Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Γω την Αννα την εχω σε εκτίμηση, το θεωρω τίμιο 30αρι, ποτε δεν με άφησε αχυστο, και αργώ πολυ να τελειώσω, πολυ όμως
30αρι??? Μόνο με 20 όσες φορές την πήρα.. μόνο μία φορά την έδωσα 25 με συμφωνία να μου δείξει τα βυζιά της !

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.497
Πόντοι
1.056
30αρι??? Μόνο με 20 όσες φορές την πήρα.. μόνο μία φορά την έδωσα 25 με συμφωνία να μου δείξει τα βυζιά της !
Ρε φιλε ετσι ειναι, κανονικά πρέπει να την πάρουμε παρτουζα να τις φύγει η μαγκιά, αλλα δεν ξερω αν αξιζει για τέτοια η μαντάμ...

paulakius

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Γιακά από μένα νέος στην Θεσσαλονίκη θα ήθελα να μάθω τι παίζει ποια είναι καλή σε όλα της!!! Ευχαριστώ για την κατανωησει

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Καλησπέρα αλάνια. Μεσημεριανή βόλτα για ιντσών για δουλειά πιο πολύ αλλά έκανα μια τσάρκα κατά τις 4 και πέτυχα γεματουτσικο Βούλγαροι πιτσιρίκι με βυζάκια σπε. Εικοσαρικακι με καλλιτεχνικό κλαρίνο και μουναρα ξεχείλισε η κατάλληλη για fisting. Αντέχει και δεν παραπονιέται.....χωρίς βιασύνες και πολύ περιποιητικη αλλά γρι ελληνικά. Μόνο είκοσι είπε. Ούτε όνομα ούτε τίποτα. Κυκλοφορούσε με τις μπλουζάκι ροζ σορτσάκι.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Καλησπέρα αλάνια. Μεσημεριανή βόλτα για ιντσών για δουλειά πιο πολύ αλλά έκανα μια τσάρκα κατά τις 4 και πέτυχα γεματουτσικο Βούλγαροι πιτσιρίκι με βυζάκια σπε. Εικοσαρικακι με καλλιτεχνικό κλαρίνο και μουναρα ξεχείλισε η κατάλληλη για fisting. Αντέχει και δεν παραπονιέται.....χωρίς βιασύνες και πολύ περιποιητικη αλλά γρι ελληνικά. Μόνο είκοσι είπε. Ούτε όνομα ούτε τίποτα. Κυκλοφορούσε με τις μπλουζάκι ροζ σορτσάκι.
Σε ποιο σημείο καθόταν; Σε πήγε σε καβάτζα ή ξενοδοχείο; Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος, αλλά στις 4 στο απόγευμα η λογική λέει ξενοδοχείο.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Εγώ την πήγα σε Κάβαντζα κοντά στα μπουρδέλα. Καθόταν με μέτωπο προς κέντρο με τη Χλόης

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.556
Πόντοι
446
Ιουλια πρεπει να ηταν εκοβε βολτες....ειναι και μια αλλη που μοιαζει την Ιουλια π κανει στη χλοης καμια φορα μπορει και να τις μπερδευω

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.194
Πόντοι
3.556
Ιουλια πρεπει να ηταν εκοβε βολτες....ειναι και μια αλλη που μοιαζει την Ιουλια π κανει στη χλοης καμια φορα μπορει και να τις μπερδευω
Η Ιουλία ξέρει ελληνικά αρκετά τόσα χρόνια είναι εδώ από την χλόης μία από της χοντρές θα λέει

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.464
Πόντοι
201
Τη Δευτέρα το βράδυ είδα το εξής και θέλω ενημερώσω.

Γύρω στις 12 το βράδυ, μία παρέα τεσσάρων κοριτσιών εμφανίστηκαν στην αρχή της Γιαννιτσών, περίπου στην περιοχή που βγαίνει η Άλβα. Δεν φαινόντουσαν για κορίτσια που κάνουν πιάτσα, ήταν ίσως λίγο προκλητικά ντυμένα αλλά όπως κάνουν όλα τα κορίτσια αυτής της ηλικίας. Θα έλεγα κάπου 20 με 22 χρονών, σαν μαγκάκια που τελείωσαν πριν λίγο το σχολείο. Οι τρεις ήταν καλές, η μία χειρότερη. Από τις τρεις καλές μία ψηλή και οι άλλες δύο πιο κοντές, βαμμένες ωραία. Δεν το συζητάμε για το αν τις γαμούσες, τις έσκιζες την ίδια στιγμή όλες.

Σταματάω λοιπόν και έρχεται η μία η οποία μου λέει να μπούνε και οι τέσσερις στο αυτοκίνητο. Να τις πάω στο One Salonica να φάνε ένα σάντουιτς. Μετά μου είπαν να τις πάω στο McDonald’s να τις κεράσω ένα σάντουιτς. Αστειευόμενος τους είπα ότι φοβάμαι να μπουν και οι τέσσερις στο αυτοκίνητο μη με βιάσουν. Αφού μιλήσαμε 2-3 λεπτά, η μία που μιλούσε μαζί μου, που μάλλον ήταν και η πιο όμορφη, μου είπε ότι αυτή βάζει τις άλλες να κάνουν πράγματα για λεφτά. Η ίδια δεν ήθελα να μπει στο αυτοκίνητο να έρθει αλλά μου είπε να διαλέξω όποια η όποιες από τις άλλες θέλω να μου τις βάλει στο αυτοκίνητο και να κάνω ότι θέλω. Ρωτάω πόσα λεφτά; Μου λέει 100 € για 1 ώρα, τι γούστα θα βγάλουμε την ρωτάω, τα πάντα όλα μου λέει αυτή. Διάλεξε μου λέει, της λέω θέλω την ψηλή άλλα 100 είναι πολλά, μου λέει αυτή εντάξει την ψηλή πάρτην και με 50, για τις άλλες δε γίνεται γιατί είναι πιο μικρές.

Κάτι δε μου άρεσε και δεν την πήρα, πολλά γίνονται. Αμέσως μετά ένας συναγωνιστής τις έβαλε και τις τέσσερις στο αυτοκίνητο και έφυγε. Έκανα τις γύρες μου και βλέπω τα χάλια που έχουμε στην πιάτσα και γύρω στα 10 λεπτά μετά τις πέτυχα ξανά στην Κωλέττη λίγο κάτω απ’ το περίπτερο, στη στάση. Γελούσαν και μιλούσαν δυνατά μεταξύ τους. Αργότερα, τις πέτυχα ξανά στην περιοχή του Shell εκεί που είναι τα τραβέλια. Μιλούσαν πάλι με κάποιον συναγωνιστή.

Από το χρόνο που έλειπαν, τις μετακινήσεις που έκαναν, και το ότι ήταν συνέχεια και οι τέσσερις μαζί, δε νομίζω να γάμησε κανείς, ούτε συναγωνιστής ούτε κάποιος άλλος.

Περίεργη φάση. Ξέρει κανείς κάτι;

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Είναι πεζοπόρα ομάδα γυφτακίων για αρπαχτές λόγω ΔΕΘ.
Με ανήλικα άτομα για χοντρό μπλέξιμο. Μακρυά
.
Blaulicht.gif

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.464
Πόντοι
201
Είναι πεζοπόρα ομάδα γυφτακίων για αρπαχτές λόγω ΔΕΘ.
Με ανήλικα άτομα για χοντρό μπλέξιμο. Μακρυά
.
Blaulicht.gif
Δεν μοιάζανε για γυφτάκια αλλά δεν θα το απέκλεια. Η φάση βρωμούσε, γι αυτό δεν προχώρησα, αλλά ήταν δυνατά τεμάχια.

ventoA8

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Σε αυστηροποίηση του πλαισίου ποινών για παιδεραστές και βιαστές προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης με νομοτεχνικές βελτιώσεις που κατέθεσε στην Βουλή κατά την επεξεργασία των νέων ποινικών κωδίκων από τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.
Νταβάς μπάτσος !?!, μπα δεν νομίζω
Κολπάκι

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Γω την Αννα την εχω σε εκτίμηση, το θεωρω τίμιο 30αρι, ποτε δεν με άφησε αχυστο, και αργώ πολυ να τελειώσω, πολυ όμως
Δεν αξιζει νομιζω 30αρια νσ δινουμε γενικα στην πιατσα. Ποσο μαλον σε μια που ειναι 20 και πλεον χρονισ και γερασμενη...ταφαγε τα ψωμια της.

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Δεν αξιζει νομιζω 30αρια νσ δινουμε γενικα στην πιατσα. Ποσο μαλον σε μια που ειναι 20 και πλεον χρονισ και γερασμενη...ταφαγε τα ψωμια της.
Και τα μπικικινια μας

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Μια σγουρομαλλα με μεγάλα βυζια στην Γιαννιτσών πάνω ποια είναι; είναι καλή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτά τα πιτσιρίκια τα πέτυχα κι εγώ. Προκλητικά ντυμένα

Vag98

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2022
Like
455
Πόντοι
20
Αν κάποιος συναγωνιστής από εδώ σήμερα φόρτωσε στο πάρκινγκ στην αλάνα εκεί πίσω από τα δικαστήρια, το αμάξι μου ήθελα να πάρω, όχι να χαλάσω την φάση καλά ξεφορτώματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom