Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Πέρασμα χθες πολύ αργά, μόνο οι μαύρες στην πιάτσα. Στο πόστο της Ιουλίας καθόταν μια χοντρή μελαχρινή με μεγάλα βυζιά, επειδή έτρεχα δεν κατάλαβα αν ήταν γυναίκα ή τρανς.
Η Σια tiget αξίζει ή είναι και αυτή ξεπέτα τύπου Μαρίας Άλβα;
Ηταν τύπου Άλβα λίγο καλύτερή Αλλά τώρα δε ξέρω δε την Εχω πάρει ενώ είναι γυναικάρα πιστεύω θα έχει την ίδια τύχη με την Άλβα π την πήρα κ την έδιωξα γιατί με έπρηξε στα τελειώνεις έρχεται άντε ακόμα άσε Ουστ καριολα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.448
Πόντοι
7.095
Η Σία Τάιγκερ είναι λίγο πιο vfm από την αλβανίδα.

Αν και αλβανίδα είναι κι αυτή.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Μπαινουμε να διαβασουμε κατι ομορφο ερωτικο....για τον ερωτα μου...κ ακους: γαμ. κωλοπαιδο...μλκ...καριολα..μουνοπανο...τι να πω δεν ξερω.!!!!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556
Μπαινουμε να διαβασουμε κατι ομορφο ερωτικο....για τον ερωτα μου...κ ακους: γαμ. κωλοπαιδο...μλκ...καριολα..μουνοπανο...τι να πω δεν ξερω.!!!!
Αστούς σε ζηλεύουν θα ήθελαν πολλοί να είναι στην θέση σου κ μόνο π έχει πάρει το επίθετό σου φτάνει "σία tiger"

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Αστούς σε ζηλεύουν θα ήθελαν πολλοί να είναι στην θέση σου κ μόνο π έχει πάρει το επίθετό σου φτάνει "σία tiger"
Πες τα πες τα....Αλλος ανθρωπος εγινα τωρα.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.695
Πόντοι
3.506

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
1
Πέρασα κατά τις 12:00 από γιανιτσων , εκεί στην στροφή που πας αναγκαστικά δεξιά προς τον παλιό σταθμό, απέναντι από την εθνική , στην γωνία ήταν ένα πανέμορφο ξανθό , γυφτάκι μου φάνηκε , αδύνατο όμορφο …
Ήμουν με την γυναίκα μου γαμω την τύχη μου. Την ξέρει κανείς ?
Πολύ καλό.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.695
Πόντοι
3.506
Πέρασα κατά τις 12:00 από γιανιτσων , εκεί στην στροφή που πας αναγκαστικά δεξιά προς τον παλιό σταθμό, απέναντι από την εθνική , στην γωνία ήταν ένα πανέμορφο ξανθό , γυφτάκι μου φάνηκε , αδύνατο όμορφο …
Ήμουν με την γυναίκα μου γαμω την τύχη μου. Την ξέρει κανείς ?
Πολύ καλό.
Πέρασες από την Γιαννιτσών αλλά δεν μας λες τι είδες ...δεν κάνεις μια σοβαρή ενημέρωση....Απλά μπήκες να γράψεις για να ρωτήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει...Άμα αρχίσω τα πάλι... θα φταίω....είσαι και παλιό μέλος....Με κλειστά μάτια την περάσες την Γιαννιτσών;

Τελευταία τροποποίηση:

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
1
Πέρασες από την Γιαννιτσών αλλά δεν μας λες τι είδες ...δεν κάνεις μια σοβαρή ενημέρωση....Απλά μπήκες να γράψεις για να ρωτήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει...Άμα αρχίσω τα γαμωσταυριδια πάλι... θα φταίω....είσαι και παλιό μέλος....Με κλειστά μάτια την περάσες την Γιαννιτσών;
Οχι ρε φίλε. Αυτή που είδα και μου έκανε εντύπωση. Κάποιος από εμάς θα την πήρε ή θα την πάρει. Οπτικά αξίζει με χίλια. Από εκεί και πέρα κάτι μαύρες μόνο. Βασικά από το one Salonica μέχρι την εθνική πέρασα και καλά για βόλτα. Είπα ήμουν με την γυναίκα μου μέσα στο αμάξι. Αν ήμουν μόνος θα την έπαιρνα 100% και θα σας έγραφα εντυπώσεις. Τι να κάνω. Ρωτάω αν την έχει δει κανείς αν την έχει πάρει και αν ειν;ι εκεί σταθερά ή ήταν κομήτης. Να περάσω αύριο μόνος και αν την δω θα την πάρω και θα σας πω.
Μην αρπάζεσαι.
Αν είναι κανείς εκεί κοντά ας περάσει από εκεί.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.444
Πόντοι
4.766
Πέρασες από την Γιαννιτσών αλλά δεν μας λες τι είδες ...δεν κάνεις μια σοβαρή ενημέρωση....Απλά μπήκες να γράψεις για να ρωτήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει...Άμα αρχίσω τα γαμωσταυριδια πάλι... θα φταίω....είσαι και παλιό μέλος....Με κλειστά μάτια την περάσες την Γιαννιτσών;
Μια χαρά τα έγραψε το παλικάρι εσύ τι πεταγεσαι πάλι ρε καθυστερημένε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom