Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.173
Πόντοι
3.556

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.836
Πόντοι
3.796
Μην ενοχλείτε τον @DEWARSS έχει φύγει Βενετία με το σεβρολετ
Εδώ είμαι ,παρακολουθώ στενά αλλά τα χρονικά μου όρια έχουν στερέψει με την δουλειά .
Από την βιασύνη μου την περασμένη εβδομάδα εχωσα την Σύλβια να φανταστείς .
Μάγκες το τρίο της Έλενας συμπεθέρας το έχω αναφέρει εδώ και ένα μήνα .είναι σαν να διαβάζω παλιά εφημερίδα τι σκατα πάλι αδιάβαστοι είστε ;
Σε τυχόν χρόνο για καλή τσάρκα θα δώσω ρεπορτάζ προς το παρόν είναι έξω οι ασκούμενοι

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.693
Πόντοι
746
Εδώ είμαι ,παρακολουθώ στενά αλλά τα χρονικά μου όρια έχουν στερέψει με την δουλειά .
Από την βιασύνη μου την περασμένη εβδομάδα εχωσα την Σύλβια να φανταστείς .
Μάγκες το τρίο της Έλενας συμπεθέρας το έχω αναφέρει εδώ και ένα μήνα .είναι σαν να διαβάζω παλιά εφημερίδα τι σκατα πάλι αδιάβαστοι είστε ;
Σε τυχόν χρόνο για καλή τσάρκα θα δώσω ρεπορτάζ προς το παρόν είναι έξω οι ασκούμενοι
Βιαστικεεεεεεεε!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
446
Εκανα ενα περασμα μολις....για καποιο περιεργο λογο με επηρεασαν τα βυζαρια της Ντανιελας εντονα σημερα για να ενδωσω....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.864
Πόντοι
7.095
Φόρτωμα πριν λίγη ώρα γερμανοβουλγαρακι...

Πήγαμε για 20 πίπα σεξ.

Όταν είδα πόση ραγαδα έχει δε μου σηκωνόταν με τίποτα αρκετά ώστε να γαμησω.

Έχυσα με facefuck, δεν ζήτησα το τάλιρο πίσω γιατί θεωρώ πως δικό μου θέμα ήταν.

Το γαμημενο το σκοτάδι, τόσο στην πιάτσα όσο και στα σπιτάκια, μασάζ κτλ κρύβει πολλά.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
446

Πήγαμε για 20 πίπα σεξ.

Έχυσα με facefuck, δεν ζήτησα το τάλιρο πίσω γιατί θεωρώ πως δικό μου θέμα ήταν.

Το γαμημενο το σκοτάδι, τόσο στην πιάτσα όσο και στα σπιτάκια, μασάζ κτλ κρύβει πολλά.
Για αυτο παντα φορτωνω για πιπα..κατι ξερει ο παλιος....παρεπιπτοντως εμενα με καραλαυλωνει και με ραγαδες και με ολα αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάτε γαμάτε και δεν κάνετε ενημέρωση ρε ,της πουτανας γίνεται πάλι σήμερα στην οδό της αμαρτίας.... παρεπιπτόντως ποιος ήρωας γκαστρωσε την φάλαινα στην χλόης ;
Γιατι θες να γινεις νονος?

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
7.650
Πόντοι
1.056

Πήγαμε για 20 πίπα σεξ.

Ραγαδες που ρε γκαγκαρη

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
81
Ακόμα και από τα μπούτια πάνω μπροστά στον τετρακεφαλο
Δράμα.η κατάσταση
Επιβεβαιώνω έτσι όπως τα λες είναι είπα να την πάρω μια μερα και με ξενέρωσαν οι ραγαδες και την έστειλα..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.173
Πόντοι
3.556
Πέρασμά χθες κατά τις 10
Άλβα στο πόστο της στους καθρέφτες απέναντι η ψηλή Βουλγάρα του Παπατζή μαζί με σία tiger κ Άντριανα πρώην fever τα λέγανε
συνέχεια Ιουλία απέναντί Μαρία κ πιο κάτω Ντανιέλα απέναντί της η Βίκυ με φόρεμα κ δίπλα η νταιζη Στην διασταύρωση με αγίας παρασκευής το μικρό γυφτάκι π είναι συνήθως με τον νταβα του
Στα φανάρια έλειπαν οι συμπεθέρα κ σια
Γερμανόπουτανακι με την φίλη της π την προηγούμενη ζητούσε 40
Σταματάω λέει το Γερμανβουλ 20 πίπα σεξ ποια θες παίρνω την φίλη της γρι ελληνικά Πάμε πέρα στα τραίνα μόνιμα στο Κινητό την δίνω το 20 λέει 30 πρώτο φάουλ την λέω 20 είπε η φίλη σου σιγά μη κατάλαβε
ξεκινάμε με τον φακό αναμένο να εστιάζει στο επίμαχο ρε λίγο βάζει το χέρι κ σταματάει λέω τι έγινε μου δείχνει το Κινητό Google translate "τα πέντε λεπτά περάσανε"
Την λέω πας καλά φυσικά Εγώ τα έλεγα Εγώ τα άκουγα ξεκίνησε να ντύνεται οπότε την λέω ωραία ντύσου κ φύγε κανένα χιλιόμετρο θα είναι μακριά
Το ίδιο θυμάμαι έκανε κ το Γερμανβουλβ δε ξέρω αν το κάνει ακόμα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.864
Πόντοι
7.095
Πέρασμά χθες κατά τις 10
Άλβα στο πόστο της στους καθρέφτες απέναντι η ψηλή Βουλγάρα του Παπατζή μαζί με σία tiger κ Άντριανα πρώην fever τα λέγανε
συνέχεια Ιουλία απέναντί Μαρία κ πιο κάτω Ντανιέλα απέναντί της η Βίκυ με φόρεμα κ δίπλα η νταιζη Στην διασταύρωση με αγίας παρασκευής το μικρό γυφτάκι π είναι συνήθως με τον νταβα του
Σταματάω λέει το Γερμανβουλ 20 πίπα σεξ ποια θες παίρνω την φίλη της γρι ελληνικά Πάμε πέρα στα τραίνα μόνιμα στο Κινητό την δίνω το 20 λέει 30 πρώτο φάουλ την λέω 20 είπε η φίλη σου σιγά μη κατάλαβε
ξεκινάμε με τον φακό αναμένο να εστιάζει στο επίμαχο ρε λίγο βάζει το χέρι κ σταματάει λέω τι έγινε μου δείχνει το Κινητό Google translate "τα πέντε λεπτά περάσανε"
Την λέω πας καλά φυσικά Εγώ τα έλεγα Εγώ τα άκουγα ξεκίνησε να ντύνεται οπότε την λέω ωραία ντύσου κ φύγε κανένα χιλιόμετρο θα είναι μακριά
Προχθές έμεινε ώρα... καταλάβαινε προφανώς πως δε με καυλωνε αρκετά και εμένα

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
11.173
Πόντοι
3.556
Προχθές έμεινε ώρα... καταλάβαινε προφανώς πως δε με καυλωνε αρκετά και εμένα
Εσύ πήρες το γερμβουλγ Εγώ πήρα την άλλη την καινούργια

Θα το Εχω στα υπ όψιν Για την επομένη φορά

alexx87

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Αυτή η Βίκυ που λέτε είναι μια νέα μ ωραίο σώμα;;στο σεξ τ λέει;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.426
Πόντοι
446
Πέρασμά χθες κατά τις 10
Τραγωδια η φαση

• Like
Αντιδράσεις: Humax

El_patron!

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας κύριοι!παρακουλουθω καιρό την ωραία παρέα και είπα να γίνω και εγώ μέλος της!
Αρχικά για μια που δεν έχει αναφερθει(τουλάχιστον)πρόσφατα αυτήν που είναι στο atos το ασήμι μεγάλη σε ηλικία είναι της πιάτσας;ή απλά υπάρχει για να υπάρχει;σταμάτησα 2 φορές αλλά δεν τπτ σε πολύ σοφτ φάση πάντα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom