Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.815
Πόντοι
2.256
Για την Αλβα συμφωνώ την άλλη πώς την λένε ? Να φανταστώ κάνα διπλό τσιμπούκι δεν παίζει αν της πάρω μαζί ?
Σία ,τι τσιμπούκια και χαζομάρες ρε ,μακριά από τις καρακαριολες ....

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Νομίζω πέρσι θα σε γελάσω φίλε καλό βυζί άφηνε ελεύθερα απ' ότι θυμάμαι

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Αυτό το παρτάλι που ήταν απέναντι από το One μια ξανθιά με καρε μαλλί πάνω από 40 το φρούτο είναι ? 25€ την κλείνω στα 20 αφού με ρώτησε αν χύνω γρήγορα. ΝομιΩ την είχα πάρει πέρσι και μόλις κατακαβα ότι θα φάω φόλα την έκανα..

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Αυτό το παρτάλι που ήταν απέναντι από το One μια ξανθιά με καρε μαλλί πάνω από 40 το φρούτο είναι ? 25€ την κλείνω στα 20 αφού με ρώτησε αν χύνω γρήγορα. ΝομιΩ την είχα πάρει πέρσι και μόλις κατακαβα ότι θα φάω φόλα την έκανα..
Μακρια...ακου εκει αν χυνεις γρηγορα... οχι θα το ξεβραδιασουμε πες της...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.194
Πόντοι
3.556
Ξανθιά καρέ πάνω από 40 την Κατερίνα θα λες τον δράκουλα την μάνα της Σονιας

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
313
Πόντοι
21
παιδια μπορει καποιος να περιγραψει αυτην την Ρια? Είναι μια παρα πολυ αδυνατη που συνηθως μιλαει σαν κοιμισμενη?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Είδα μια με σγουρό μαλλί βυζαρου και χοντρη στο τέλος της Γιαννιτσων. Ποια είναι αυτή;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
παιδια μπορει καποιος να περιγραψει αυτην την Ρια? Είναι μια παρα πολυ αδυνατη που συνηθως μιλαει σαν κοιμισμενη?
Μέλος από το 2009 και ρωτάς ακόμα για την Ρια. Εχω γράψει για την Ρια αρκετές φορές.

Πραγματικά το νήμα είναι για τον πουτσο. Απορώ όταν κάνετε βόλτες η όταν διαβάζετε και ξαφνικά ξεφύτρωνετε σαν τα μανιτάρια όλοι εσείς οι *καινούργιοι " τι ακριβώς κάνετε; λάθος περιγραφές, διχάλα έχετε ονομάσει το κάθε στενό της Γιαννιτσών, γκόμενές φαντάσματα. Μπερδευεται τις πουτανες. Εδω ακόμα ρωτάτε ποια είναι η Σια...

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.464
Πόντοι
201
Ξανθιά καρέ μεγάλη είναι και η Άννα περούκα, με καινούργια περούκα.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.194
Πόντοι
3.556
Ξανθιά καρέ μεγάλη είναι και η Άννα περούκα, με καινούργια περούκα.
Ναι αφού δεν είναι η Κατερίνα είναι η Αννα περούκες απέναντί από το one
δε την Εχω πάρει κ άλλος ένας λόγος να μη την πάρω ποτέ αν ρωτάει αν τελειώνεις γρήγορα εκτός από σώμα έχει φατσα μπουγάτσα
Ζητάει 30 κ σε θέλει κ κούνελο βρε Ουστ από δω

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
6.498
Πόντοι
1.056
δε την Εχω πάρει κ άλλος ένας λόγος να μη την πάρω ποτέ αν ρωτάει αν τελειώνεις γρήγορα εκτός από σώμα έχει φατσα μπουγάτσα
Κρέμα η μπουγάτσα? Επιδότηση ψάχνει για κουνέλια. Οι καινούριες που ανέφεραν κάποια στιγμή εδω , έτυχε να περάσω τρία βραδυα πσκ απο την περιοχή , (στα ΚΤΕΛ πηγα), δεν είδα τίποτα και ειχε και στο τέλος προς γραμμές έλεγχο.... Τι ωρες βγαίνουν αν βγαίνουν οι νέες αυτές? Πολυ άδεια η γειτονιά τους....

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Γω την Αννα την εχω σε εκτίμηση, το θεωρω τίμιο 30αρι, ποτε δεν με άφησε αχυστο, και αργώ πολυ να τελειώσω, πολυ όμως

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.464
Πόντοι
201
Γω την Αννα την εχω σε εκτίμηση, το θεωρω τίμιο 30αρι, ποτε δεν με άφησε αχυστο, και αργώ πολυ να τελειώσω, πολυ όμως
Συμφωνώ. Κάνει και ωραίο γαμήσι από τον κώλο, αλλά όχι και 50!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom