Τη Δευτέρα το βράδυ είδα το εξής και θέλω ενημερώσω.
Γύρω στις 12 το βράδυ, μία παρέα τεσσάρων κοριτσιών εμφανίστηκαν στην αρχή της Γιαννιτσών, περίπου στην περιοχή που βγαίνει η Άλβα. Δεν φαινόντουσαν για κορίτσια που κάνουν πιάτσα, ήταν ίσως λίγο προκλητικά ντυμένα αλλά όπως κάνουν όλα τα κορίτσια αυτής της ηλικίας. Θα έλεγα κάπου 20 με 22 χρονών, σαν μαγκάκια που τελείωσαν πριν λίγο το σχολείο. Οι τρεις ήταν καλές, η μία χειρότερη. Από τις τρεις καλές μία ψηλή και οι άλλες δύο πιο κοντές, βαμμένες ωραία. Δεν το συζητάμε για το αν τις γαμούσες, τις έσκιζες την ίδια στιγμή όλες.
Σταματάω λοιπόν και έρχεται η μία η οποία μου λέει να μπούνε και οι τέσσερις στο αυτοκίνητο. Να τις πάω στο One Salonica να φάνε ένα σάντουιτς. Μετά μου είπαν να τις πάω στο McDonald’s να τις κεράσω ένα σάντουιτς. Αστειευόμενος τους είπα ότι φοβάμαι να μπουν και οι τέσσερις στο αυτοκίνητο μη με βιάσουν. Αφού μιλήσαμε 2-3 λεπτά, η μία που μιλούσε μαζί μου, που μάλλον ήταν και η πιο όμορφη, μου είπε ότι αυτή βάζει τις άλλες να κάνουν πράγματα για λεφτά. Η ίδια δεν ήθελα να μπει στο αυτοκίνητο να έρθει αλλά μου είπε να διαλέξω όποια η όποιες από τις άλλες θέλω να μου τις βάλει στο αυτοκίνητο και να κάνω ότι θέλω. Ρωτάω πόσα λεφτά; Μου λέει 100 € για 1 ώρα, τι γούστα θα βγάλουμε την ρωτάω, τα πάντα όλα μου λέει αυτή. Διάλεξε μου λέει, της λέω θέλω την ψηλή άλλα 100 είναι πολλά, μου λέει αυτή εντάξει την ψηλή πάρτην και με 50, για τις άλλες δε γίνεται γιατί είναι πιο μικρές.
Κάτι δε μου άρεσε και δεν την πήρα, πολλά γίνονται. Αμέσως μετά ένας συναγωνιστής τις έβαλε και τις τέσσερις στο αυτοκίνητο και έφυγε. Έκανα τις γύρες μου και βλέπω τα χάλια που έχουμε στην πιάτσα και γύρω στα 10 λεπτά μετά τις πέτυχα ξανά στην Κωλέττη λίγο κάτω απ’ το περίπτερο, στη στάση. Γελούσαν και μιλούσαν δυνατά μεταξύ τους. Αργότερα, τις πέτυχα ξανά στην περιοχή του Shell εκεί που είναι τα τραβέλια. Μιλούσαν πάλι με κάποιον συναγωνιστή.
Από το χρόνο που έλειπαν, τις μετακινήσεις που έκαναν, και το ότι ήταν συνέχεια και οι τέσσερις μαζί, δε νομίζω να γάμησε κανείς, ούτε συναγωνιστής ούτε κάποιος άλλος.
Περίεργη φάση. Ξέρει κανείς κάτι;