα μίνι φόρεμα εμφανισιακά. Το οποίο και δοκιμάστηκε με ένα εικοσάρικο. Δυνατο με καλή συμμετοχή χωρίς βιασύνες.θελω να την δοκιμάσω σε χοτελ. Την έχει πάρει κάποιος? Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογη

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Λοιπόν χθεσινοβραδινή έξοδος και το τοπίο ήτανε πολύ γεμάτο ειδικά με βουλγαράκια και γυφτάκια από το δενδροπόταμο μεταμίνη τους και με τα μπούτια τους έξω πρεζόνια ευτυχώς δεν υπήρχανε γενικά υπήρχε καλή κίνηση επίσης πολλά τραβέντα υπήρχανε στο γνωστό σημείο του σε εκεί στην κτηνιατρική. Τα δύο τα αλβανάκια κλασικά στη θέση τους στην αρχή στο σελ. Καραβιό μαυρούλες πιο κάτω. Στη διασταύρωση με κολέτη μπρος πίσω η κλασικές κονδούλες βυζαρούδες οι οποίες δεν μου κινούν καθόλου το ενδιαφέρον ρουμανοβουλγαρες πριν τη διχάλα βίκυ με ντέζη μαζί και εμφανίστηκε και ένα μικρό με το όνομα πανωδώρα τσιγγανάκι. Αδυνατούλικο με ένα μίνι φόρεμα εμφανισιακά. Το οποίο και δοκιμάστηκε με ένα εικοσάρικο. Δυνατο με καλή συμμετοχή χωρίς βιασύνες.θελω να την δοκιμάσω σε χοτελ. Την έχει πάρει κάποιος? Πιστεύω ότι είναι καλή επιλογη
Τι ώρα πήγες κ είχε τόσες πολλές
Οσο Για το γυφτάκι Εχω καιρό να δω στην πιάτσα γυφτάκια
Είχε ένα μικρό δε βλεπόταν σαγιονάρα άσπρη κάλτσα κ ο θεός βοηθός αγίας παρασκευής με Γιαννιτσών

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
444
Πόντοι
21
Τι ώρα πήγες κ είχε τόσες πολλές
Οσο Για το γυφτάκι Εχω καιρό να δω στην πιάτσα γυφτάκια
Είχε ένα μικρό δε βλεπόταν σαγιονάρα άσπρη κάλτσα κ ο θεός βοηθός αγίας παρασκευής με Γιαννιτσών
Και μάλιστα όταν τη ρώτησα μου λέει.....είμαι από το μαχαλά μέσα.....αργά πέρασα κατά τις 11.30 12

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.288
Πόντοι
216
εχει εδω και μερες περναω απο τα γνωστα σημεια μεσημερια και απογευματα και βλεπω μονο κατι πρεζονια. παλιοτερα ειχε που και που καλα σταματουσα για μια πιπα πλεον τιποτα
Αραγε υπαρχουν και αρσενικα πρεζονια που πηδανε κρος ή γκει; Δεν εχω δει εκει....

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.772
Πόντοι
446
Και μάλιστα όταν τη ρώτησα μου λέει.....είμαι από το μαχαλά μέσα.....αργά πέρασα κατά τις 11.30 12
Ιδια ωρα περασαμε..χτες πραγματικα γινοταν χαμος..ειχα να περασω παρα πολυ καιρο αλλα ειδα μερικες που δεν τις εχω ξαναδει..προβληματιστικα βεβαια για το αν ειμαι Πιατσα Θεσσαλονικης η οχι..ευχαριστα ηταν

Fans

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Μαυρουλα απέναντι από one Salonica με μεγάλα βυζια ,υπάρχει περίπτωση να είναι τραβελερ;

Fans

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Με μια γρήγορη ματιά σήμερα τώρα π ο καιρός ανοίγει θα έχει περισότερο πράγμα .βουλγαρακι έξω από δαβανοπουλο ντυμένο ξεκολακι αλλά μ φάνηκε ξεπέτα κ όταν βλέπω ότι είναι μια ώρα εκεί κ δε την παίρνει κανείς κάτι σημαίνει .βυζαρου μελαχρινή εμφανίστηκε μετά από καιρό αλλά κ αυτή ξεπέτα δεν άφηνε θυμάμαι να την πιάσεις καν .αννα περούκες στο αγροτικό κοντά .το θεομουνο το ψηλό το μελαχρινό απέναντι απ τη βυζαρου αλλά ζητάει 30 και δεν .το γυφτάκι π έλεγε ο φίλος το πέτυχα αλλά ήταν σαν χαπακωμενη .πετυχα κ ένα ξανθό ωραίο πριν έρθει η βυζαρου με ναικ κολάν αλλά δε ρώτησα λεπτομέρειες .επισης επέστρεψε μια μαύρη με βυζαρες που κάνει απίστευτο τσιμπούκι.την τσίμπησα μ ένα δεκαρικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom